[MT ANKARA] Çıkışlı ÇAMLIDERE Çiftler Kampı (Temmuzun İkinci Haftası)
Reklamlar
-
11 Temmuz 2013, 15:31
Benim yalnız olarak mı çift olarak mı katılacağım belli değil ama geleceğim kesin :D
Reklamlar
-
11 Temmuz 2013, 21:00
Geliriz bi manimiz olmazsa
-
11 Temmuz 2013, 22:15
Beyler sizler zaten demirbaşsınız sizi motorun benzini gibi görüyorum o nedenle siz olmadan olmaz. Bu arada hakan senin çadırını ben getiriyorum fakat uyku tulumunu almayı unutma havaya aldanma acık hava fena çarpar adamı gece soguk olur.
-
12 Temmuz 2013, 02:30
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Beyler sizler zaten demirbaşsınız sizi motorun benzini gibi görüyorum o nedenle siz olmadan olmaz.
Bu arada hakan senin çadırını ben getiriyorum fakat uyku tulumunu almayı unutma havaya aldanma acık hava fena çarpar adamı gece soguk olur.
Yarın o işi çözeceğim abi sorup soruşturacaz olmadı Decathlon
-
12 Temmuz 2013, 02:40
hakanerdogan adlı üyeden alıntı
Yarın o işi çözeceğim abi sorup soruşturacaz olmadı Decathlon
yarın ben de gideceğim decathlona olmadı gidecek olursan buluşup gidelim hakan 0542 544 4542
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
12 Temmuz 2013, 02:44
forevermore adlı üyeden alıntı
yarın ben de gideceğim decathlona olmadı gidecek olursan buluşup gidelim hakan 0542 544 4542
Kaydettim, gün içinde haberleşiriz. Bizim içine sığabileceğimiz şeyler umarım vardır
-
12 Temmuz 2013, 14:23
Arkadaşlar yok mu katılmak isteyen biz 3 çift hazırız geze geze yapılacak 100km yol, keyifli bir göl manzarası, mangal, muhabbet, bol bol fotoğraf, balık olta badminton vaad ediyoruz size
-
12 Temmuz 2013, 14:27
Ben ve kuvvetle muhtemel bir arkadaşım gelecek eşsiz olarak katılıyoruz 250 cc cross kullanıyor. Kendisi kamp olaylarına meraklı olduğundan malzemeleri benim için temin edebilecek. Şimdilik bir şeyler almama gerek yok gibi Umut Belki mat bakabiliriz akşam.
-
12 Temmuz 2013, 16:58
Ben ve kuvvetle muhtemel bir arkadaşım gelecek eşsiz olarak katılıyoruz 250 cc cross kullanıyor. Kendisi kamp olaylarına meraklı olduğundan malzemeleri benim için temin edebilecek. Şimdilik bir şeyler almama gerek yok gibi Umut
Belki mat bakabiliriz akşam.
Ya hamak keyfine ne demeli onuda unutmayın arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
bakalım hamak keyfi videom bu sefer olacakmı ?
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
12 Temmuz 2013, 19:54
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Başkan olay güzelmiş
-
13 Temmuz 2013, 00:15
Ben ve kuvvetle muhtemel bir arkadaşım gelecek eşsiz olarak katılıyoruz 250 cc cross kullanıyor. Kendisi kamp olaylarına meraklı olduğundan malzemeleri benim için temin edebilecek. Şimdilik bir şeyler almama gerek yok gibi Umut
Belki mat bakabiliriz akşam.
Merhabalar herkese.. Hakan'in arkadasi ben oluyorum Kuba STR250 motorum ile aranizda olacagim yarin.. Malesef kiz arkadasim sehir disinda oldugundan tek gelecegim. Tanisma firsatimiz olmadi ama umarim sorun olmaz tek katilmam..
-
13 Temmuz 2013, 00:34
Berkay hoşgeldin aramıza.Tanımamıza gerek yok seni Hakan ın arkadaşı olman yeterli.
Yarın görüşürüz.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
13 Temmuz 2013, 00:44
d.berkay adlı üyeden alıntı
Merhabalar herkese.. Hakan'in arkadasi ben oluyorum
Kuba STR250 motorum ile aranizda olacagim yarin.. Malesef kiz arkadasim sehir disinda oldugundan tek gelecegim. Tanisma firsatimiz olmadi ama umarim sorun olmaz tek katilmam..
Str250yi merak etmiyor değildim Hakan'ın refere etmesi ve arkadaşı olman yeterli başımızın üstünde yerin var Sabah görüşürüz :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)