Kemik tayfa her yerde İrfan abi inşallah oradayız beni de listeye iliştiriverin mobilden liste yapıştıramıyorım
Kemik tayfa her yerde İrfan abi inşallah oradayız beni de listeye iliştiriverin mobilden liste yapıştıramıyorım
eeeeeeyt dağılın bizde geliyoz kemikse kemik
varsa kırık kemik bizde platin olarak birleştirmeye geliyoz
imrendirdiniz insanı beee
2 arkadaş daha gelicek kesin dediler ama iyice netleşsin eklicemlisteye...
derdettiğin şeye bak be bekir bizimkilerden biri atar seni arkaya , sen iste yeterki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
günceldir .
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-
29-
30-
31-
32-
biz de 4-5 kisi olarak gelecegiz listeyi toparlayip buraya yazariz :-)
tahminlerime göre 6o kişiyi bulacak...pide yetermi...
son dakıka gollerını de unutmayalım.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ulan çakçiki piyanist carcör İrfan 1..15 Ağustos arası yapsaydın da yeni makinam Suzi ile icabet etseydim İftara...cebefeyle katılacağım son iftar olsun o zaman...napalım halkim için yapıyorum bu fedakarlıkları...
Egelim31 varsa ben yohum argadeş pideleri İrfan yaparsa yine yokum...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
valla kaçarın yok seni kör bıçakla kıtır kıtır keserim , sonra baharatlayıp sucuk yaparım, nil nehrinde timsahlara atarım , çamura , batağa yatma , paslı mermiyi sıkarım,
Suzuki inazuma konusuna gelince saten eninde sonunda bendesin , kaçarın yok gelirisn seni fazla incitmicem lem söz....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
sen bakma bu mete pandasına kanka ortalığı fişfişleyip durur , çamura yatar sen kap yengeyide gel yalnız komayız ona arkadaş var evelallah.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ovvv gangaleytam tam teşekküllü gelcen hemi..yengemin günahı ne o yolu çileyi çektircen dicem ama yaparsın sen crazy sekuriti... abi o işi artık halledeyim artık kaçarı koçoru atlaması zıplaması yok ...
üzerime rahat bişeyler alıp geleyim İrfancım... Öylemi Samet...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
benide yazalım listeye irfan kardeş. yoğunluğun olmazsa tanışmış oluruz. kaza bela olmazsa %100 ordayım diyelim. zaten biz denize girmeye 4-5 kez geliyoruz karamürsel halk plajına. iftar a gelmek ayrı bir güzel olacak.
benim hatun motora binemez. o yüzden ben yanlız geleceğim. motorla ilk kez uzun yol yapacağım. izmit-yuvacıktan gitgel 66km sürüyor. helecanlıyım hani
saygılar
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
29-
30-
31-
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
inanmayacaksın ama halk plajında yıllardan beridir siftahım olmamıştır burnumuzun dibindeki denizden haberim yok vesile ile tanışmış oluruz tabiki çok iyi olur , zira sağ salim gelip yine sağ salim dönmeniz temennimdir , pide işi teferruat ve eşin dostun bir araya gelerek kaynaşması , tanışması adına güzel bir vesile oluyor kanısındayım ,
Kocaeli tayfasından sesi çıkmayan bir çok arkadaş var , ya tarihin yaklaşmasını bekliyorlar yada , gelemeyecekler, ve zamanımın yoksunluğundan geçtiğimiz zamanlarda bir kaç toplantıyı kaçırdım , ama acısını çıkartırız inşallah
arkadaşlar bu gün itibariyle eğer 60 kişiyi geçersek 2. bir mekan hazırlığı içerisine daha girmiş bulunmaktayım sıkıntı olursa yer sorunu olmayacaktır , 300 kişiye kadar yolu var hatta 400 kişi tabi 400 kişi gelme ihtimali çok düşük , bakalım zaman yaklaştıkça gelmeye niyetli arkadaşlar iyiden iyiye belli olacaktır , herkez işinde gücünde tabiki
bu konuda teklif var ısrar olmaz , öte yandan kemik tayfadan çıt çıkmıyor iyiden iyiye tırsmaya başladım ,fırtına öncesi sessizliği değildir inşallah
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Çok sevgili kankam MT nin mucit maciti Piyanist İrfan kardeşim; Dediğin tarihte gece nöbetinden çıkmış olucam ve ertesi günü sabahınada gündüz nöbetine girmem gerekiyor gene çok sevgili gangam sevimli pandamız Metehanın tabiriyle scilacci ! bi durum yani
Lakin ne varki Piyanist İrf kardeşim iftar etkinliği düzenlemiş ve benide özellikle davet etmiş ve davete icabette gerekir oyüzden eşim ve bende nasipse o gün orada olacağız
Geliyorum huleyynnn İrfan kankam davet edecekte ben gitmeyecem iki elim kanda olsa gelirim kanka
O zaman listemizin son durumu şu şekilde ;
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
29-Egelim 43 ve +1 eşi
30-
31-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)