Valla kaza bela vermesin allah gerisi boş yollarda cok motorcu ile karşılaşacağız herhalde :D
Valla kaza bela vermesin allah gerisi boş yollarda cok motorcu ile karşılaşacağız herhalde :D
Valla ben de bir kaç kez kamp arayışıyla Urla'ya gittim ama maaalesef bulamadım. Ancak sanki Çeşmealtı'nda U camp diye bir yer hatırlıyorum her ne kadar kazık bir yer olduğu söylense de alternatif olabilir. İyi bir kamp yeri bulunursa beni de ekleyebilirsiniz.
banada uyabilir. bende aynı gün pataraya yola çıkacağım, saat kaç gibi çıkarsınız İstanbul' dan ? cep telefonum imzamda var, cepten haberleşebilirsek daha sağlıklı olur. Selamlar
pardon bu arada şu an işyerindeyim, konunun tamamını okuyamamıştım, arkadaşlar feribot yapacaklarmış, bende esk üzerinden geçeğim demiştim ama nasıl olur bilemedim.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
şu anda feribotlara da baktım hem yer yok, yer olsada yaklaşık 130-140 tl gibi bir rakam söz konusu olacak (eşimle beraber). Yolumu da max 200 km kısaltıyor, bence deniz manzaralı yolculuğa pek değmezmiş gibi. benim için mantıklısı karadan ve esk-afyon-burdur üzerinden devam etmek gibi gözüküyor.
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Amin, hepimize.. Buradan da yineleyim o zaman, Çarşamba günü bahsettiğim güzergahtan bana katılmak isteyen olursa memnuniyetle yolları paylaşabilirim herkese selamlar
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
bizim feribot olayı eskihisardan Tuzculara kadar körfezi dolanmamak için o da motor başı 12,5 sıra falan yok binip geciyorsun 45 dakika sürüyor sonrası kara yolu karacabey balıkesir manisa izmir sşeklinde
Güzelgah bu olcak
https://maps.google.com/maps?saddr=%...p=0&sz=10&z=10
Haritadan baktım, sizinle aynı güzergahtan gelsem, oradan kalkana veya işte pataraya geçsem ne kadar fark eder totalde acaba ? 150 km gibi hesapladım ama doğrumudur bilemedim...
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Okadarını bilemiyorum :D bizim plan 13:00 da bogaz köprüsnde buluşup eskihisara ordan vapurla tuzculara gitmek ordan Köfteci yusufta yemek yiyip non-stop izmire gitmek :D
Sizelere kazasız belasız iyi yolculuklar dilerim ozaman. Bende baktım şimdi tekrar, hemen hemen dediğim kadar bir extra yolum oluşuyor. Keşke sizde bu taraflara geleydiniz :( patara, 18 km kum, geceleri şarap eşliğinde kum tepeleri
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Köprüden önce son çıkış yarın yoldayız :D insallah bir aksilik olmaz...
Hazırlıklar tamam, hava durumu tamam
Yine cok rüzgar var rüzgar manyağı olcaz arkadaş bir bitmedi bu yaz şu rüzgar....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)