İftar Yapıyoruz Tüm MT Davetlidir
Reklamlar
-
arkadaşlar konu kısaca şöyle
ayın 28 i veya 4 ünde iftar etkinliği yapmayı planlıyoruz ancak 27 ve 28 i için bi kaç etkinlik daha olduğu için ben ayın 4 ü diye hesaplıyorum
mekan Pendik UZUNLAR KEBAP sahil şubesi
http://www.uzunlarkebap.com.tr/
mekan güzel ancak ayın en geç 28-29 una kadar genel hatlarıyla geleceklerin belli olması lazım ki yer ayırtılacak lütfen gelirim deyip gelmemezlik olmasın net cevaplar yazılsın işletme sahibide ekmeğinden olmasın
alman usulü türk usulü ne deniyorsa herkes yediğini ödüyor hoş sohbet güzel bi akşam geçirmek dileğiyle
fiyat ulaşım mekan fotoğrafları hakkında herşey sitede var
numaram 0538 213 77 85 tüm soru istek ve öneriler için arayabilir mesaj atabilirsiniz
NOT: ailem arkadaşım sevgilim eşim gelebilirmi gibi sorulara gerek yok herkese kapımız açık çekinme gücenme olmasın diye ufaktır büyüktür ben kendi kardeşimi ve kuzenimi getireceğim
saygılarımla
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
Reklamlar
-
evet arkadaşlar listeyi güncel tutalım lütfen bu listeye göre rezervasyon yapılacaktır kimse zor durumda kalmasın güncel tutulsun lütfen
1-cd0345-kartal-3 kişi
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
-
-
ya anadolu yakasında yada zaman uymuyo. ve yine o gün. yine haftasonu etkinliği! valla istifa edicem en sonunda haftasonu izin olan bi işe giricem :D
-
1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
-
pendik mi.. la hüseyin ortada bir yer dedik istanbulun.. bize çok uzak
-
-
1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
3-ethemm76 - Ethem MUTLUCAN - Kocaeli - Karamürsel
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
Saygılar
-
ramazan dolayısıyla 12 saat calısıyoruz sürekli. mesafede epey uzak ama du bakalım kısmet.
-
21 Temmuz 2013, 21:40
Allah kabul etsin şimdiden beyler...Hüseyin gardaş 26-27 tatilim ...28..29..30..31 de çalışıyorum...1 ağustos 15 ağustos arasıda yıllık izindeyim gelemem galiba...
-
21 Temmuz 2013, 22:01
katılıma bakılırsa bayaa ni cubufçuların iftar toplaşması gibi duruyor ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
21 Temmuz 2013, 22:12
Kocaeli İl Temsilcisi
keşke zaman olsada katılabilsem , benim pendiğe gelmem teravih namazını geçer hepinize hayırlı iftarlar, sohbetler.
-
22 Temmuz 2013, 00:13
ethemm76 adlı üyeden alıntı
1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
Saygılar
ethem abisiz olmazdı zaten valla mutlu oldum abi saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
ramazan dolayısıyla 12 saat calısıyoruz sürekli. mesafede epey uzak ama du bakalım kısmet.
valla abi diyeceğim ertesi gün çalışmasanız size bi oda bi göz bi yer ayarlayayım misafir edeyim ama iş deyince kimsenin ekmeğine musallat olmak emri vaki yapmak istemiyorum
eğer vakit ayarlayabilirseniz aramızda olmanızdan çok mutlu olurum
saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin şimdiden beyler...Hüseyin gardaş 26-27 tatilim ...28..29..30..31 de çalışıyorum...1 ağustos 15 ağustos arasıda yıllık izindeyim gelemem galiba...
canın sağolsun abi memleketemi buralardamısın
sensiz tadı olmaz ama bi dahaki sefere inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
tahsins adlı üyeden alıntı
katılıma bakılırsa bayaa ni cubufçuların iftar toplaşması gibi duruyor ?
cbf kullandığım için o başlıkta duyurumu yaptım ancak duyan duymayana söylesin sistemiyle herkes davetlidir motosiklet fark etmez olmasada olur bi mobiletlide gelebilir yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
keşke zaman olsada katılabilsem , benim pendiğe gelmem teravih namazını geçer hepinize hayırlı iftarlar, sohbetler.
zamanın varsa bekliyorum abi yoksa canın sağolsun
-
22 Temmuz 2013, 04:59
Dostum o tarihte kastamonuda olacagim geldigimde kampa hazir ol
-
22 Temmuz 2013, 10:36
Pendik uzunlar heçen hafta gittiğimiz yer. Ayrıca istanbulun bir ucu. Daha orta bir yer olmalıydı. Bana çok yakın, gelmek mesele değil. Genele hitaben bir nokta seçmelisin. Vakit varken buluşma yerini maltepe bostancı kadıköy gibi daha orta biryerlere alabilirsin.
-
22 Temmuz 2013, 22:09
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Pendik uzunlar heçen hafta gittiğimiz yer. Ayrıca istanbulun bir ucu. Daha orta bir yer olmalıydı. Bana çok yakın, gelmek mesele değil. Genele hitaben bir nokta seçmelisin. Vakit varken buluşma yerini maltepe bostancı kadıköy gibi daha orta biryerlere alabilirsin.
öneri ve tavsiyelere açığım aklımda dragos sosyal tesisleride var bu daha orta bi konumda ancak ulaşım olarak pendik ne kadar uzak görünsede daharahat ulaşımı var diye düşündüğüm için seçtim nede olsa karşıdan gelen arkadaşlar temden kartal yada kurtköy çıkışından çıkıp çok rahat trafiksiz gelebilir ve sakarya kocaeli tarafından gelecek olanlar içinde rahat olucaktır diye düşündüm
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Dragos.aspx
evet arkadaşlar o zaman listede isimlerin yanına dragos daha uygun olur yada pendik diye yazmanızı rica edeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
evet arkadaşlar daha önceki buluşmalardaki yaşanan aksilikleri gördüm ve aklıma yanımda alet edavat getirmek geldi
ben yanımda bi kaç çeşit anahtar pense tornavida vs. şeyler olan bi kaç parça getireceğim ancak bence en önemlisi aktarma kablosu ne olur ne olmaz
lütfen katılım yapıcak arkadaşlar arasında aktarma kablosu olan varsa aküsü biten arkadaşlar olma ihtimaline karşı yanında getirebilirmi
saygılarımla
-
22 Temmuz 2013, 22:40
istanbul da olursam katılmaya çalışacağım
-
23 Temmuz 2013, 01:56
-
23 Temmuz 2013, 20:06
arkadaşlar konu güncel kimse yok gelecek sanırım
neyse ethem abi eğer gelirim dersen sen ben darpgen (emre) ve benim kardeşim bi arkadaşım ve kuzenim olacağız gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
bu arada istiyorumki kaza yapan hayatını kaybeden tüm motorcu arkadaşlarımız abilerimiz için ve hayatını kaybetmiş yakınlarımız için eğer kur an okumayı iyi bilen bir abimiz varsa bi yasin okuyabilirmi kimse içinde sıkıntı olmazsa iftardan sonra duamızı edip anmış oluruz bende gelen kişi sayısına göre lokum getireceğim hem ağzımız tatlanır hemde etraftaki insanlara ikram ederiz eğer kimse için sıkıntı olmazsa ( ben okuyorum ancak çok yavaş sizi sıkmak istemem eğer kimse olmazsada çıkmadan evde okur gelirim arkadaşlar bi önceki etkinlikte samet abi yapmış sanırım böyle bi yasin okuması bence her buluşmada yapılmalı )
saygılarımla
-
24 Temmuz 2013, 02:42
1-cd0345-kartal-3 kişi
2-darpgen - emre
4--mevlut- - Mevlüt KUŞLU - TUZLA
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
merhaba arkadaşlar yeniyim henüz cihat yakın arkadaşım (cd0345) onun davetlisi olarak motorum olmasada geleceğim inşallah bi kaç ay içinde de motor sahibi olacağım görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler