Merhaba Arakadaslar Bu Pazar Saat 13:00 De Mavisehir Sahilde Soyle Mt Olarak Bi Barbekü Mangal Partisi Yapsak Sonrada Kucuk Bir Izmir Turu Nasil Olur??? Bence Bommmmba Olur Katilmak Isteyenler Cuma Aksamina Kadar Kesin Cvp Verirlerse Cok Iyi Olur!!!
Merhaba Arakadaslar Bu Pazar Saat 13:00 De Mavisehir Sahilde Soyle Mt Olarak Bi Barbekü Mangal Partisi Yapsak Sonrada Kucuk Bir Izmir Turu Nasil Olur??? Bence Bommmmba Olur Katilmak Isteyenler Cuma Aksamina Kadar Kesin Cvp Verirlerse Cok Iyi Olur!!!
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Ben katılmayı çok isterim dostum ama motosikletim yrn geliyor ve ben pazara kadar öğrenemem ki bunu
Everything goes the way it should...
Abİ Ogrenirsin Yahu Daha Onunde Kocaaamaaaan 3 Gun Var Yaaaaw
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
hımmmm teklif güzelll düşüneceğim tarıkcım.....p.tesi sınav var ama teklif çoooooooooook güzelllll.düşündüm ordayım :D
Kardesim Cok Dusundun Yahu Vallah Ben Bakar Bakmaz Kararvermistİm;)
abi 3 gün var da benim mesai de var. akşamları eve geliyorum saat 18:30 gibi. yani ne bileyim. daha vites nedir motosiklette bilmiyorum. zaten bende bostanlıdayım. baktım ki harbi öğrendim hemen, haber veririm. yoksa kim gelmek istemezki...
Everything goes the way it should...
Biri Floryamı dedi????
Yaz Tarık beni listenin başına saat 13.00 da ordayım selamlar.....
Yaw hocam Flroyada barbekü yapacak yer neresi var her gün geciyorum daha hiç dikkatimi çekmedi
trafige kapalı olan yolda baskaaa barınak tarafındakı cimlerde ve aynı duzergah uzerınde kumsalda daha sayamadıgım bırcok yerde istersek heryerde yaparız nolucak kiRedStar adlı üyeden alıntı
ooohhh mangal mı? Florya mı? Hafta sonu bizimkilerin yanına kaçıyorum ama pazar 13:00 da oradayım. Yaz benide listeye....
ben de gelirim bi aksilik çıkmazsa beni de yazın listeye uzun zamandır mangal a hasret kaldım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
ben gelırım vallaaa zaten evımın ısımın dıbı mekan bızım yanı
HIZI SEVERIM AMA BENDEN HIZLISINI ASLA !...
he he karpuzda kesiceniz mi?Valla çok gelmek isterim ama biraz uzak kaldım.Ama 29 ve 30 Nisanda ordayım.Ve yeni bir hafta sonu daha oluyor.MT İzmir tayfası pek boş durmaz gibime geliyor.
MT Motorize07 Antalya Grubu
ozgur_zrolu
29-30 nisanda bütün giriş ve çıkışları tutacağız bizi görmeden girmen veya izmir dışına çıkman bu sefer biraz zor yeter be kardeşim bi yüzünü görelim
Knn hocam inşallah.Bizzat Marmarise gidip Barış abinin elini sıktım.Sizlerlede tanışmak isterim.İzmire geliyorum kalıyorum kalmıyorum dönüyorum.Anlayacağın Antalya-İzmir arası asfaltı beni iyi tanıyor.29 unda kesin oradayım.İnşallah görüşürüz.
MT Motorize07 Antalya Grubu
yaw ızmır hepsi bukadarmıyız yahu bende deim bi 20 30 kısı oluruz ama yok galıba yaw
Annem gelmezse gelmem.. inşallah pazar günü bişey çıkmazz ya ne zaman böyle güzel birşey olsa bir iş çıkıyor çıkarmamaya devam SAYGILAR.....
yazın benide listeye
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)