Abiler ben de çok ister gelmek.
1: Samet Ağır (+1 oğlum)
2:Acayüp (Eyüp)
3:Ramazan +4 (tekteker ramço)
4:dreamkiller (Kürşat)
5:Arjantinli69 (Tamer Tekin)
6: mete_han (Mete Han)
7:madlive (Murat)
Abiler ben de çok ister gelmek.
1: Samet Ağır (+1 oğlum)
7:madlive (Murat)
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
1: Samet Ağır (+1 oğlum)yer tarifi için (0 535 302 44 24 ben)
7:madlive (Murat)[/QUOTE]
8:coq (İlkay güngen)
arkadaşlar bugün beykozdaydım..1 saat önce döndüm..o yüzden fiyat-menü araştırması yapamadım.inşallah yarın yapıp yazacağım buraya...
sanırım kimsenin itirazı yok o yüzden..
16 temmuz salı akşamı pendik uzunlar lahmacun tesislerinde olacak iftarımız..isteyenler tanıdıkları arkadaşlarına haber verebilirler..
sadec Rahmetli Emrah için değil,Murat için ve şimdi adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımızın hepsi için kuran okuyup orada bağışlamayı düşünüyorum..yemek masasında okumak sıkıntı olabilir düşüncesi ile gelmeden biraz önce evde sadece yasin olmamak kaydıyla dilim döndüğünce okuyup duamızı hepberaber yapar,amin deriz inşallah...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Madem beykozdaydın bı haber edeydın beykoz benım burnumun dıbı yaw.
çoluk çocuk, annem filan araba doluydu yahu..birkaç yeri ziyaret ettik.(üsküdar,beykoz v.b.) .başarabildiğimiz kadarıyla..
yanlız olsam olurdu da...
oda olur inşallah...
Geçen Yıl İRFAB ABİ'nin iftar davetine katılmıştım,
çok keyfliydi,
Bu yıl işlerimin çok yoğun oluşu ve malum artık EVLİ BARKLI (aslında yeni evli oluşum daha baskın) beni biraz daha bağlıyor,
malum iftarlara akrabağlar vs
malesef ben katılamıyorum :(
Size şimdiden hayırlı iftarlar...
İnşallah Farklı organizasyonlarda birlikte olmak dileği ile...
bi an ahada geliyor dedim ama...
olsun gönüller bir ya..sıkıntı yok...
Beyler Alamanyadan çılgın taksi şoförü Remzi39 abimiz bir kaç haftalığına İstanbuldadır ben kendisini arayayım...kendimizi ona göre ayarlayalım..özel konuğumuz olsun...ne dersiniz...mekan yeri beykoz olursa güzel olur...banada uyar..pendik uzak lan ebesinin damı oralar
heee yer ve zaman belli olmuş demek mobilden eksik okudum...taam 16 temmuz bana uyar...yetişirim 7 de nöbet bitiyor...iRemzi abimizde gelirse harika olur...gerekirse ben onu alırım evi beylikdüzünde ama...belkide memleketi kırklarelindedir bakıcaz artık...ama motorsuz babasının memleketteki aracıyla takılıyodu tek bildiğim o...
sizin için 10 adetten fazla yemicem..değerli dostlarla bi arada olmak gibisi yok.nasipse orda olucaz inşallah..bi pürüz var onu halledersem ordayız inşallah ..birde buluşulacak yerin krokisini yayınlarsanız eyi olur..fiatı felan...[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
[E]
hadi bakalım hayırlısı
salı gece nöbet olmayaydı süper olurmuş yaw,çokta yakındı ,saglık olsun..
Yer tarifi yaparsaniz iyi olur.
Pendik sahilden baska bir yeri bilmiyorum.
Kaybolursam aglarim ona göre.
kaybolanları ben toplucam yoldan..telefonum yazılı idi yine yazayım...0 535 302 44 24
sahilden mc donaldsın karşısından yukarı doğru çıkılıyor..sağlı sollu isparkın otoparkı zaten..
pendikte uzunlar lahmacun diye sorsanız bilmeyen çıkmaz...dürümcü değil yanlız,lahmacun bölümü...kapatılan derenin üstü,civil bebe varmış v.b sorularla bulunmaz bi yer değil ama her halukarda ben yinede telefonumu açık tutacağım..
menü gibi sordum.çorba+karışık pide+büyük ayran+su 18 tl dediler..ama yanında verilen acılı ezmeler,tırnaklı pideler salatalarla neredeyse bitirmek zor olabilir..hatta tesisin sahibiyle konuşup fiyat ayarlama yoluna gideceğiz olursa...
şimdilik bu kadar..güncel listeyi göremedik hala???
en altta lahmacun şubemiz diye harita var...
http://www.uzunlarkebap.com.tr/contact.asp
Anahtar kelimeler.
Salı
Pendik
Uzunlar
doğrumdur
Bu kadarı bana yeter
Kusura bakmayım abilerim ama ilk sayfadaki chopper motoları beğendim markasını nedir acaba ?
Herkese Hayırlı Ramazanlar...
Remzi abi pazartesi 18 de Alamanyaya geri dönüş yapacağı için gelemiyor selamları var size...
şimdiden söz vermek istemiyorum iş durumuna göre değişebilir gelmeye çalışacağım.
Remzi geçen hafta yanimdaydi.
Bol bol dedikodunuzu yaptik.
Onun gelmesine gerek yok yani, ben onun yerine de dedikodu yaparim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)