heh he adamı tahrik ediyorsunuz yaff.Gelesim geldi bakın.Antalya sağanak yağışlı İzmir güneşli bir gün geçiriyor,hatta sıcak bileymiş yahu.Geleceksin oraya oturacaksın mangalın başına çekeceksin efesleri izleyeceksin egeyi akdenizi.
heh he adamı tahrik ediyorsunuz yaff.Gelesim geldi bakın.Antalya sağanak yağışlı İzmir güneşli bir gün geçiriyor,hatta sıcak bileymiş yahu.Geleceksin oraya oturacaksın mangalın başına çekeceksin efesleri izleyeceksin egeyi akdenizi.
MT Motorize07 Antalya Grubu
kenancım o saydıgın arkadaslar net cvp vermemısler ondan guncellemedımEgeKnn adlı üyeden alıntı
savaş
egeknn
sokemon
tenten35
skyrider
erudite
egelim
clubrn
janher
karakız
halaoglu
kuvva
akreep
apv41
hakan
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Yaw ne bahtsız adamım tam Bende geliyorum diye mesaj yazmak için makinayı açtım bilgisayar açılmıyor format atacam cd yok neyse 2 gün oldu daha şu saat itibariyle sorunu giderdim gerci sayılı saatler kaldı ama listeye 2 kişi daha eklerseniz Ordayız...
mangal ı kesin olarak nerde yapıyoruz tarif edinde aramayayım 1 saat
evet her zamanki gibi yine ilk ben gittim hem de beyzayı karşıyakadan almama rağmen ve bulmak için hiç zorlanmadım hemen buldum yeri güzel yermiş tam içmelik ve mangal olayı biraz karışık oldu sucukmu olsun tavuk etimi olsun diye ve tavuk etinde karar kılınıldı 1 saat sonra ve mangal ı yaptık her şey çok güzeldi harkese teşekkürler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
arkadaslar bugun gercekden cok eglencelıydı ve cok guzeldı katılan arkadaslara oncelıkle cok tesekkur ederım fotoları kenan halledıcek
artık katılamıyan arkadasları bırdahakı sefere beklıoruz coksey kacırdınız bu arada haberınız ola
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Partinize geçde olsa yetişebildik.Herşey için teşekkür ederiz.Hoşça vakit geçirdik.yeni arkadaşlarımada tekrar hoşgeldiniz demek isterim.sevgiyle kalın.MT İzmir de yapılacak daha nice organizasyona beraber imza atalım.. Ayrıca fotoları sabırsızlıkla bekliyorum..
kenan abi halledecekse fotoğraf işini yandık bu sene zor görürüz ama işallah beni yanıltırskyrider adlı üyeden alıntı
gelicek gelmesine de sen kimsin ben çıkaramadım daha 1. mesaj bismillahirrahmanirrahim
hoş geldin aramıza jeton sonradan düştü benim tanıdım
50. kişi belli olduğuna göre hediyeyi de sen kazandın tabikii bit pazarından alınma bir adet tırnak çakısı
teşekkür ederim önemli olan hediye olması
hediyenin ne olduğu değildir.................
abi çocuk kandırır gibi 3 tane resim atmışsın... olmadı şimdi..
resimleri atmaya devam ediyorum arkadaşlar
amma karizma çıkmışım heeee
TenTen35
Montun sırt bölümündeki protek ile mangal yelleyen şu erol taş kılıklı arkadaşımız fevzi yani... maniaclee
HalaOğlu Okan abi ve ufaklık oğlu
kurt köpeği ile biraz oynaştık gün onun günüydü baya bir tavuk kemiği yedi
Bu resimdeki sevgili arkadaşların konumuzla yada grubumuzla uzaktan yada yakından alakaları yok sadece kankam tenten onur fotoğraf makinesinin zum unu deniyo arkadaşlar tenis oynuyolardı tenisten çıktılar eve gidiyolardır heralde
Sokemon muharrem ve tenten35 onur
olay budur
uzun eşşeği bide emrahın motorda deneyelim dedik
tehlikeli adam tekteker savaş
egelim bedri
kanka nereye EGE parkamı yine
onur kardeşimizin kuzeni çok iyi bir arkadaşımız özgecan Pastırma diyarından
Gülüşe bak gözlerinden fışkırıyo ben afacanım diyo
İyiki varsınız sevgili güldemet abla ve murat abimiz
Kuvva ve akreep
kardeşim az çekin biraz şu fotoları at at bitmiyo
devam edicek...................
kanka sen bombasın yahu ama sunuda hatırlatıım dıyorum (gel gel resme çekincez)
yaaaaaa benim nie hiç remim yooooooooooook
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
motorumu kazadan bir gün evvelki haliyle görünce çok duygulandım
kız sen resımlerı yakmıssın yaa inan allah seni inandırsın ilk defa digital fotların yandıgına sahit oluorum cok ılgıncKARAKIZ adlı üyeden alıntı
yaaa ben ciddiyi dalga geçme
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)