Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[MT ANKARA] Çıkışlı ÇAMLIDERE Çiftler Kampı (Temmuzun İkinci Haftası)

REKLAM ALANI
    MuZiP_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda CB125e
    Tamam öğleden sonra 3 de bulusalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------

Alıntı MuZiP_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,başlıkta belirtmeye yer kalmadı fakat 125-250 cc motosiklet sahipleri eşi veya kız arkadaşı ile bu geziye katılırlar ise memnun oluruz.Gezi bir gece konaklamalı olacak.Tam net tarrih katılımcılar ile yapılacak olan ön tanısma toplantısında netleşecek,bu nedenle sadece ikinci haftası olarak genel bir tarih belirttim.Kampın başlıgından da anlasılacagı uzere çiftler kampı,fakat tek de katıla bilirsiniz tabiki.
    Birazda gezi guzergahı ve kamp yerinden bahsedelim.Ankaradan 100-120 km uzaklıkta Çamlıdere beldesinde,ÇAmkoru milli parkı yanında Turk Kızılayı Gençlik kampı alanında kucuk göletleri olan Ankara ya çok yakın bir kamp alanı.Biz bir raslantı sonucu keşfettik bu yeri fakat bizi mest etti.Sizlerinde begenecegini umid ediyorum.
    Bu hafta içerisinde katılımcılar ile forum uzerinde uzlaşıp ortak bir yer secilerek ekibi forum dısında da bir araya getirip bir tanısma ortamı sağlanılacaktır arkadaşlar.Görüşmek üzere...Bu arada Adım HÜRKAN,yarından itibaren 33 yasımdan gun alacagım,evliyim,medikal firmasında çalısıyorum.Cb125e motosikletim var.15 yıllık motosiklet kullanıcısı 30 yıllıkta sevdalısıyım ) Diğer katılmayı dusunen arkadaşlar da ufaktan kendini tanıtırsa seviniriz.

Forum Etkinlik Duyuru [MT ANKARA] Çıkışlı ÇAMLIDERE Çiftler Kampı Ekibi 30 Haziran 2013 Pazar Günü Tanısma Toplantısı Yapılacaktır
    YER :AHLATLIBEL SOSYAL TESİSLERİ
    SAAT:ÖĞLEDEN SONRA 3:00
    Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Cok rahatsizim tanisma toplantisina gelemeyecegim zira yataktan cikamiyorum :/ sabah iyilesmistim biraz ama simdi yok bu sekilde motosiklet kullanmam imkansiz. Gelen herkesten ozur dilerim

Motosikleti
    honda CB125e
    Umut gecmişolsun , başkada geleceğini bildiren olmamış,bende çamkoru dan yeni geldim.Aslında bana da iyi oldu tamcıkıyordumki bi bakayım dedim foruma bu yazıyı gördüm.Aslında birnevi de iyi oldu,çok yorgundum yapabilecegimiz birşey olursa haber vermen yeterli tekrar geçmiş olsun görüşmek uzere.
    Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.

Motosikleti
    Tesekkurler simdi gaziye gidiyorum doktora gorunmeye... sagol ilgin icin dostum daha musait bir gune belirleyip baslik acariz...

Motosikleti
    honda CB125e
    Merhaba değerli forum arkadaşlarım.
    Toplantıyı yapamadık henuz biliyorum fakat en kısa sürede bir araya geleceğiz.
    Bu arada hafta sonumu çamkoruda kamp yapacğımız alanda geçirdim sizlerle birkaç fotoğraf paylasmak istedim.
    [IMG][/IMG][IMG]
    Burada yanıbaşımızdaki göletden bir manzara

[/IMG]
    Yukarıdaki resimde bir ağacın gövdesine karıncaların yapmış olduğu yuvayı görüyorsunuz.
    [IMG][/IMG]
    Bu üstteki resimse ateşte türk kahvesi keyfimiz , içtiğim en iyi kahvelerden biriydi diyebilirim
    [IMG][/IMG]
    BU ÜSTTEKİ RESİMDE AĞAÇ KOVUĞUNA YUVA YAPAN KARINCALARIN YUVASINI AĞACI VE KENARINDAN NEFİS YEM YEŞİL GÖLET KIYISINI GÖREBİLİRSİNİZ.
    [IMG][/IMG]
    BURDA ÇADIRLARIMIZ VE BİZ VARIZ
    [IMG][/IMG]
    BU RESİMDE ÇAM AĞAÇLARIYLA KAPLI ORMANDAN VE YERDEKİ MUHTESEM DOĞAL ATEŞ YAKITI OLAN KOZALAKLARDAN BİR FOTO.
    [IMG][/IMG]
    BURDA GÖLET DEN BİR MANZARA,TERTEMİZ BİR SUYU VARDI FAZLA SİNEK YOKTU VE BALIK TUTMASI COK KEYİFLİYDİ.
    [IMG][/IMG]
    BUDA HOŞUMAGİDEN KIYI BİTKİLERİNDEN BİR HATIRA
    Syanur bunu beğendi.

Motosikleti
    honda CB125e
    MERHABA ARKADAŞLAR BU HAFTA TANISMA TOPLANTISI YAPICAĞIZ.HAFTASONU DA BİR AKSİLİK OLMAZ İSE CUMARTESİ SABAHI ERKENDEN TEKERLER ÇAMKORU ORMANI KAMP ALANINA DOĞRU DÖNMEYE BAŞLAYACAK.TOPLANTIMIZI GÖLBAŞI MOGAN PARK MESİRE ALANINDA,GÖL KULESİNİN ÖNÜNDE YAPACAĞIZ.TÜM KATILIMCI ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.

YER GÖLBAŞI - MOGAN PARK
    SAAT: 20:00

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Toplantı bugün sanırım ?

Motosikleti
    honda CB125e
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplantı bugün sanırım ?
    TOPLANTI ÇARŞAMBA AKŞAMI ARKADAŞLAR, kusura bakmayın iş telaşesi içinde eksik yazmışım.
    10/07/2013
    saat: 20:00
    yer: MOGAN PARK

Motosikleti
    Bu sefer katılacağım inşallah :D Olmadı gelin beni işten kaçırın arkadaşlar :D 10dan aşağı eve geldiğim yok :D

Motosikleti
    honda CB125e
    Dostum zaten hiç şansın yok bu sefer,baktım gelmedin ekibi toplar işyerine geliriz.Ama sadece seni almaya değil toplantıyı hemen yanı başındaki KANATCI RESTORANDA canlı müzik eşliğinde yapmak için.Haa bana uyar diyor isen sen bilirsin fakat butun hesabı sana ödeticez bunu da kabul et. Birde şu var sayfaya toplantı kanatcı restoranda diye yazarsam katılımı birde sen düşün
    BİR DOST TAVSİYESİ NEYAP ET TOPLANTIYA GEL

Motosikleti
    Alıntı MuZiP_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum zaten hiç şansın yok bu sefer,baktım gelmedin ekibi toplar işyerine geliriz.Ama sadece seni almaya değil toplantıyı hemen yanı başındaki KANATCI RESTORANDA canlı müzik eşliğinde yapmak için.Haa bana uyar diyor isen sen bilirsin fakat butun hesabı sana ödeticez bunu da kabul et. Birde şu var sayfaya toplantı kanatcı restoranda diye yazarsam katılımı birde sen düşün
    BİR DOST TAVSİYESİ NEYAP ET TOPLANTIYA GEL
    :D o zaman ben en iyisi direk toplantı yerine geleyim :D
    Aptallık En Büyük Günahtır !

byvolkii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA tdm 900
    tamm katılalımda kaç kişiyiz şuan

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

bu arada kuru kuru toplantımı bi yemek organize etseydik hocam

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

son istek göksu parktta buluşsak neolur

Motosikleti
    Bana ikisi de uzak :D o yüzden karar ne olursa olsun uyarım :D

Kişi sayısını bilemem benim için pek bi önemi de yok ben gelirim kimse gelmezse gezmiş olurum hesabı :D

Motosikleti
    honda CB125e
    Byvolkii aslında isim ayarlarını flan yapmış olsan isminle hitabda bulunurduk lakin nick ' ile idare edicez bu seferlik Kardes gelen sayımız az ve tercihen çift olarak katılım bekliyoruz,topig de de yazılı zaten.Birde 125-250 cc motorların katıldığı bir gezi ve kamp olacak bu.Ki bizim motorlar henuz acılmadı bile yani bu da ortalama hız 60 -70 demek sana bu hızlar uyuyor ise tercihen artcın ile kamp toplantımıza ve kampımıza bekleriz.Katılım da nekadar insan olacağı benimm içinde önem arz etmiyor.Yanımda sadece bir motosikletli yol arkadaşımdaha olması kafi.

Motosikleti
    YAMAHA tdm 900
    hürkan bey hemen güncelleme yaptım bayağıdır yoktum unutmuşum
    toplantı için moganda kararlımısınız peki??

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Ramazan bayramı sonrası yapsaydınız bizde katılabilirdik

Motosikleti
    Birazdan Tubitak hocalarının peşine tasarımları onaylatmak için Kırşehir'e gideceğiz umarım erken döneriz. :/ Eve uğramadan direkt ofisten motoru alır gelirim dönüş saatime göre geç de olsa katılırım sanırım

Motosikleti
    honda CB125e
    Alıntı byvolkii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hürkan bey hemen güncelleme yaptım bayağıdır yoktum unutmuşum
    toplantı için moganda kararlımısınız peki??
    Volkan öncelikle ayarlarını duzenlediğin için teşekürler.Mogan park ev ve iş yerlerimize daha yakın , daha saKİN ve büyük bir alan.Trafiğe de takılmadan rahatca ulasım sağlıyabiliyoruz bu da buyuk bir avantaj.Birde doğal bir gölün olması.Umut da işten direk gelecek işyerinden cıktıktan 10 dk sonra yanımızda olur.Yani toplantı yeri ve saati aynı malesef.

Motosikleti
    YAMAHA tdm 900
    benim işim ozaman biraz zor yinede elimden geleni yapmaya çalışırım.görüşmek üzere..

Motosikleti
    honda CB125e
    Calimero imza ayarlarını duzenlersen seviniriz.Cünki nickler ile hitabetmek garip geliyor.Bakarsın ramazandan sonra da gideriz.Sende ona katılırsın ozaman ilgine teşekürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Zaten Umut gelmezsen artık, Kanatcı geç saatlere kadar acık,gölbaşından kalkar kanatcıya geliriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)