Bayram akşamıda yaparız olmamı
Ya zaten bir iki motorcu toplanır da muhabbet ederlerse muhabbetin konusu "motosiklet" ten başka ne olabilir ki, olsa bile yine onun etrafında döner muhabbet, sıkılmadan sabaha kadar bile muhabbet edilir, fazla kişi olmasına bile gerek yok, motosikleti ve kullanmayı seven iki kişi olsa bile muhabbete doyulmaz, yine özledim bak şimdi ya motosikleti ve arkadaşlarımı
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Yusuf,bi ara buralara geliyorsun sandım,bende gelip dövecektim seni..
baktım motorun yokmuş,vazgeçtim...
iyi otur biraz yerinde..habire gezip bizi çatlatıyordun,motorun soğusun azıcık...
Az sayıda kişi buluşacağız sanmıştım ama hiçte öyle olmadı. Sanılanın aksine buluşmada saatler ilerledikçe kalabalıklaştık.
Marmara forumda başlayan 5-6 kişilik buluşma, yol üstünde CBR'ların gelmesiyle şenlendi
Sonra Marmara forumdan Bakırköy'e.. 22-00:30 arası Bakırköy'deydik ve en kalabalık halimizle saydığımda yanlış hatırlamıyorsam 17 kişiydik.
Bunun üstüne gecenin geç saatlerine doğru 6 kişi gitti 4-5 kişi geldi. 00:30 sularında Bakırköy'den Avcılar sahile ----> vınvınvın...
02:30'a kadar sahilde sohbet muhabbet.. Ve sonrasında ben ayrıldım arkadaşlar hala oradaydı kaçta kalktılar bilmiyorum.
Buluşmadaki en küçük motor benim bıdıktı : ) İlk buluşmamdı ve çok eğlenceli oldu. Motosiklet sevenlerle aynı ortamda ve aynı trafikte olmaktan çok mutlu oldum..
Saygılar.
thb
bizi eskiler tanır, yeniler örnek alır, görenler anlatır
Yolları kaybetmek bile ayrı zevkliydi
Artık bi ayağım İstanbulda zaten şu anda yerimde oturuyorum, düğünü bekliyorum, köydeyim, motor yok, bişey yok, çok sıkılıyorum
Motorum soğuya soğuya buz tuttu bu arada
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
çok keyifli geçmiş anlaşılan, ne güzel, ya ben istanbulda olsam var ya, her gün birileriyle buluşur, her gün farklı bir yere giderdim(bekarsan tabi ), o kadar kişi olduğunuz halde istanbulda çok az gezi paylaşılıyor, bir sürü de gidilecek yerler var
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)