Cumartesi Bostancı BEERS buluşması, bekleriz :)
-
eveet arkadaslar gelmek isteyenleri listeye ekliyorum.. liste sadece bilgi amaclıdır.. oyle katı bi kural bilmemne falan yok.. gelmek isteyen gelsin istemeyen gelmesin sonucta maksat muhabbet...
bulusma olarak sanırım saati biraz daha gec saate alsak iyi olucak..
saat 19:00 gibi buluşma saati.... ama daha onceden ben orda olurum...
bu arada bu foruma uye olmayan iki bayan arkadaşımızda geliyor yarına...onlarıda forum uyesi yapıcaz artık
Reklamlar
-
akşama az kaldı muhabbete sohbete az kaldı gelebilenler gelsin millettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
-
Tamam ya benide ekleyin
zaten birayıda hiç sevmem
-
Peril adlı üyeden alıntı
akşama az kaldı muhabbete sohbete az kaldı gelebilenler gelsin millettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
gelcez gelceeeeez sen gelde
ayrıca abicim benim nick neden ufak harflerle
-
evet savulun bende geliyorum Kusura bakmayın ben bostanlıyla bostancıyı karıştırp kek gibi atlamışım .beni silin ben izmirdeyim yavvvvvvvvvvv
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
arkadşlar A2 de uğrayacak bir çıtır liste yapında milet cualsın
-
-
ceko35,İzmire geldiğinde de senden bir organizasyon bekliyoruz artık..İyi eğlenceler diliyorum,herkese selamlar.bol fotoğraf çekin oldu mu? sevgilerimle.
-
-
Sevgili ceko35,seni MTİzmir olarak bekliyor olacağız..seninle şahsen tanışmak istiyoruz.bugün çeşmeye gidiyoruz..senden selam söyleriz..sevgiyle kal arkadaşım..
-
TycOOn adlı üyeden alıntı
gec saate kadar calısmazsam bende katılırım.
aslında baya zamandır motorlarınızı beers önüne park etmiş görüyordum gecerken. benim zat ı getirip o cillop gibi aletlerin yanına park etmeye utanıyorum
Ya dostum bende de RS151 var ve her toplantıya gidip hiçde utanmadan aralarına park ediyorum MT ruhu bu
-
çeşmede benim içinde kumru yiyinn.... off yaaaa
sanırım bi 20 civarı kişi oluruz.. ben dışarısı musait olursa dışarıda.. yok içerisi musait olursa da pencere kenarında iki uc masayı birleştirtip yerlerimizi ayırtıcam dostlar...
saat 18:30 civarlarında orda olurum ben, o saatlerdede yavaş yavaş millet gelir zaten.. akşam fener macınıda izleriz isteyen olursa guzel olur...
-
hehehe bu geziye kimLer geLcek Men De geleBİlİr Miym ((:
-
ÜsKüDaRLı adlı üyeden alıntı
hehehe bu geziye kimLer geLcek Men De geleBİlİr Miym ((:
motosiklete gonul vermiş herkese kapımız acık her zaman.. ne demek buyrun tabiki gelebilirsiniz...
listeye yazıyorum isminizi.
-
ben fanatik fenerliyim beersta izleriz zaten olmadı değişiklik olsun diye fenere de geçebiliriz..
bu arada +3 daha eklermisiniz???
-
-
-
bulusmaktan ve tanısmaktan cok keyıf aldım.. fener yenılınce ayaklarım cekmedı yanınıza tekrar gelmeyı:(
tum arkadaslara selamlar.. yarın gorusmek uzere...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
bende ilk defa katılıyorum çok keyifliydi teşekkürler.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler