seninlede vakit geçirmek gerçekten güzeldi gerçi fener yemeseydi o golleri daha mutlu olacaktın ya neysePeril adlı üyeden alıntı
O gece ii gazladık ama bakma ortam süperdi
seninlede vakit geçirmek gerçekten güzeldi gerçi fener yemeseydi o golleri daha mutlu olacaktın ya neysePeril adlı üyeden alıntı
O gece ii gazladık ama bakma ortam süperdi
Acımadıki, acımadıki
Mıllet selam
Hafta ıcınde motorcular nerelere takılır bızım gıbı acemılerı aydınlatırmısın bıraz. Ben dun gece soyle bır caddeye cıktım . Dolanıp dolanıp geldım.. mekanlar neresı . "Lank" dıye gırsek mıllet ne der? Bıraz aydınlanma ıstıyoruz
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
gerçekten çok güzel ve uzun bir geceydi resimler çok güzel teşekkürler ceko. sevgili komşum peril seninle de tanıştığıma sevindim varol sitesinde komşuyuz tanışamadık ama motosiklet net sitesinde tanışmak nasipmiş.ayrıldıktan sonra gecelere aktık rio da kırmızının doğumgünü partisinde bi miktar dağıttım yani ayakkabıları fırlatıp dans pistini ağlattık be!!! gece boyunca dost dark ın telkinlerine rağmen dün pikniğe gitmedim moto gp toplantısı ve sonra caddebostan da çayır çimen muhabbetimiz çok güzeldi erhan,vedo ve özden le beraber.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
ya bırak yasemin abla iki gazladı derya abi tırstın beeee
gece zaten süperdi siz erken gittiniz biz 4 gibi falandı çıktığımızda o değil hiç uyumadan geldik gecenin ilerleyen saatlerinde accayip dans show yaptım çok şey kaçırdın
o değil o yorgunlukla pikniğe gittik bende halen enerji fulll çok şey kaçırdın benim en çok zevk aldığım zaman zarfı 1000RR la gazlamaktı
Acımadıki, acımadıki
oyoyoy fener demeyin germeyin beni yahuuu,masalara çıktım valla sinirimden!!
neyse bizbunu telafi ederim..hep destek tamdestek FENERe her zaman
valla biri diyodu hep sana yakın biri var diye,o senmişin meğer ne güzeliş yerlerimizde yakın sayılır artık bol bol görüşürüz...biara öğlen yemeğine kızılkayalar yapalım arkadaşlar
trader,mekanları söyleyeyimben sana,
fenerbahçe tesadüf cafe,cafe bahçe
şaşkın bakkal gloria Jeans cafe,mc donalds,planet..
Bostancı corner ve beers..
Arkadaşlar beer s süperdi bu arada yasemin sensiz piknikte hiç eylenmedik
Fener süperdi C.tesi günü yauv, aynı başarıyı bu haftada tekrarlaması temenni ederim
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
ya abi zaten nerdeyse perille birbirimize gircektikShamyl adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ya Nur yapma şimdi dörde kadar eğlendik falan diye gördük yani bide genç olacaksınız pistler kahrından ağlamıştır ben gidince be.
bide motordan tırsmam ama derya nın bana garezimi var arkadan atmaya çalışıyor dedim hani ayrıca soner o pikniğe boşuna gittiniz zaten ben olmadan olurmuydu hiç. bizim seminer sonrası muhabbetten de hiç bahsetmiyim üzülürsünüz sonra
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
arkadaslar yeni etkinlikler ne zaman acabaa?? bir bulusma ayarladınızmıı ben aranızda yenıyım ama benı eklersenız sevınırım tesekkurler sımdıden
dj_sato87@hotmail.com
Yarın buluşuyoruz kardeşim, aynı saatte aynı yerde ..
GKN MOTORS
cafenin yerini bilmiorum ama tarif ederseniz bende o akşam ordayım
arkadaslar nereye gıdıyorsanızz benıde yazın :D adres verın yeter
evet varmı bu akşam bi organizasyon ? ?
zaten afakanlardayım!!!!
buluşalımda kafa dağıtalım...
hatta hemen buluşalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)