Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[MT ANKARA] Çıkışlı ÇAMLIDERE Çiftler Kampı (Temmuzun İkinci Haftası)

REKLAM ALANI
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı MuZiP_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Calimero imza ayarlarını duzenlersen seviniriz.Cünki nickler ile hitabetmek garip geliyor.Bakarsın ramazandan sonra da gideriz.Sende ona katılırsın ozaman ilgine teşekürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Zaten Umut gelmezsen artık, Kanatcı geç saatlere kadar acık,gölbaşından kalkar kanatcıya geliriz.
    adım Sinem.. eğer bayram sonrası bir gezi olursa ve önceden haberimiz olursa; foruma katılmayan ama hala görüştüğümüz Eski Ankara MT grubundan arkadaşları da organize etmeye çalışırız.. Ani programlara katılmak bizim için zor oluyor bebekten dolayı o yüzden epeyce evvelden hazırlanmamız gerenkli..
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ben de katılacaktım fakat tek olarak gelmek istemediğim için pek sesimi çıkarmıyorum

Ama takipteyim

Buarada 250cc sınırlaması mı var yoksa ben mi yanlış anladım ?

MuZiP_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda CB125e
    Sinem bayram sonrasını bilemem fakat,bayramda mutlaka bir gezi planımız olur.Aslında ben bayramda söyle bi 7 göller yapmayı simdiden düsünmeye başladım bile.Lakin durumlar neyi gösterir bilemem.Bayramsonrası da hava sıcak yollar acık olduğu muddetce ankara civarı küçük geziler haftasonu yaparız.E hadi kalın sağlıcakla...
    Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de katılacaktım fakat tek olarak gelmek istemediğim için pek sesimi çıkarmıyorum

Ama takipteyim

Ben de tek katılacağım bugün kız arkadaşım istanbulda geziyor da kendisi benim halime acımadan :D

Bence buyrun gelin...
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    honda CB125e

Ama takipteyim

Syanur gözünüzü seveyim şu imza ayarlarınıza isminizi flanda ekleyin ksaca kendinizi tanıtın karşımızda kimle muhattap oluyoruz onu bilelim.Syanur demek garip geliyor.Hele bi aksam toplantıya gel istersen sen bizi biz de seni deeğerlendirelim nacizane.. Dedimya 250 cc ve çift kısıtlaması var ama esnek bi kısıtlama.Yani birazda sana bağlı hele bi gel tanısalım.Misal bayan motosiklet kullanıcısı arkadaşlarımızvar,guvenle seyahat edebilecekleri yanlız da katılabilecekleri veya iki bayan beraber katılabilecekleri, benimgibi eşiyle kız arkadaşıyla katılan olacak,bu arkadaşlarımıza da huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak bu geziye katılacak olan herkezin görevi.
    Yanlış anlaşılmak istemem burda sadece fikri ileri süren kişi olarak konusuyorum, gurubun lideri veya bilmişi gibi bişeyler şöyle olacak diye diretmiyorum ve diretemem öyle bir hakkım yok çünki.Ama düşündüğüm konsept herkezin huzur içinde bir kamp geçirmesi.125ve 250cc motosikletleri istememizin nedeni ise tamamen uyum amaçlı bir seçim,yoksa şahsım adına İnsanın altındaki motora değil ,üstündeki adama bakarım.
    Aynı zamanda çevreyi görüntü ve ses olarak kirleten bircok motorcu var.Boru gibi egzozlar takarak , ses sistemleri ve güvenlik amacı dışında süs amaçlı abartılı ışıklar takarak hem kurallara uymayan hemde çevreyi rahatsız eden insanları aramıza almayı asla istemem.Ama daha önce de söylediğim gibi bu sadece bana bağlı değil diğer arkadaşlar bu durumdan rahatsızlık duymuyorlar ise kendilerine iyi yolculuklar dilerim.
    Bu arada yanlış anlaşılması konu senden başladı ama senle devam etmedi genele yayıldı kusura bakma.Yani bu yazdıklarımı seni kastederek yazmadım,yanlış anlasılma olmasın.Forum da bu konuyu okuyan gelmeyi düşünen tüm herkez için yazıldı.Saygılarımla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de tek katılacağım bugün kız arkadaşım istanbulda geziyor da kendisi benim halime acımadan :D

Bence buyrun gelin...
    Umut aman kardeşim sen katıl da artık tek mi gelirsin şirketce toplanıpmı gelirsiniz farketmez.
    Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.

hakanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL1000A
    Maalesef eşli değilim, kendisi İstanbul'a gitti fakat Mogan'a en azından tanışmaya gelmek isterim ilk etapta, zira hem tek başıma hem de cc klasmanına uymadığımdan haklı olarak Çamlıdere'ye kadar gelip kalmam namümkün ama sonraki organizasyonlar için hoş olabilir.

Hakan Erdoğan, Yaş 24, Gazi İİBF.

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Bayramda on günlüğüne güneye kaçmayı düşünüyoruz kısmet olursa.. ama dönüşte hafta sonuna denk gelmek koşulu ile yakın mesafeye birşeyler ayarlanabilir..
    Bakalım Ankara sayfasında da talebimi dile getirdim.. olmadı bir rota çizilir gelen gelsin gezisi yaparız :D

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @Hürkan bey, daha önce de sormuştunuz ama ben niyeyse forum ortamlarında ismimi yazmıyorum Sevmiyorum işte...

Neyse sorun o değil, siz uygun bir dille hitap edebilirsiniz istediğiniz gibi, ben takılmam. Söylediklerinizi de çok iyi anlıyorum, üzerime de alınmadım zaten, bir yanlış anlaşılma yok

Genel olarak fikir güzel bence, çift olarak veya karma olarak geziler ve organizasyonlar yapmak eğlenceli olacaktır illa. 250cc kullanıyordum ama 1200cc kullanıyor olsaydım da katılmayı düşünürdüm yinede.

Bugün ne yazıkki toplantıya gelemiyeceğim eğer toplantı olacaksa. Ama bir ara gezilerinize katılmayı umuyorum Tanışma konusunda sıkıntı olmayacaktır bence.

@Colimero Ankara MT den çok umutlanmayın (ama duymasınlar ) hiç beklenmedik bir anda patlama yaparak çok sayıda insan geziye gelebiliyor ama genelde planlanan organizasyonlar biraz havada kalıyor nedense Bakalım bu yaz nasıl olacak

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    @Hürkan bey, daha önce de sormuştunuz ama ben niyeyse forum ortamlarında ismimi yazmıyorum Sevmiyorum işte...

Neyse sorun o değil, siz uygun bir dille hitap edebilirsiniz istediğiniz gibi, ben takılmam. Söylediklerinizi de çok iyi anlıyorum, üzerime de alınmadım zaten, bir yanlış anlaşılma yok

Genel olarak fikir güzel bence, çift olarak veya karma olarak geziler ve organizasyonlar yapmak eğlenceli olacaktır illa. 250cc kullanıyordum ama 1200cc kullanıyor olsaydım da katılmayı düşünürdüm yinede.

Bugün ne yazıkki toplantıya gelemiyeceğim eğer toplantı olacaksa. Ama bir ara gezilerinize katılmayı umuyorum Tanışma konusunda sıkıntı olmayacaktır bence.

@Colimero Ankara MT den çok umutlanmayın (ama duymasınlar ) hiç beklenmedik bir anda patlama yaparak çok sayıda insan geziye gelebiliyor ama genelde planlanan organizasyonlar biraz havada kalıyor nedense Bakalım bu yaz nasıl olacak
    Ankara MT biziz zaten, umut biziz, biz umutuz.. Ayarlanır birşeyler, yakın mesafe, insanların programlarına uyan bir tarihte..olur olur.. olmadı yalnız gideriz baba oğul ve kutsal çadırımızla :D
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

Motosikleti
    honda CB125e
    Alıntı hakanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef eşli değilim, kendisi İstanbul'a gitti fakat Mogan'a en azından tanışmaya gelmek isterim ilk etapta, zira hem tek başıma hem de cc klasmanına uymadığımdan haklı olarak Çamlıdere'ye kadar gelip kalmam namümkün ama sonraki organizasyonlar için hoş olabilir.

Hakan Erdoğan, Yaş 24, Gazi İİBF.
    Hakan aramıza hoş geldiniz.Bu İstanbulda ne var bilmiyorum fakat Umut un kız arkadaşı da İst. gitmiş garibim tek kaldı. Sakın sıkıntı etme senide aramızda görmekten mutlu olacağımıza inanıkyorum buyur gel.Baktık buyuk cc motor cogalıyor onlar önden gider biz arkadan geliriz yada biz önden gideriz onlar arkadan gelir.Yaparız bişeyler.Bu arada kimse kimseyi tanımıyor toplantıya gelenlerin kaskı elinde olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

ARKADAŞLAR TOPLANTI ALANINA ELİNİZDE KASKINIZLA GELİN UMUT HARİÇ KİMSEYİ TANIYABİLECEĞİMİ SANMIYORUM

Motosikleti
    DL1000A
    Hakan aramıza hoş geldiniz.Bu İstanbulda ne var bilmiyorum fakat Umut un kız arkadaşı da İst. gitmiş garibim tek kaldı. Sakın sıkıntı etme senide aramızda görmekten mutlu olacağımıza inanıkyorum buyur gel.Baktık buyuk cc motor cogalıyor onlar önden gider biz arkadan geliriz yada biz önden gideriz onlar arkadan gelir.Yaparız bişeyler.Bu arada kimse kimseyi tanımıyor toplantıya gelenlerin kaskı elinde olsun.
    Teşekkür ederim nezaket için.

Grup sürüşü zaten farklı bir şeydir ben bastım gittimi olmaz o işin, sabit seyir hızına herkes uyar, yer konusuna gelince bu akşam için, Haymana yoluna dönüp biraz ilerleyip sola dönüp giriyoruz anımsadığım kadarı ile Mogan Park'a, fakat Göl Kulesi içerde ne tarafa düşüyor hiç bilmiyorum.

Motosikleti
    Kırşehire gitmekten son anda yırttım, tam 8de mogandayım. Hürkan senin telefonun vardı kardeşim ben ararım seni geldiğimde Beni görünce tanırsınız zaten 190 iri yarı izbandut gibi bir adamım :D

Motosikleti
    honda CB125e
    Kırşehire gitmekten son anda yırttım, tam 8de mogandayım. Hürkan senin telefonun vardı kardeşim ben ararım seni geldiğimde Beni görünce tanırsınız zaten 190 iri yarı izbandut gibi bir adamım :D
    Umut ben seni tanırımda seni tanımayanlar göl kulesiyle karıstıra bilir bence sen bi isimlik tak Bu arada şaka bi yana kuleyi mogan a girdiğinizde solunuzda zaten görürsünüz fakat görevliye kapıda sorarsanız oda gösterir.Benim motorum beyaz cb125e motorum bi aksilik olmaz ise 7 gibi orada olur e tabi ben ve eşimde

Motosikleti
    DL1000A
    Bordu Suzukim var, 192 cm, sakallı ve esmerim Kırmızı kask, görüşmek üzere.

Motosikleti
    DL1000A
    Mogandayim 0544 652 39 45
    MuZiP_06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Gençler güzel tanıştık ama de mi :D Derin muhabbetin devamı kampa artık :D
    MuZiP_06 bunu beğendi.

Motosikleti
    DL1000A
    Gençler güzel tanıştık ama de mi :D Derin muhabbetin devamı kampa artık :D
    Kalktığımız iyi oldu bakma devam edeydik bence hala ordaydık
    MuZiP_06 ve forevermore bunu beğendiler.

Motosikleti
    honda CB125e
    Alıntı hakanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalktığımız iyi oldu bakma devam edeydik bence hala ordaydık
    Ya maşallah uyumadınız demek.Bende vicdan azabı çekmiştim adamlar uykusuz kaldı diye-
    neyse anlaşılan toplantı herkez için keyifli olmuş. Darısı kamp ekibinin başına ,bu ara-
    da fotoğraf çekmeyi akıl edemediğimizin farkındasınız değilmi? Bence çok güzel kareler var-
    dı o birkaç saaatlik paylasımın içinde,neyse acısını kampta cıkarırız artık.
    Birde arkadaşlar bugunden eksik kamp mazemelerinizi tamamlamayı ihmal etmeyin, Umut -
    motorunuzun bakımlarınıbugunden yapın,ben birazsonra Honda Bora yı arayıp randevu alac-
    ağım.Hadi görüşürüz gün içerisinde , şimdilik kalın sağlıcakla...

Motosikleti
    Ya maşallah uyumadınız demek.Bende vicdan azabı çekmiştim adamlar uykusuz kaldı diye-
    neyse anlaşılan toplantı herkez için keyifli olmuş. Darısı kamp ekibinin başına ,bu ara-
    da fotoğraf çekmeyi akıl edemediğimizin farkındasınız değilmi? Bence çok güzel kareler var-
    dı o birkaç saaatlik paylasımın içinde,neyse acısını kampta cıkarırız artık.
    Birde arkadaşlar bugunden eksik kamp mazemelerinizi tamamlamayı ihmal etmeyin, Umut -
    motorunuzun bakımlarınıbugunden yapın,ben birazsonra Honda Bora yı arayıp randevu alac-
    ağım.Hadi görüşürüz gün içerisinde , şimdilik kalın sağlıcakla...
    Benim aklıma geldi de telefonun şarjı az olduğundna flaş çalışmıyordu, flaş çalışmayınca da denedim hiç bi şeye benzemedi :D Nikon istanbul seferinde olmayaydı getirecektim artık darısı haftasonuna :D
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    honda CB125e
    Benim aklıma geldi de telefonun şarjı az olduğundna flaş çalışmıyordu, flaş çalışmayınca da denedim hiç bi şeye benzemedi :D Nikon istanbul seferinde olmayaydı getirecektim artık darısı haftasonuna :D
    OZAMAN MUHTEREM NİCON KARDEŞİMİZİ DE ETKİNLİKTE GÖRMEKTEN ŞEREF DUYARIZZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

BU ARADA HONDAYI ARADIM İLGİNÇTİR ÖNCE MOTORUN MARKASINI SONRA SORUNU SORDULAR 1000 BAKIM VE CB125e LAFINI DUYUNCA TARİH 4 GÜN SONRASINA ATILDI COK YOĞUNLARMIŞ.BENDE KENDİM DEĞİŞTİRİCEM YAĞINI.BU ARADA HANGİ YAĞI ALMAIYIM BU KONUDA BİLGİ TOPLAMAK LAZIM.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

ARKADAŞLAR ÇAMKORU TABİYAT PARKI -ÇİFTLER KAMPI BULUSMA TARİHİ VE SAATİNİ BELİRTİYORUM KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BULUSMA SAATİNDEN 15 DK ÖNCE ORADA OLURLAR İSE SEVİNİRİZ.
    BULUSMA YERİ: İSTANBUL YOLU - AYAŞKAVŞAĞI - METRO GROS MARKET ÖNÜ
    BULUSMA TARİHİ:13/07/2013 - CUMARTESİ
    BULUŞMA SAATİ : 8:00

NOT:LÜTFEN BULUSMA SAATİNE GEÇ KALMAYALIM VE KAMP A KALICAK ARKADAŞLAR UYGUN TEÇHİZAT VE EKİPMANLARINI VE KENDİ İHTİYACI KADAR GIDA VE İÇECEK İKMALİNİ YAPMIŞ OLARAK GELİRİSE SEVİNİRİZ.KÜÇÜK HACİMLİ MOTORLAR İLE SEYAHAT EDECEĞİMİZ İÇİN YUKUNUZ SADECE İHTİYACINIZ KADAR OLSUN AŞIRI EŞYA GETİRMEKTEN KAÇININ.YİYECEK İÇEÇEK İKMALİNİZ SADECE KENDİNİZİ KAPSIYACAK KADAR OLSUN AŞIRI YUKLENMEYİN GEREKLİ GÖRÜLDÜĞÜ TAKTİRDE BİR MOTOR YAKINDAKİ BİR YERLEŞİM YERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPIP GELEBİLİR.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

KİMLER GELİYOR BİRDE ONLARI GÖRELİM AÇILIŞI BEN YAPAYIM

+1

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)