Marmara Forumda Buluşuyoruz !!
Reklamlar
-
Moderatör Arkadaşlar Bu Bölüme Yazma Nedenim Hemen Bugünkü bir Buluşma olması , etkinlikler bölümüne oyüzden İstemedim Onay için Zamanımız Olmadığından..
Evet Arkadaşlar bugün saat 20:30 da İstanbul Marmara Forumdayız Gelmek İsteyenler Katılabilir
Telefon Numaram 0553 454 80 65 Bu Numaradan Sormak İstediklerinizi Bana Ulaşarak Sorabilirsiniz .. Saygılar
Reklamlar
-
GüncelLL
-
Ben gelebilirim marmara yakın
-
bu gidişle Kaangngr ile ikiniz buluşacaksınız. o bile muamma
-
Bu bir iftar etkinliğimi ?
Sanırım arkadaş grubunla toplaşacaksınız, burdakileride davet ediyorsun ?
-
Marmaraya değilde forum istanbula gelin nasıl olur ?
-
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Marmaraya değilde forum istanbula gelin nasıl olur ?
Kaan sen nerede oturuyorsun ki
-
Bi aksilik çıkmazsa ben gelirim.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Bu bir iftar etkinliğimi ?
Sanırım arkadaş grubunla toplaşacaksınız, burdakileride davet ediyorsun ?
Aslında toplanma daha önce yüzyüze hiç bulusmamis 3 kişinin (ben, konuyu açan Batuhan ve Cenk ) tanışması icin başladı yani amaç bu değildi Batuhanin 2 gün önce açtığı toplanma ile ilgili bi başlığı vardı oraya sadece ben cevap yazmıştım ve yaklaşık 3 ay önce tanışmak istediğim Cenk te yazdığımı görüp cevap attı ve dün öğle saatlerine kadar bu 3 kişi msjlasarak bir yer belirlemeye çalıştık iş cikisi bulusacagimiz icin hem yemek (oruçlu olanları da düşünerek iftar saatine doğru oldu) hemde oturup çay kahve icebilecegimiz bir yer olsun mekan değiştirmek ile uğraşma yerine muhabbete daha fazla zaman ayırmak icin diğer arkadaşların daha önce hiç gitmediği marmara forumda buluşalım dedik... Daha sonra Batuhan yine forumdan mesajlastigi bi arkadaşına bu durmu söyledi ve o da yanına 2 kişi alarak toplam 3 kişi ile gelebileceğini söyledi ve sayı arttı ve yine toplanma konusunu ilk açan arkadaşımızın da çabalarıyla bir kaç kişiyi daha davet etti ve sayı arttı ... Yani birbirini tanıyan kişilerin toplanacağı bir buluşma değil daha cok birbirlerini tanımayan insanların tanışma amacıyla organize ettiği bir buluşma olacak... Katılmak isteyen herkesi bekleriz... İsteyen iftarini yapar gelir isteyen iftarini bizimle orada yapar...
Marmara forumda da adına yakışır bir motosikletciler forumu yaparız ışte fena mi olur...
-
31 Temmuz 2013, 14:48
AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı
Aslında toplanma daha önce yüzyüze hiç bulusmamis 3 kişinin (ben, konuyu açan Batuhan ve Cenk ) tanışması icin başladı yani amaç bu değildi Batuhanin 2 gün önce açtığı toplanma ile ilgili bi başlığı vardı oraya sadece ben cevap yazmıştım ve yaklaşık 3 ay önce tanışmak istediğim Cenk te yazdığımı görüp cevap attı ve dün öğle saatlerine kadar bu 3 kişi msjlasarak bir yer belirlemeye çalıştık iş cikisi bulusacagimiz icin hem yemek (oruçlu olanları da düşünerek iftar saatine doğru oldu) hemde oturup çay kahve icebilecegimiz bir yer olsun mekan değiştirmek ile uğraşma yerine muhabbete daha fazla zaman ayırmak icin diğer arkadaşların daha önce hiç gitmediği marmara forumda buluşalım dedik... Daha sonra Batuhan yine forumdan mesajlastigi bi arkadaşına bu durmu söyledi ve o da yanına 2 kişi alarak toplam 3 kişi ile gelebileceğini söyledi ve sayı arttı ve yine toplanma konusunu ilk açan arkadaşımızın da çabalarıyla bir kaç kişiyi daha davet etti ve sayı arttı ... Yani birbirini tanıyan kişilerin toplanacağı bir buluşma değil daha cok birbirlerini tanımayan insanların tanışma amacıyla organize ettiği bir buluşma olacak... Katılmak isteyen herkesi bekleriz... İsteyen iftarini yapar gelir isteyen iftarini bizimle orada yapar...
Marmara forumda da adına yakışır bir motosikletciler forumu yaparız ışte fena mi olur...
Bende kimseyi tanımıyorum hadi hayırlısı : )
thb
bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır
-
31 Temmuz 2013, 15:18
Ben bayrampaşada oturuyom
Bana Forum istanbul yakın.
-
31 Temmuz 2013, 15:56
-
31 Temmuz 2013, 16:00
Çevirme olurmu o saatlerde arkadaşlar ehliyet çıkmadı daha ya
-
31 Temmuz 2013, 16:07
çevirme olucağını sanmıyorum özellikle o taraflarda ben hiç görmedim 2 senedir çevirme yaptıklarını
-
31 Temmuz 2013, 16:17
Rr6 adlı üyeden alıntı
çevirme olucağını sanmıyorum özellikle o taraflarda ben hiç görmedim 2 senedir çevirme yaptıklarını
hiç belli olmaz orasi marmara forum etrafında ben bi kaç kere gördüm cikcasi... 1400 TL az para değil riske etmeye gerek yok...
Kaangngr eğer metroyla falan gelebilme imkanın varsa o da olur... Onun dışında bence hiç riske atma derim benimde ehliyet yok ve emin ol çıkınca böyle etkinliklerin devaminida yapacağımıza inanıyorum artık bir dahaki sefere deriz... Ama katılmanın cok isterim...
-
31 Temmuz 2013, 17:30
Metroyla gelirim arkadaslar motoruda yeni aldık bağlatmayalım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
Arkadaşlar kimler geliyor kesin olarak ona göre gelicem 2,3 kisi olursa hiç kalkışmayalım.
-
01 Ağustos 2013, 01:29
başlangıç için iyi bir aktiviteydi ilgilenen herkes ve herşey için teşekkürler.
-
01 Ağustos 2013, 02:18
Güzel bi buluşma oldu. Bidahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle... Kazasız belasız sürüşler.
-
01 Ağustos 2013, 02:34
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Güzel bi buluşma oldu. Bidahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle... Kazasız belasız sürüşler.
Aynen Kaan geldiğin için teşekkür ederim. Katılan herkese teşekkürler... Bir daha ki sefere daha organize bir buluşma olacağına eminim her şeye rağmen ben tanıştığım kişilerden ve muhabbetten çok zevk aldım... Herkese teşekkürler...
Bütün Sosyal Medya Mecralarında
DoganLokman işte... lokmandogan.com
-
01 Ağustos 2013, 02:53
e hadi yarında yapalım ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)