Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Marmara Forumda Buluşuyoruz !!

REKLAM ALANI
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bayram akşamıda yaparız olmamı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben tanıştığım kişilerden ve muhabbetten çok zevk aldım...
    Ya zaten bir iki motorcu toplanır da muhabbet ederlerse muhabbetin konusu "motosiklet" ten başka ne olabilir ki, olsa bile yine onun etrafında döner muhabbet, sıkılmadan sabaha kadar bile muhabbet edilir, fazla kişi olmasına bile gerek yok, motosikleti ve kullanmayı seven iki kişi olsa bile muhabbete doyulmaz, yine özledim bak şimdi ya motosikleti ve arkadaşlarımı
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Yusuf,bi ara buralara geliyorsun sandım,bende gelip dövecektim seni..
    baktım motorun yokmuş,vazgeçtim...

iyi otur biraz yerinde..habire gezip bizi çatlatıyordun,motorun soğusun azıcık...

thb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda wave 110i
    Alıntı fusuy364 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya zaten bir iki motorcu toplanır da muhabbet ederlerse muhabbetin konusu "motosiklet" ten başka ne olabilir ki, olsa bile yine onun etrafında döner muhabbet, sıkılmadan sabaha kadar bile muhabbet edilir, fazla kişi olmasına bile gerek yok, motosikleti ve kullanmayı seven iki kişi olsa bile muhabbete doyulmaz, yine özledim bak şimdi ya motosikleti ve arkadaşlarımı
    Az sayıda kişi buluşacağız sanmıştım ama hiçte öyle olmadı. Sanılanın aksine buluşmada saatler ilerledikçe kalabalıklaştık.
    Marmara forumda başlayan 5-6 kişilik buluşma, yol üstünde CBR'ların gelmesiyle şenlendi
    Sonra Marmara forumdan Bakırköy'e.. 22-00:30 arası Bakırköy'deydik ve en kalabalık halimizle saydığımda yanlış hatırlamıyorsam 17 kişiydik.
    Bunun üstüne gecenin geç saatlerine doğru 6 kişi gitti 4-5 kişi geldi. 00:30 sularında Bakırköy'den Avcılar sahile ----> vınvınvın...
    02:30'a kadar sahilde sohbet muhabbet.. Ve sonrasında ben ayrıldım arkadaşlar hala oradaydı kaçta kalktılar bilmiyorum.
    Buluşmadaki en küçük motor benim bıdıktı : ) İlk buluşmamdı ve çok eğlenceli oldu. Motosiklet sevenlerle aynı ortamda ve aynı trafikte olmaktan çok mutlu oldum..
    Saygılar.
    cece89 bunu beğendi.
    thb
    bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Yolları kaybetmek bile ayrı zevkliydi
    thb ve cece89 bunu beğendiler.

Rr6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cruiser
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayram akşamıda yaparız olmamı
    olur kanka benim için herzaman biliyosun

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yusuf,bi ara buralara geliyorsun sandım,bende gelip dövecektim seni..
    baktım motorun yokmuş,vazgeçtim...

iyi otur biraz yerinde..habire gezip bizi çatlatıyordun,motorun soğusun azıcık...
    Artık bi ayağım İstanbulda zaten şu anda yerimde oturuyorum, düğünü bekliyorum, köydeyim, motor yok, bişey yok, çok sıkılıyorum
    Motorum soğuya soğuya buz tuttu bu arada

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

Alıntı thb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az sayıda kişi buluşacağız sanmıştım ama hiçte öyle olmadı. Sanılanın aksine buluşmada saatler ilerledikçe kalabalıklaştık.
    Marmara forumda başlayan 5-6 kişilik buluşma, yol üstünde CBR'ların gelmesiyle şenlendi
    Sonra Marmara forumdan Bakırköy'e.. 22-00:30 arası Bakırköy'deydik ve en kalabalık halimizle saydığımda yanlış hatırlamıyorsam 17 kişiydik.
    Bunun üstüne gecenin geç saatlerine doğru 6 kişi gitti 4-5 kişi geldi. 00:30 sularında Bakırköy'den Avcılar sahile ----> vınvınvın...
    02:30'a kadar sahilde sohbet muhabbet.. Ve sonrasında ben ayrıldım arkadaşlar hala oradaydı kaçta kalktılar bilmiyorum.
    Buluşmadaki en küçük motor benim bıdıktı : ) İlk buluşmamdı ve çok eğlenceli oldu. Motosiklet sevenlerle aynı ortamda ve aynı trafikte olmaktan çok mutlu oldum..
    Saygılar.
    çok keyifli geçmiş anlaşılan, ne güzel, ya ben istanbulda olsam var ya, her gün birileriyle buluşur, her gün farklı bir yere giderdim(bekarsan tabi ), o kadar kişi olduğunuz halde istanbulda çok az gezi paylaşılıyor, bir sürü de gidilecek yerler var
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul'u gezmekle 1 günde bitiremessin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)