27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Tüm gönül dostlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Umuyorum iyisinizdir arkadaşlar. Mübarek ramazan ayınızın öncelikle sizlere ,sevdiklerinize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini, temenni ederek konunun derinliklerine dalıyorum
ilkini 13 ağustos 2011 cumartesi akşamı, gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksele bağladığımız pideli, iftar etkinliğinin bu yıl 3. sünü Allah izin verirse , eş dost arkadaşlarla bir araya gelmek, tanımadığımız arkadaş , ağabey ve kardeşlerimizle tanışmak vesilesi ile, daha önceden katılım göstermiş arkadaşların isteği ve benimde zaman ve imkan olarak eksiklerimi tamamladığım sizlerinde katılımıyla hep birlikte 27 temmuz cumartesi akşamı gerçekleştirmek istiyorum.
2011 yılından .
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-nesesi.html
2012 yılından .
http://www.motosiklet.net/forum/etki...etkinligi.html
öncelikle katılım gösterecek arkadaşlarımızın kesin bir liste oluşturması önemli bir husustur ki gelecek kişi sayısına göre hazırlık yapılacaktır , zira hiçbirimiz yapılan yemeklerin ve pidelerin zayi ziyan olmasını istemeyiz
uzun zamandır aslında benimde pek sesim soluğum çıkmıyor farkındayım , bende bir çok arkadaşımı uzun zamandır görmedim , ve tabiki tanıyıp tanışmak istediğim arkadaşlarda var onlarda kısmet olup gelebilirlerse , iftar vesilesi ile çok güzel bir akşam geçireceğimizi düşünmekteyim .
geçen yıllarda bu organizeyi hep tek başıma yapmaya kalkmış ve bir haylide tatlı bir telaşa düşmüş neredeyse eşle dostla oturup 2 kelam edemeyecek seviyeye geldiğim için bu yıl bu telaşı iş yerimin hemen yanında bulunan (çıtır ev yemekleri) lokantasının üzerine yıkmış bulunmaktayım
şaka bir yana iftar saatine kadar tam gaz çalıştığımız için ekstra koşturacak zamanım olmuyor , ama pidelerde sorun olmayacak tabiki bunun garantisini şimdiden verebilirim
sözü çokta fazla uzatmadan resimlerle konuyu şenlendirmeden önce yol, ulaşım ve yemek menüsü hakkında gerekli, bilgileri verip konuyu sonlandıracağım
öncelikle daha önce gelen arkadaşların bildiği gibi istanbuldan gelen arkadaşlarımız zamanları varsa körfezi dolaşarak ,izmit,gölcük, Değirmendere,ulaşlı ereğli, ve son olarak Karamürsel merkez ışıklarından sahile inip balık adasını sorabilirler , zaten balık adasında dev bir bayrak göreceksiniz ve sadece 1 tane yüksek bayrak direği vardır
anahtar kelime ilk defa gelecek arkadaşlar için ( KARAMÜRSEL BALIK ADASIDIR) balık adasını sorun küçük bir marina liman ve dev bir bayrak göreceksiniz
Oraya geldiğinizde yakanıza kırmızı bir karanfil takın ben sizi bulurum
eskihisar topçular istikametini kullanan arkadaşlar , feribottan çıkar çıkmaz doğruca sol (doğu) yöne dönerek Karamürsel istikametini takip ediyorlar ve onlar içinde aynı anahtar kelime geçerlidir (KARAMÜRSEL BALIK ADASI )NI sorunuz olmadı 0 532 683 2087 cep numaramdan bana ulaşıp yol güzergah bilgisi alabilirler , tabi istanbulun Avrupa yakası için pek bir şey bildiğim söylenemez
yemek menüsüne gelince 1 adet pide normal şartlarda 1 kişiye (aç) vaziyette yeterli gelmektedir (mezit ve Metehan bu tanımın dışındadır)!!!! menü şöyle olacak ,
ÇORBA
KIYMALI+KUŞBAŞILI+SUCUKLU,KAŞARLI PİDE
SALATA
TATLI
İÇECEK
Temel menü bu şekildedir ve kişi başı ücret 20 liradır .
not: öncelikle sizlerden ricam kesin bir liste oluşturmanızdır ki ona göre hazırlık yapacağım , mekan 100 kişiye hizmet verecek şekilde dizayn edilecektir , normal şartlarda 50-60 kişi hizmet alabiliyor.
notun dip notu:
isteyen eşini, dostunu akrabasını, artçısını, sütçüsünü, tüpçüsünü getirebilir hiç bir sıkıntı yoktur duyanlar duymayanlara söylerse daha iyi olur
dip notun, dip notunun eeeen dip notu :
tarih: 27 TEMMUZ CUMARTESİ
YER :KARAMÜRSEL BALIK ADASI
SAAT: İFTARA 30 DAKİKA KALA ORADA OLMANIZ YETERLİDİR
HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERKEN, KAZASIZ KEDERSİZ GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE.
2011 yılından seçmeler
2012 yılından seçmeler.......... zaman öyle çabuk akıp gidiyorki şaka maka derken 3 yılı birlikte geçirdik arkadaşlar , arkaya baktığımızda aslında zaman denen kavramın ne kadar da çabucak akıp gittiğini , dün ve hatta yıl denen kavramın anılar arşivinde ne kadarda çabuk yer aldığını görüyoruz .
2012 yılında aramızdan ayrılan , arkadaşlarımız oldu , şu mübarek ramazan ayında motosiklet kazası geçirerek şu an aramızda olmayan vmax nicli üyemiz olan, çok sevdiğim (emrah Kurtoğlu) kardeşimi rahmetle anıyorum zira bendeki tek canlı videosu , vefatından kısa süre önce bu iftar etkinliği videosuydu, o yüzden aşağıdaki videoların benim için ayrıca bir önemi ve anlamı var, sizlerde vesilesi ile sevgili kardeşimize bir fatiha okursanız , rahmetli emrah kardeşimizin ruhuna deysin.
http://www.youtube.com/watch?v=_WL6ZtgbHag
http://www.youtube.com/watch?v=SgSOnoQC1qE
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
Tamam ben geliyorum
KATILIMCI LİSTESİ:
1_Sinan Er
-
metehan gelmesin
-
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Saat kaçta ?
Metehana ve Mezite saat 22:30 diyelim...
nasip inşallah..ama gelmeye çalışacağım...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
satoyama adlı üyeden alıntı
metehan gelmesin
Mete uzak yerlere limuzinle aldırmazsan zaten gelmez.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Kocaeli İl Temsilcisi
acayüp adlı üyeden alıntı
Saat kaçta ?
Eyüp seni önce güzelce yediririm sonra asarım !!!! sen sahurda gel ! 11:45 gibi uygundur
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
satoyama adlı üyeden alıntı
metehan gelmesin
alemsiniz yavvvv daha kokuyu almadı 3-5 zamana kalmaz düşer buraya
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Eyüp seni önce güzelce yediririm sonra asarım !!!! sen sahurda gel ! 11:45 gibi uygundur
Bana ne bakıyon ben 2 gün önceden de gelirim. Ama herkes karamürsel için iftar saatini bilmek zorunda değilki kardeşim . Yazsana adam akıllı. Rakamla gel bana :p
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Metehana ve Mezite saat 22:30 diyelim...
nasip inşallah..ama gelmeye çalışacağım...
sensiz olurmu ? kefaller kol gibi oldu cirit atıyorlar kıyıda
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
arkadaşlar listeyi güncelliyorum ve motor kayış kopardığı için sıvışıyorum müsadenizle
1-sinan er
2- ben irfan
3-
4-
5-
arka koltuklar 5 lidir lütfen yanaşalım, Karamürsel yolcusu kalmasın
-
18 Temmuz 2013, 04:49
-
18 Temmuz 2013, 04:54
fanteziye gündüz devam edelim..(bu arada bende biraz fentezi filen düşüneyim)
hele sen bir forumu dolaş..kimbilir başka biçok yerde kitlemiş olabilirler sana..
benden söylemesi...
ban yatar...yarın çocuk bakıcılığı yapıcam akşama kadar..by..
-
18 Temmuz 2013, 12:11
Kocaeli İl Temsilcisi
mete_han adlı üyeden alıntı
Laynnnn noluyooo
İrfan bu nası tarif olmmm...orda bi bayrak direği vardır falan...o direk banamı girsin nedir olay
yarısı mezite girerse diğer yarısı hususunda yardımcı olurum o ayrı
mobilden yazamıyom...adım geçiyo o arkadaşlarada yarın döşerim evden kısmetse...
Malako prensi bi arkadaş da saat kaçta demiş...avanak avninin kuzeni Eyüp iftardan yarım saat önce orda olun demiş...sen dabi lazlık var biraz anlamadın...
Eyüp kırmızı bir karanfille gelsin karamürsele onu öyle tanırız...ya da biz karanfil takalım o bizi öyle tanır
te allammm yaa...
fotoda malum baştaki taçsız kral mete candır o kulunuz..2011 de orda idim...2013 de de orada olucam Allahın izniyle...iddialı konuşayım hatta gelmezsem bir bahane uydurursam beni GAY ilan ediniz..gay panda olam..çakçikilği9 bir üst leveline zıplatın hoplatın beni..gelecem lan..çünküm o gün ve bir önceki gün tatilim..koşa koşa gelcem..
Mezgit gangamda gelicek..bütün pideleri biz yicez..hatta samed ve eyübü aralarına karbon kağıdı koyup kuyu kebap yapıcaz
karbon kağıdı fantaaazisii başkaydı lan dimi
allahtan mobilden yazmissin
-
18 Temmuz 2013, 12:15
Ben de gelmeyi çok isterdim bu etkinliğe yahu.. Ama aynı gün benim de İstanbulda bir iftar organizasyonum var.. Üstadım bir görüşemedik senle de, kısmete bak..
-
18 Temmuz 2013, 12:21
Kocaeli İl Temsilcisi
cihan54 adlı üyeden alıntı
Ben de gelmeyi çok isterdim bu etkinliğe yahu.. Ama aynı gün benim de İstanbulda bir iftar organizasyonum var.. Üstadım bir görüşemedik senle de, kısmete bak..
Nasip kısmet cihancim iyi olurdu hakkaten mobilden yaziyorum.
Ru
-
18 Temmuz 2013, 12:24
gelmek isteriz ama çok uzak yahu :( söyle bir düşündüm de
size bol eğlenceleli kazasız belasız iftarlar..
saygılarımla
-
18 Temmuz 2013, 12:33
tabikisi geliyoruz !!
1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-
5-
-
18 Temmuz 2013, 12:43
1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-
6-
-
18 Temmuz 2013, 12:58
1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
-
18 Temmuz 2013, 13:01
Motosiklet Eğitmeni
Ben gelmiyorum.
Yemekleri begenmedim.
-
18 Temmuz 2013, 13:30
coq adlı üyeden alıntı
Ben gelmiyorum.
Yemekleri begenmedim.
hiçç..peh..bla bla...
(sonunda dövecek beni İrfan)
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)