04 ARALIK CUMARTESİ BULUŞMA SONRASI YORUMLAR :))))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motordan biri dusmus kım dustu
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
-
resımler varsa onlarıda koyarsanız ıyı olur ?
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
-
-
-
Murat tırt olmadığımızı gösterdik göstermesine ama sen tırt çıktın dönüşte arabaya kurulu verdin biz suçuk gibi olduk.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
-
-
-
.
Arkadaşlar neydi öyle havanın hali, hele yol kenarlarındaki su birikintileri...Herhalde artık tırt motorcu, mantar motorcu, tatlı su motorcusu vb. deyimleri sözlükten çıkarırız :tongue:
Bende yeni katılmama rağmen keyif aldım dün akşam. Belki bir dahakine karşıda toplanırız, adalet olsun onca yol gelenlere dimi İnsanlar sucuk olmuş zaten hehe.
Bu arada invent kimmiş o gizli kahraman tanıyor gibiyim sanki :tongue:
-
05 Aralık 2004, 23:46
-
06 Aralık 2004, 02:03
katılıyorum invent, yapalım ikinci bowlingi de ben d gelmiş olayım, siz birinciyi yaparken daha motorculuk portakal ağacında vitamindi benim için, buna katılmış olim bari, biz bi kere skull'la yapmaya çalışmıştık da başaramamıştık, şu buluşmaların gerçekleşmesini sağlayan "gizli" kahraman bi daha parmağını oynatsa da bu sefer olsa
-
06 Aralık 2004, 10:19
la savaş iyi etmişsiniz buluşmuşsunuzda delirtme beni gelebilkecek olsam gelirdim beeee. işim vardı cumartesi akşamı yamur falan hikaye yani ona göre.. yok öle bişe.. bir dahaki sefere gelirik merrak etmeyin ala ala.. yada hiçbir buluşmaya gelmem olur biter kardeşim aaaa.
murat aylardır gelmiyordu buluşmalara biz birkere gelmedik kabahat oldu dimi ..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
06 Aralık 2004, 11:11
Admin
-
06 Aralık 2004, 11:14
Ben bowling turnuvası olayına katılıyorum.bende geçen sene gelememiştim içimde kalmıştı. bu arada takımlar nası olcak? çeşitli öneriler: Anadolu-Avrupa, motorlu motorcular-motorsuz motorcular, Tırt motorcular-gerçek motorcular
(buluşma avrupa yakasında olacağına göre bu gizli kahraman olaya kesin el atar merak etmeyin...)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
06 Aralık 2004, 11:22
Admin
-
06 Aralık 2004, 11:33
Burger King de kız'ın sizin plakaları okuması çok komikti ama yaa
Birde ben montumu unutuyordum, kim aldıysa teşekkür :geek: :geek:
-
06 Aralık 2004, 11:53
Admin
invent, hiç üşenmeden okudu hepsini helal olsun ona
ama bizim iyiligimiz için yaptı degil mi (yagmur baslamıstı)
-
06 Aralık 2004, 13:02
arkadaşlar süperdi herşey..Devamının da bu kadar güzel olmasını dilerim.Bowlinge ne zaman gidiyoruzzz :tongue:
-
06 Aralık 2004, 14:50
RR ile ER-5 arasındaki farkı aldığımda sana söz göstericem. O zaman sen karar verirsin dostum
Leto bir daha beni örnek verme gelmiiim oraya
-
06 Aralık 2004, 15:14
Yaw şu ehliyeti bir alayım o buluşmaların birini kaçırırsam ne olayım...
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler