1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
benim telefon rehberim tahribata uğradı ! ve Özcan 1980 ile Batuhan sedici kardeşlerimi tanıyorsan onlarada bir çığırtırsan memnun olurum , sonra gönül koyarlar yavvv irfan abi nie haber vermedin deyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
aslında düşünmedim değil burak çok daha güzel olurdu lakin , yemekten sonra çay bahçesinede geçebiliriz , yakınımdaki çay bahçelerinde akşam iftardan hemen sonra millet hücum ediyor herkez birbirine karışıyor ama şu anki mekan bize ait geç saate kadar rahat rahat sohbet edebilir , istersek sahile akabiliriz , bizim elimizde , birde pide dışında herşeyle işi bilen adamlar uğraşacak , servisle onla bunla uğraşmayacağım aslında uğraşacak zamanımda yok aslında , geçen senede buradan , yakın arkadaşlarım olan, yiğit, ercan ve sercan sayesinde kefeni yırtmıştım aaaaa yok beaaa o, 2011 deydi neyse duruma bakarız ama salon klimalı
haaa olmadı ! durum boyumuzu aşmaya başladı ! düşündüğüm kişi sayısı 100 leri geçerse ki sanmıyorum , zaten bir kaç gün kala belli olur çay bahçesini kiralarım mekan kapatırız icabında bakalım nasip şu an herşey beklentiler doğrultusunda ilerliyor ,
işin kötü tarafı kemik tayfadan ses seda yok daha , beni onlar tırsıtıyor açıkçası geldimmi 3-5 kişi gelmiyorlar çünki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
resimler bu gün çekildi pide konusunda fikir ve boyutlandırma amaçlıdır hamur kısmı 350 gr. iç malzeme kısmı takriben 250 gr toplamda her biri banko 500 gr. gelmektedir.
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
Irfanim;
saka bir yana sabah Fransa'ya yola çikiyorum.
Bu nedenle insallah baska zaman deyip kaçayim.
Sizlere afiyet olsun.
abi pendikte de yemedin bişey..senin yerine ben yerim olmazsa...
bıyıkları kesse olurmu???
düşündümde şimdi o gün çekoslavakyalılaştırmaya uğraştığım ama birtürlü çekoalavakyalılaştıramadığım bir arkadaşımla iftar programımız var..kesemem yani,,şey pardon gelemem dicektim.....
öyle şeymi olur lem kim demiş ,mezit çok yiyor diye ! vallaha ben şahidim gözümle görmesem inanmam hiçte öyle bir şey yok arkadaşlar , adama obur ,çok yiyor etiketi yapıştırmayalım lütfen ,
geçenlerde biraz tavuk ve küfte almıştık , mezit dışında 3 çıtır arkadaştık 2 kg tavuk, 15. kg köfteye ne oldu hala anlamadım yidiğim 4 küfte bir parça tavuktu , ne hikmetse uğur, emre ve bende aynı şeyleri düşündük , iyide nereye giti kardeşim 3.5 kg et ????
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abi tebrik ederim güzel bir organizasyon inşallah bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim. Haberdar ederim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
sevdiğimden
yanındakine söle hani eski tüplü televizyonlara sagdan bi vururlardı düzelirdi ya sanada sol dan vursunlar hiçbişeycin kalmaz kestirip geliyonmu
hani laaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
gel mehmet kaçmaz bu program...
kesmeyelim,kesmeyelim,belki 2 sene sonra kendiliğinden düşer...
ne istiyon sen benim şeyimden yaw..bıyığımdan??
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)