Aksamki sohbet için hepinize tesekkurler arkadaslar.
Vaktin nasil geçtigini anlayamadim.
Seneye insallah bir kere daha yapariz.
Sizlerle tanismaktan onur duydum.
Sevgilerimle....
evet abi en uzaktan gelen konuğumuzdun sen..
herşey çok güzeldi...
seneye de bekleriz......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gelebilseydin güzel olurdu kankam...hakikaten eksikliğin hissedildi...masada bi sürü pide kaldı üleeyynnn....
şaka bi yana gelebilseydin çok güzel olacaktı..herşey düşündüğünden daha güzel olabilirdi,yorgunluğun bile geçebilirdi....benim oğlan bile seni sorup durdu len..gözleri aradı seni,ama o boşluğu (oldukça geniş olduğundan) kimse dolduramadı...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ben yegenime bir hediye alayım öyle geleyim abi uygun bir zamanda...bana güven...hediye konusudna üzerime yok...şu remezn bitsin bahçende bir kahve daha ısmarlarmısın...o huzur bulduğum bahçede
eyüp bana salça olmadı iyice kudurdum ben yaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kaave senin uşşaaan olsun len..cezveyle ısmarlarım istersen...
hatta arkasından şömineyle..yok neydi la şu kömürle çay demlenen şey???
hah semaverle mangal kömürü ateşinde çay bilem demlerim...tabi bu çayı demleyince Tamere ve Sinana haber vermemeyi yüreğim kaldırmaz...takılırız beraber....
haaa belkim ona yetişebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
ulem arkadaş adamı hasta etmeyin gelemedik diyene , samet valla ayıp oluyo kanka yavvv kim kimdir , bi zahmet edipte deyivesene şekerim bize :D mesela cog ilkay abi ?
adamı bu güne dek resimleyen oldumu bilmiyorumda ben hiç görmemişem :D nası evsahabısısın kanka yavvvv delirtme adamı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
ehhhh be abicim senede bi hakkımız vardı onuda kaçırdık iyimi ! barim resimlerden tanıyalım diycemde , gelemedim diye ayar oldum zati
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
ben gelemedim siz gelin arkideş :D
http://www.motosiklet.net/forum/etki...etlisiniz.html
İçimdeki ses irfanın çok acı çektiğini söylüyor. )
Dayanamayacağım ben söyluyorum.
Soldan 3. çizgideki eşgali belli şahıs ilkay değil Sinan Er yani ben.
Çok yardımcı olduğuma eminim :D
yaa çatla işte...benim iftarıma 12 kişi gelir ama biri taaa fransadan gelir....
bide alamanyadan tutup getirecektik ama 1 gün ile kaçırdık iyimi..destan olacaktı neredeyse..
bu arada İlkay abi bana sarılan abi..
haa sahi beni tanıyorsun değilmi???
çok pis taş atarım gördüğün gibi...
çayımıza kaaavemize sende gel kanka...istersen sahur yaparız..kapımız açık...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Eyvallah saol varol.
Bu fotolar benim fotoğraf makinasından. Çeken arkadaş elini titrettiği ve ortamın karanlık oluşundan biraz bulanıklık var. İdare edeceğiz artık.
soldan 4. ve 10. arkadaşların adını unuttum beni affetsinler ..
diğerlerii:
1:dostum,can yoldaşım Tamer tekin(arjantinli69)
2:ben ve oğlum Ebrar
3:İlkay güngen (coq)
4:???
5:Kafa dengim Sinan Er
6:acayüp biri işte..
7:Mustafa (satayoma )
8:Murat Sağlam(madlive)
9:Reşit (bu arada 20 gün sonra asker..)
10:???
11:Cemalettin( xanka )
12:İbrahim Buğra (brocks)
iyide bu fotoyu kim çekti yaw??13. kişi...
ulem şaka bi yana harbiden şu net aleminde tanımak istediğim kıvrak pratik , hazır cevap ve zeka ve düşünce yapısıyla tanımak istediğim ağabeylerimden bir kaç insandan, biriydi ilkay abi , tövbe tövbee hayır olsun , adamın arkasından ölmüş gibi konuşuyorum ama şu an online değil ya bişey olmaz , nasılsa o gelince ben olmam yırtarız bu fırsatıda kaçırdım ya kanka harbiden kötü oldu , halbuki çok isterdim şaka bi yana
iftarın 12 kişisi, 50 kişisi çok şey ifade etmiyor sultanım, dediğin gibi gönüller bir noktada atıpta, muhabbetler ne zamanki samimi ve içtense işte 5 kişilik iftar dahi çok güzel bir durum ,
bu arada bende eski ortamları özledim ve çok fazla daldım kendi halime farkındayım dünya meşgalesi işte , hatta bazı arkadaşlar tahahütlerde bulundular , yok şöyle gelcem , yok böye daraldım, yok pide yapcaz , yok tüylerini yolcaz vs.vs. onlar kendilerini iyi biliyorlar , benim kıpraşamadığımı sezdiler ya
yani hiç sevmem reklam etmeyi ........ aman duymasın !!! :D birisi önceki sayfalarda , alacalı, gs 800 üzerinde hortlayaraktan uyuyan zattır kendileri ,ama acayüp adamı olduğunu söylersem şerefsizim
sana gelince bütün ketenperelerini, kirli çoraplarını dökerim ortaya nasıl kefaller lezzzetlimiydi ?
bu arada yeni konuyu açtım arkadaşlar blginiz olsun ..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...etlisiniz.html
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Yahu kefalleri Mezite verdim ben o gün..prensese yedirsin diye..kendisi yemeyi bilmezmiş tombişim..
iyi oldu..prenses taze balık yesin demiştik...
bu arada seni sevdiğimi daha önce söylemişmiydim???
onu bi köfteyle kandırır sustururuz meraklanma...
Irfan'in soru da tam
Hanginiz Karamurat?
tadinda olmus.
Karamurat benim!!!
hayirrrr benimmmm
Samet'im sagolsun balıkları tek tek değil beşer beşer tutuyor bizede seyretmesi kalıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)