Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

REKLAM ALANI
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Arkadaşlar bende de fotolar var.onları imageshock muydu i sitede vardı ordan link inimi atıcam?yada ben size yollıyım siz kyun siteye.nasıl ypalaım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı aliberkay adlı üyeden alıntı

Yavaş gitme yarışını kaybettim kazananları alkışlıyorum

Mert benzin yetti mi? Motoru itmeye çağırmadın

Yavaş gitme yarışını ben kazandım ama en öndeydim, düşmeseydiniz kazanmıştınız.

Yaw sen artçın olduğundan aralara giremedin çok, bende benzin yüzünden yavaş gitmeyim dedim. Yedeğe girince 40km falan gidiyodu zaten, rahat rahat yetti. Elimden geldiğince aynı benzinciden kullanmaya çalışıyorum
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    Toprak zeminde o kadar olur asfaltta yarışalım

Sorma yaa artçı 80kg olunca aralardan geçmek zor oluyor.
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

kalderanınkızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya gezi çok zevkLi geçti ya bende vardım orda babamLa geLdimm ama çok eğLendim.inşaLLah bi dahaki sefere de geLicemmmmm

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré

çok yorucuymuş yav bu foto koyma işi

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    harbi güzeldi hee......

bi dahaki ne zaman o na göre ayarlayim kendimi vakit falan bulamam sonra atlarım yapılacak olan 2.tünelden hee
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

boncorno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS 2003
    tanrım çok güzel.... katılan tüm motorize dostları saygıyla selamlıyorum...

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı boncorno adlı üyeden alıntı
    tanrım çok güzel.... katılan tüm motorize dostları saygıyla selamlıyorum...
    aleykümselam

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    hayde yeni organizasyonlar geliooo..
    nurgül burayı okuon gördüüüm. mzel mesaj atcaz temizlik yaaaaaaaaaaaaaaaaap
    zuhtupaşa ehliyet almaya fırsat ver ya iş dolayısıyla kursu haftasonuna denk getirim diyom onada sen müsade etmiyon varmı tanıdıgınız kurs sahibi falan parayı basıp ehliyeti alsak

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler

Bu gezideki organizasyon liderimiz sevgili zühtüpaşamıza, organizasyonda emeği geçen diğer arkadaşlarımıza ve geziye katılarak organizasyona teker teker renk katan herkese teşekkürler.

Gözüm rahatsız diye beni gezinin başından beri kollayan, fazlasıyla yardımcı olmaya çalışan cuk_o'ya da çok çok teşekkürler.

Yeşil Vadi dönüşü... Şile organizasyonumuzda beni onore eden ve başka oraganizasyonlarda da lider olmamı isteyen MT grubuna da ("Shemoto balık grubu" takmışlar isimlerini ) ayrıca teşekkürler...

Bu vesile ile... tekrar aklıma gelmişken.... motosiklet.neti fuara sokmak, reklamını yapmak, indirimler, hediyeler, vs ile ilgili neredeyse 2 ay süren çabalar ve emeklerim için.....yorgunluğumu unutturacak bir teşekkürü bile esirgeyen arkadaşlara da sitemler.
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

Motosikleti
    motorumu sattım.Honda NT 700 alacağım...
    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM...

biz hep birlikte gittiğimiz yer olan YEŞİL VADİ'de kazıklanan - sömürülen müşteri gibi olmayı istemeyiz sanırım.Ben kredi kartı ile ödeme yapmadım ama, orada iken yaşadığım ve siteden okuduğum kadarıyla birçok dostumuz işletmenin kredi kartı olayı ile ilgili olarak ciddi rahatsızlık içindeler.adamlar bizim sayemizde ciddi bir para kazandılar.biraz daha saygılı ve ilgili olmalılar.
    poslarının çalışmaması onların sorunu.lütfen bu gibi sorunlar için daha duyarlı olalım.Ben bu durumun zühtü paşamızın okumasını isterdim.umarım okur.
    adamlar orada sıcak para akışı için açık bir şekilde çamur yaptılar.

ilgi ve desteğinize teşekkürler

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı army_0666 adlı üyeden alıntı
    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM...

biz hep birlikte gittiğimiz yer olan YEŞİL VADİ'de kazıklanan - sömürülen müşteri gibi olmayı istemeyiz sanırım.Ben kredi kartı ile ödeme yapmadım ama, orada iken yaşadığım ve siteden okuduğum kadarıyla birçok dostumuz işletmenin kredi kartı olayı ile ilgili olarak ciddi rahatsızlık içindeler.adamlar bizim sayemizde ciddi bir para kazandılar.biraz daha saygılı ve ilgili olmalılar.
    poslarının çalışmaması onların sorunu.lütfen bu gibi sorunlar için daha duyarlı olalım.Ben bu durumun zühtü paşamızın okumasını isterdim.umarım okur.
    adamlar orada sıcak para akışı için açık bir şekilde çamur yaptılar.

ilgi ve desteğinize teşekkürler
    YA ADAM ORDA BANKAYI NERDEN BULACAKTA SLİPLERİ NAKİTE CEVİRCEK 2 SAAT YOL GİTMESİ LAZIM UYANIK İŞTE
    İŞİN ESPRİSİ O
    HAKLISIN BU DEVİRDE POS MAKİNASIZ Bİ İŞLETME OLAMAZ NERESİ OLURSA OLSUN HERKESİN NAKİT TAŞIMA ZORUNLULUGU YOK BEN BİLE EVDEN CIKARKEN ÜZERİME NAKİT ALSAMMI ALMASAMMI DİYE DÜŞÜNDÜM HADİ Bİ İŞ GELİR BAŞIMA DİYE NAKİT ALDIM İYİKİ ALMIŞIM YOKSA AÇ KALIRDIM VALLA

Motosikleti
    motorumu sattım.Honda NT 700 alacağım...
    tabiki sizi anlıyorum.işletme de haklı görülebilir kendince.Fakat zaten onlar kendi işleri için sürekli merkeze ikmal - ödemeler - özel işleri sebebiyle gidiyorlardır.Hiç gitmeseler bile, bunlar İŞLETME GİDERLERİDİR.
    SİTEDE YAYINLANDIĞINDA, orada pos geçecek denildi.Bu nedenele, böyle bir durumda
    BİZ " ARKADAS, BUNU ÇALIŞIR HALE KOY.YOKSA PARANI ALAMAZSIN " tavrında olmalı idik.birlikten güç doğar.
    böyle bir müşteri potansiyeli az değil.Adam bize şükretsin bence.
    neyse,ilgi olursa ne ala.olmazsa ben de yazmam zaten.
    kendimizi ağırdan satalım.bunlar motorcu , ne olsa yerler demesinler.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Arkadaşlar.. Fiyat uygundur değildir konusu çok farklı bir konu.. Açıkçası bu fiyat uygundu diye düşünmüyorum. Ancak gittik POS makinesi yoktu sitemini anlamıyorum. Ortaköy yada Taksimde bir barda veya cafede buluşmuyoruz. Orada POS makinesi olamayağını hesap ederek hareket etmemiş iseniz sizin yanlışınız. Gittiğimiz yer out-door bir yer.. O tip yerlerde bu tip bir uygulama olamayacağını düşünmeniz gerekirdi. Kaldı ki kimse birşey yemekte mecbur değildi sanırım. Şahsen 3 adet köfte için 12 YTL ödemek bana da garip geldi ama neyse.. Konu bu değil..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrikler harika bir gezi olmuş, yine gecenin(pardon sabahın) bi saatinde iş dönüşü rastladım fotolara; harika bir organizasyon, insanın bir an evvel motor alası geliyo... Umarım yaz bitmeden Regalime kavuşup ben de sevgili eşimle beraber katılrım gezilerinize. Fena gaza getirdi beni bu fotoğraflar... Herkese sevgiler.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    tartışmaya farklı bi açıdan yaklaşacak olursam patatesler soğuk ve sertti.salata tatsız ve soğanlardan dolayı acı.köfte vasat.ekmekler de kuru.
    yine de aç kalmamak için biraz yedim ve güzel bir günü bozmasına izin vermedim.sizler sayesinde keyfim kaçmadı.
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yediğim içtiğim bana kalsın , güzel bi gündü.Emeği geçen oraya gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    paşama laf yok adam bukadar uğraşmış grubu toplamış tamam eksikler olabilir.

ama bu daha ilk büyük bi organizasyon. Bence bi sonrakinde eksikler ortaya çıkıp daha süperi olacak diye düşünüyorum.

mesela herkes kendi yiyeceğini getirebilir, böylece kimse aç kalmaz veya 3 köfte 12 ytl demez sadece pişirim için bi mangal ücreti ödenir. Ama ben çok beğendim bukadar büyük bir organizasyonda kazasız belasız ve en önemlisi kavga gürültü olmadan çünkü başıma geldi biliyorum. İyi anlaşan bi grup inanın nelerin altına imza atar. Kötülemeyin iyi ye daha iyi ye.

Paşam saol tekrar tekrar.

Shemoto, geçmiş olsun. Ben CNR daki fuarda yerimizi bulamadım bir türlü, kafam karıştı. Ama seninde emeğine sağlık.

yiğidi öldür hakkını ver arkadaşlar
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Millet biz oraya tanısıp eglenıp tecrubelerimizi ve bılgılerimizi paylasmak ıcın gıttık eger yemek için gitseydik bi kebapçıda falan toplanırdık

metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    valla arkadaşlar biz aldık mangalı doğradık sucukları bi cızbız süper oldu 15 km ilerden de 1,9 ytlye şişman efesleride kaptık ohh harikaydı...

hazırlıklıydık anlayacağınız
    ...tın tın giderim abi....

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    12 tl ye yediklerimiz çok pahalıydı, ben 90 tane motorcunun sırtına yapışıp o günkü ciroyu 1500 tl civarlarında tutmak için çırpınan işletmecileri sevmiyorum ,ayrıca son derece pahalıya sattıkları köftelerin doğru bir orantıyla son derece kalitesiz olmasınıda anlayamıyorum köftelerin yarısından çoğu ekmekti neden, çünkü amaç daha çok para kazanmak,bunu geçtim 33cl bira neden 4 milyon...Arkadaşlar bakın şunu bilin 90 kişi biz nereye gitsek orası bizi başının üstüne koyar ve hiç kimsenin yiyemeyeceği fiyatlara yer içeriz bu böyle olmalı kişi sayımızı olumlu yönde kullanmalıyız ve işletmecilerin bizi sömürmesine izin vermemeliyiz.Bizde daha önce bu tarz org. lar yaptık şimdi burda tek tek fiyat yazmayacam ama bu org. ları yaparken işletme sahibiyle belki pazarlık yapmak gerekir..Ha eğer bu mekanda zaten pazarlık yapıldıysa ve bu fiyatlar alındı ise pazarlıksız halini düşünemiyorum..Heralde o tabağa 18 tl falan verecektik birada 6 tl falandı hadi yaa neresi burası..Bu arada unutmadan hemen şunu söyleyeyim Paşamıza yinede teşekkürler 200 km yol yapıp emek verip gidip bu mekanla konuşmuş onca işinin gücünün arasında sağolsun az önce teşekkür etmeyi unutmuşum mekana olan kızgınlıkla.. severim ben paşayııııı
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler