halen sabit bi adres yok
halen sabit bi adres yok
nasıl yok yahu??
16 temmuz akşamı iftarda
PENDİK UZUNLAR KEBAP LAHMACUN BÖLÜMÜNDE
katılacak arkadaşlarla birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağız..
katılacak olan arkadaşların yolda kalanları,yeri bulamayanları olursa beni aryabilirler..
0 535 302 44 24.samet..
listeyi kimse güncellemiyor sanırım çok gelen olmayacak...
son güncellemeler sanırım..yoklama alalımmı??
tesise rezervasyon yaptırdım...haberiniz ola...
Adres koordinat bişe olaydı eyıydı )
Hoş ben kartaldan geleceğim uzaktan gelecekler dolaşıp durmasınlar adres aramak için.
Merhaba arkadaslar ismim Yildirim. İstanbul Kartalda ikamet ediyorum. İftara ben de katilmak istiyorum. Selamlar.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gerekirse evden alırım seni..ayıp ediyorsun kanka...
kapımız (yani işletmenin kapısı) herkese açıktır..bekleriz tabi ne demek???
ne baaarıyon barnak gadar çocuğa be..söylerim abilerime döverler bak.söylemedi deme...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ee son durum nedir ?
Beyler bu akşam cenazeye gitmedim akşam orada olabilmek adına.
Metehan gibi abidik gubidik mazeret uydurmayın nütfen
ben orayı biliyorum sanki bir ara orda buluşup kebap yemiştik,minübüs yolu üzeriydi dogru hatırlıyorsam.
Yok Tamer minibüs yolunda değil burası..sahilden gelip marinayı geçince solda ışıklardan çıkıyorsun..karşına çıkan ışıklardan sol yapıp ziraat bankası atm sini geçince mc donaldsın karşısına gelen yoldan sağa dönüp yukarı devam ediyorsun..300-400 metre filan ilerde sağda..oraya gelmeden de solda dürüm şubesi var..biz yukarı doğru çıkarken solda değil sağdaki yerde olacağız..
adres baya kolaya benziyor
samet abi çok güzel anlatmışsın ben bile bulurum bu tarifle
kolaymışşşş lannnn...bende diyom ki o ziraat atmsi sevgililer çeşmesi gibin 270 yıldır orada... Allah seni daş yapsın Samet...öyle değil mi Samaed..daş olcan dimi Samet..hadi amcalara bi daş ol Samet...
Samet Abime olan sevgimi futbolcu isimleriye anlatmak istersem (bu tariften sonra)
O bir Zubizaretta..O bir Schılaccı..O bir Babayaro...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aga bide bjk teknik direktörü vardı samet abimi futbolcularla sınırlama...........
ben seni Zubizaretta.. Schılaccı.. Babayaro..
ne küfür ediyon olm..???
(futboldan hiç anlamam da...)
ülem harita koyduk bakan yok,bilene kısa tarif ettik tiiler başladı.. dövücem eepinizi be yaaa...
halbuki Tamere tarifi yazarken gözümün önünden geçen yollar ne kadarda basitti..sahilden çıkınca 2.dakika sonunda hedefe varılıyordu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Bu nasıl tarif arkadaş evin içinde kendimi kaybettim ya la.... Bütün topici yeniden okudum Sametim araya sıkıştırmış kebapçının internet adresini meğersem adreslerle harita o sitedeymiş.
Bugünlük bulmacamızıda çözmüş olduk )
El Cevap :
Lahmacun Şubesi;
lokman Hekim Cad. No:5 Pendik / İSTANBUL
Tel : 0216 390 30 37
info@uzunlarkebap.com.tr
http://www.uzunlarkebap.com.tr/contact.asp
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
) Eyvallah
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
serivisim ucu ucuna yetişecek sanırım.... ama yinede orda olmaya çalışacağım.. lastik patlar trafik sıkışır gelemezsem topa tutmayın.. servis tuzlada sekizden sonra bitiyor normal şartlarda...
Motorla gelirsen yetişirsin. Minübüsle gelirsen garanti değil.
İlkay abi geliyormusun??
olayı sana bağladık gibi oldu..Taa fransadan ağır misafir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
sorun değil kardeşim..az gecikme de olsa sofrada bekliyor olacağız zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
gecikenler yada gecikme ihtimali olanlar beni ararlarsa haberimiz olmuş olur ve bekleriz....
535 302 44 24
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)