27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.
Reklamlar
-
28 Temmuz 2013, 04:42
Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim. :-)
Reklamlar
-
28 Temmuz 2013, 04:45
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
28 Temmuz 2013, 04:52
İnşallah Samet dostum ,bu tarafa her gelişinde görüşmek dileği ile benden o tarafa geçersem merhaba derim..
-
28 Temmuz 2013, 04:56
-
28 Temmuz 2013, 04:58
Tamam dostum bayramdan sonra gelmeye çalışacağım..
-
28 Temmuz 2013, 12:37
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen tüm herkese özellikle İrfan abiye çok teşekkür ediyorum inşallah daha başka etkinliklerdede buluşmak üzere
saygılarımla
NOT:4 ağustos pazar pendik veya dragos mekan tam belli olmasada bi iftar planlıyoruz konularım arasında bi başlık var gelmek isteyen abilerimi arkadaşlarımızı bekliyoruz
-
28 Temmuz 2013, 12:53
inşallah orda oluruz bir aksilik çıkmazsa...
-
28 Temmuz 2013, 14:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bendeki resimleri şu konuya eklemiş bulunmaktayım
-
28 Temmuz 2013, 15:00
Irfn abiye bizleri bulusturdugu icin tesekkur ediyorum.
Sinan sen ne ara gittin ya goremedim seni?
-
28 Temmuz 2013, 16:14
MBHoro adlı üyeden alıntı
he yaa..masadan kalktıktan sonra hiç göremedim Sinanı...neyse çıkartırız acısını nasılsa...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
29 Temmuz 2013, 01:34
Kocaeli İl Temsilcisi
Cem68 adlı üyeden alıntı
Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim. :-)
iyi oldu be cem abi , aynı havayı soluyup duruyormuşuz bi haber birbirimizden saygılar hürmetler abicim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
cd0345 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen tüm herkese özellikle İrfan abiye çok teşekkür ediyorum inşallah daha başka etkinliklerdede buluşmak üzere
saygılarımla
NOT:4 ağustos pazar pendik veya dragos mekan tam belli olmasada bi iftar planlıyoruz konularım arasında bi başlık var gelmek isteyen abilerimi arkadaşlarımızı bekliyoruz
iftar toplantısı ise beni şimdiden yok yazabilirsin kardeşim özür dileyerek ama bayramdan sonra hürrrr general .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
29 Temmuz 2013, 01:47
Hani fotolar kardeşim...
Böyle topicmi olur?....
Pidelerin resmini isterük....
-
29 Temmuz 2013, 02:29
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
iyi oldu be cem abi , aynı havayı soluyup duruyormuşuz bi haber birbirimizden
saygılar hürmetler abicim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
iftar toplantısı ise beni şimdiden yok yazabilirsin kardeşim özür dileyerek ama bayramdan sonra hürrrr general .
abi her zaman başımın üstünde yerin var istanbul kartal-pendik civarındada bi kardeşin var aklında bulunsun
saygılarımla
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
-
29 Temmuz 2013, 03:16
Teşekkür ederim Cihat kardeşim seninde bu yakada bir abin var bilesin her zaman başım üstüne, beklerim...
-
29 Temmuz 2013, 11:52
Organizasyon harikaydı. Pide bir o kadar güzeldi. Tıka basa yememize rağmen bitiremedik İrfana emeği ve pideleri için teşekkür ediyorum.
MBHoro adlı üyeden alıntı
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
he yaa..masadan kalktıktan sonra hiç göremedim Sinanı...neyse çıkartırız acısını nasılsa...
Ben oralardaydım aslında Siz görmemişsiniz...
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)