Ramazandan sonra da iftar organizasyonunuz olacakmı? )
Kötü oldu bu ya ehliyeti/motoru ramazandan hemen sonra alacagim...
Ramazandan sonra da iftar organizasyonunuz olacakmı? )
Kötü oldu bu ya ehliyeti/motoru ramazandan hemen sonra alacagim...
bir aksilik çıkmazsa inşaallah ordayım
Güncel Liste:
1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-Egelim 43 ve +1 eşi
28-münir
bu iş gönül işi burakcım , teklif olur ısrar olmaz , çok kalabalık, olsun diye bir beklentimizde söz konusu olmadı hiç bir zaman , kütahyadan adam gaz basacak, sadece pide yemeye mi gelecek sanıyorsun şaka bir yana kocaeliyi biraz kaynatmak icabet eder , bayramdan sonra hafta başı, hafta arası çay aktivitelerini sıklaştırmak lazım gelir , saten geçen 2 çay muhabbetine gelemedim ya yara oldu içime unutmayalımki gözden ırak olan gönüldende ırak olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
hele bak şu civeleğe ,kıskanmış benim yavyucum ulem boyunca sana özel pide yapcem lem , ama ramazandan sonra sen gel yeterki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
ona kesinlikle gelmek istiyorum burak olmadı bir yolunu bulup izin alırım anasını satayım adam askerliği bitircek valla yavvv.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
etkinlik bitmez lokman hocam hayırlısı olsun inşallah. motorun ve ehliyetin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
vallahi şaşırdım münir nasıl gördün bu topiği beaaa oysa daha zaman var deyi aramamıştım seni ama valla arayacaktım , çünki pazar günü yatışta olduğunu biliyorum eeee iftarda cumartesi akşamı olduğuna göre
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ulan buldun benım gıbı ıkı karıs adamı hava yapıyosun boyunca pıde yapıcam dıye , cakalll
Eyüp kanma bunlara..
pandayla beraber olup boyun kadar pidenin içine seni koymaya kalkarlar aman ha....
ha bu arada senin yahnin mi iyi olur yoksa külbastın mı???
her zaman oldugu gibi yine katılmak isterdim ama bu sefer ayarı tutturamadık,27 akşamı nöbet kaptırmışlar bana ,Güzel İnsanlarla sohbeti kaçırdık bu sefer.
İrfan'ım güzel insan sana kolay gelsin işin zor.
benim hakkımı Mete yesin yani pideyi
piyanist şantör takımına selamlar,ramazan'dan sonra görüşürüz kısmetse.
nasip kısmet tamer abi , bir şey kısmet olmayacaksa zorlamanın anlamı yoktur haaa bana sorsan gelmeni hakkaten isterdim, kalbimden geçen budur , ama olmayacaksada dünyanın sonu değil ve allah,ın günü bitmedi ya ! sen gelemezsen ben gelirim kısmetse bu işler beylee
zannediyorum mete şimdiden ölüm orucuna yatmıştır , kendini hazırlıyordur iftar için
Kanka bizim işde sallantıda genel müdür yardımcıları ve daire başkanları nezdinde iftarlı toplantı yapılacak gibiymiş Kütahya Garda eğer öyle bi şey olursa gelemeyebilirim artırılmış güvenlik önlemleri neticesinde nöbet izinleri iptal olur çünkü her şey perşembe günü netleşecek dua edelimde başka yerde yapılsın yada iptal edilsin şu
valla kanka 2 gündür havayla uğraşıyorum öyle senin bahsettiğin hava değil tabi, öyle havayı sevmem pek , ama benim gariban scootera linkini verdiğim kornalardan takacağım hurdalıktan denk geldi bakım ve tamiratlarını yaptım , evdeki büyük kompresörle dehşet bir ses çıkıyor tren kornası takacağım, takacağımda 12 volt lastik şişirme kompresörlerinden , küçük bir tanka havayı depolayarak garibana uyarlayacağım , çokmu gerekli tabiki değil amaç birazda makara ve 3 adet korna olacak , şehiriçi kornası, yayaları uyarım kornası , ve bağırmak istediğimde, kullanacağım tren kornası , bu konuda saksıyı benim için çalıştırsan diyorum hani
http://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc
yangın söndürme tüplerini tank olarak kullanabilirim lakin bunun için söndürme tüpünde hava giriş ve çıkış delikleri kaynatmam lazım , ama elektirik kaynağıyla olmuyor , gazaltıyla yapacağım ama , argon karışım tüpü için yarın izmite gitmem gerekiyor mecburen detayları resimlerim lakin aklıma gelipte çekemedim mevzuyu , ama çekerim
şaka bi yana hayalimdeki aleti aldım insan bir hayırlı olsun der ulemmm
Kardeş hayırlı uğrulu olsun. Ben sana söylemeyi unuttum yaw. Ben bizim ustaya sordum yeni iş almış onun için bu aralar kullanıyorum satamam dedi.
Geç oldu ama kusura bakma yaw Bi gün gelip aluminyum kaynağı deniyim senin orda. Bi tur verirsen dabi
Aluminyum makarası varmı baktınmı. Randıman alabilirsem bu makineden bende düşünüyorum. Acayip procelerim var . Konuşuruz uzun uzun .
Yaya kornası benden olsun sen rengini söyle
Aletin hayırlı olsun projen içinde Allah akıl fikir versin ne deyem tren düdüğü lazımsa yollayem
allah kalbimi biliyorya bir tarafım gelmeni çok istiyor ama diğer tarafımda aradaki mesafe bir hayli uzun allah korusun bir aksilik olursa vicdan azabı çekerim kanka , çok fazla kastırmaya gerek yok ! kısmet olursa nasip diyelim, gelemeyecek olursanda canını sıkma sakın , sonuçta emir kuluyuz aga , yat yat, kalk kalk , pideyi her zaman yeriz dertetme
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
çok incesin yavyum ben mavili olandan alıyimm valla aliminyum makarasını alacaktım ama aldığım duyumlara göre kullandığın aliminyumun numarasına göre tel, makara alınıyormuş galiba sanırsam samet,in bu konuda bilgisi vardır diye thmin ediyorum , konuyu bir anda mekanik başka bir şekle sokabiliriz ama sen buraya geelince konuşuruk
En mavisinden getiricem sana
Evet maalesef aluminyumda boyle bir sıkıntı var. Tig kaynağı ile malzemenin kendisinden kesit alıp deneyeceğim en iyisi. Gerçi kaynak işine girmek işime gelmiyor. Çok zaman kaybı alternatif yol buldum (perçin değil) bakalım hayırlısı. Sanada danışıcam zaten. Bi ara oturup dökeriz projeleri masaya. Tokuştururuz onları
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
valla kanka hiç hesapta böyle bir proce yoktu ama seyyar hurdacılarda kapının önünden geçerken gözüme takıldı , aldım onardım lakin senin işaretlediğin mevzu çok iyi 1 tane ama sağlam bir şeye benziyor ve fazla yerde kaplamaz,
bak bu işlere hiç dayanamam kıyıda köşede atıl işe yaramayan bir tren kornası varsa ciddiyim yolla bana
vallaha arkasından tiren filanda istemicem söz
Abbasi devletinin halifelerinden Mehdi zamanında, dönemin ünlü ozanı Ebu Dellame, padişaha bir kaside takdim eder. Kasideler; Arap edebiyatına özgü uzun şiirlerdir. İkişerlik dizelerden oluşan beytler halinde sürer giderler. Padişahlara sunulan kasideler; övgü için yazılırlar.
Halife Mehdi, kendisini yücelten bu kasideyi pek beğenir ve şaire sorar:
-Sana bu kasiden için ne caize (hediye) vereyim?
Ebu Dellame der ki:
-Efendimiz, bendeniz bir av köpeği isterim.
Padişah şaşırır:
-Böyle güzel bir kasidenin karşılığı hiç bir av köpeği olur mu?
-Efendimiz; ben kulunuz böyle istiyorum...
-Peki sana istediğin gibi bir av köpeği versinler.
Bunun üzerine şair der ki:
-Fakat efendim, bendeniz ava neyle gideceğim?
-Hakkın var; bir de at versinler...
-Çıplak ata nasıl bineceğim?
-Haklısın haklısın; bir de güzel eyer takımı versinler.
-Efendimiz bu ata kim bakacak?
-Elbette, bir de köle lazım, versinler...
-Aman efendim ben bu atı nerede barındıracağım?
-Bir de ahır versinler...
-Efendimiz, köleyi nerede yatırayım?
-Bir ev de versinler...
-Eve kim bakacak, yemeğimizi kim pişirecek?
-O zaman bir de cariye versinler...
-Efendimiz bu kadar halkı ben nasıl doyuracağım?
-Bin altın da harçlık versinler...
-Efendimiz!...
Halife Mehdi tam burada şairin sözünü keser ve şöyle der:
-Eğer masrafı idare etmeye bir kethüda, hesapları tutmaya bir de katip istersen, köpeği geri alırım ha!
istersen tren de buluruz sana..tanıdıklarımız var...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Herkese merhaba,
Çooook alakasız olacak ama bu kadar koyu muhabet görmüşken kaçırmayım dedim. 98 model f 650 için krank mili lazım. Yardımcı olacak var mıdır?
irfan bende benim minibüse arap korna taktım... hava tüpü için klima gazı tüpü kullandım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)