babalar nerde sizin kaskınızın üzerindeki motosikletnet yapıştırması bak o olsaydı tanırdık bizde arabayla geldiğimiz için kasklar evdeydi haliyle..Dişi resimler bende akşam koycam erseni çeken bendim cenk değil...
babalar nerde sizin kaskınızın üzerindeki motosikletnet yapıştırması bak o olsaydı tanırdık bizde arabayla geldiğimiz için kasklar evdeydi haliyle..Dişi resimler bende akşam koycam erseni çeken bendim cenk değil...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ya ya evet.. titizlikler ve kıllıklar krali cekoyum benSoD adlı üyeden alıntı
sabah kalktıgımda motoru oyle ıpıslak gorunce içim cızz etti sen ne diyosun bee hemen brandayı ve bezi alıp fırladım daha yuzumu bile yıkamadan kapının onune.. valla oylece orttum brandayı ustune yazıkcagız napıyo acabaa, üşütmesin yaaa
ehehe.. Sod dostum bu akşam ortaköy partimiz yatar bence.. yollar ıslak.. bende ıslanırım eririm sonra şeker motorcuyum ben
bu akşamda beers toplantısı olursa gelemem ne yazıkki.. ama cumartesi gunu aksam ustu beers toplantısı hem cok katılımlı olur hemde daha iyi olur dusuncesindeyim dostlar... eger boyle bi cumartesi beers toplantısı dusunuluyosa ayrı bi topik acılıp duyuralım derim.. ufakta liste hazırlanır piknik oncesi beers toplantısıyla keyif yaparız diyorum ben...
hadi bakalım organizasyonu görelim...
KSK FOREVER ... 35½
Valla dostum ben motorun sahına soğuna hele kaskıma o tip sticker lar yapıştırmayı oldum olası sevmedim ... Ama motorcuya motorcudan başka dostmu var... bi sticker a mı kaldık ...
Motora tek yapacağım şey airbrush yada kaplama... bildiğiniz iyi airbrush yapan bir yer var mı?
Ceko illa motorlarla gitmek zorunda değiliz ortaköye ... ayrıca yağmur durursa seninki kirlenmesin benimki ile gideriz ortaköye )...
Ortaköyde ne var diyenlere: Bir arkadaşımın güzel boğaz manzaralı terasında herkese açık latin müzik temalı bir parti... isteyen gelebilir...
ne farkeder barış ooo akşam mı??ccbbdd adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Peril adlı üyeden alıntı
peril yeniden ortamda olman güsel
Acımadıki, acımadıki
CBR1000,be hep burdayım
valla ben yağmur çamur dinlemiyorum,riva maceramı bilenler bilir
tubişim sen mera etme zaten kimseye bakmıyo sevgilin ben göz kulak oluyorum cenkle ikisine burda)zaten dün akşam sen dedi başkabişey demedi
bu arada cumartesi için neden olmasın.bitopik açalım ve beers yapalım
ayy canım yaPeril adlı üyeden alıntı
burcuyla içimiz rahat sağol
Anlaşılan bizim gebze tayfası yakalamış yine limitsiz akşamlardan birini,başka türlüsü kesmez bizi çünkü......şerefe
limitsiz olayı yalan olmuş,zaten bizimkilerde şaşırdı)
yani normal tarifeye devam arkadaşlar
walla bi benim karşıma çıkmadın beeePeril adlı üyeden alıntı
pazar sırf senin için R6 getirecem
Acımadıki, acımadıki
oo büyüksün ozaman...ama pazara söz vermedim bak sonra kızma yineeee:
bu arada cumartesi organizasyonunu yazsın biri ya ,bengelirim de hani gelmeme ihtimalime karşılık yanii
madem kimse başlık acmadı cumartesi beers buluşması icin ben acayım bari ordan devam ederiz.. gelmek isteyenleri bekleriz.. SL 150 çetesi orda olacak
KSK FOREVER ... 35½
sl 150 çetesi değil serserımızyız olum bız ) sl 150 tayfasıy yanlış olmasın
zaten senin ipinle bir kere kuyuya indim 25 tane bilet elimde kaldıPeril adlı üyeden alıntı
özel rica üzerine 1000RR la gelecem
Acımadıki, acımadıki
dishy adlı üyeden alıntı
tuğbacım kesinlikle senle aynı fikirdeyim aklım kalıo dün akşam aradım durdum saten
çiğdemcim uslu duruolar dimi ikisideeePeril adlı üyeden alıntı
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Oy oy oy.. Amma uyumuşum az önce uyandım ben ya.. Cumartesi Beers diyorsunuz da bu aralar biz biraz ziliz.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
sende gitmessin işte zaten aklım hep sende kalıo
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ersen sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKARAKIZ adlı üyeden alıntı
pazar günüde piknik var her gece org var herhalde cenk nedir durum
Gideceğimizi sanmıyorum Cumartesi günü.. Para pul yok.. Bende de ersende de barışta da ahmet abi de de durum aynı.. Bizi yazmayın arkadaşlar Ctesi günü için..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)