Kıyıköy Tek gece Kamp 6 Temmuz Çıkışlı
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar;
Kıyıköy'e kampa gidiyoruz,deniz kenarı olan selvez plajı üstünde kamp kurup çadırlarımızın önünde ateş başı sohbetimizi yapacağız,doyumsuz doğa gezisine çıkacağız, tüm dostlarımızı bekliyoruz.
Kıyıköy Kırklareline bağlı turistik bir yer,yol boyunca başaktarlaları ve tarihi mekanları mevcut.
Çadır ve uyku tullumlarınızı almayı unutmayınız.mangal tarafımdan getirilecektir,yinede yedek bir mangal getirebilen olursa iyi olur.
Cumartesi sabah hareketle saray üzerinden gezerek gidebiliriz daha önce katetiğim bir yol ,ve çok güzel manzaraları var,gitmek için acele etmeyeceğiz,sonra kıyıköy e varış,hava şartları şimdilik olumlu gözüküyor,gece konaklayıp pazar günü denize girer ve ardından tarihi mekanları gezebiliriz ve dönüşe geçeriz.
Mesafe: 156 km
Hareket Tarih Ve Saati: 6 Temmuz 2013
Saat: 08:30 da buluşma 09:00 Hareket Saatidir
Buluşma Yeri: Mahbutbey Gişeleri geçince sağdaki bekleme alanı
İrtibat Tel: 0532 250 30 69
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
Dün kıyıköy'deydim,hava ve deniz harikaydı.Giden arkadaşlara keyifli bir haftasonu diliyorum.
Bahçeköy-Kıyıköy arasında yol bakım-tamir çalışması var,300-400 m mesafede tek şeride düşülüyor,hatırlatırım.
-
Hatırlatma için teşekkürler,an itibariyle 4-5 motor cumartesi çıkışlı,pazardahil olacalar ile hazırız,katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler
savaskayan adlı üyeden alıntı
Dün kıyıköy'deydim,hava ve deniz harikaydı.Giden arkadaşlara keyifli bir haftasonu diliyorum.
Bahçeköy-Kıyıköy arasında yol bakım-tamir çalışması var,300-400 m mesafede tek şeride düşülüyor,hatırlatırım.
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
bende burdayım kardeşim
-
sanırım otoban girişindeki grup sizdiniz.. akşamüstü 17:00 gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)