13 Temmuz çıkışlı Ankara-Çanakkale-İzmir-Ankara
Reklamlar
-
10 Haziran 2013, 12:31
Herkese selamlar;
13 Temmuz cumartesi sabahı ( imkan olursa 12 temmuz öğlen) aşağıdaki rotayı dolaşmak için yolculuğuma başlamayı düşünüyorum. Program ise aşağı yukarı belli;
http://goo.gl/maps/l3Tje
13 Temmuz Cumartesi : Ankara Mudanya/Trilye
14 Temmuz PAzar: Mudanya/Trilye - Bozcada
15 Temmuz pazartesi : Bozcada - Asos
17 Temmuz çarşamba : Asos - İzmir
20 Temmuz Cumartesi : İzmir Ankara
cuma öğlen çıkmayı başarabilirsem ertesi gün daha geniş bir vaktim olacağından dolayı yol üzerinde rotayı biraz uzatabilirim.
Duruma göre Asos iki gecesinden birini ayvalık' a kaydırabilirim...
Eşlik etmek isteyen, yol üzerinde olup gel bi çayımızı iç diyen, ordan geçerken şuraya da mutlaka uğra diyeceğiniz, yolculuğumu renklendirecek her türlü fikre açığım...
NOT: Mudanya/Trilye de nerde kalacağım belli değil henüz, tavsiye ederseniz sevinirim...
Bozcaada da ada camping denilen bi yerde kalmayı planlıyorum (çadır kiralayıp)
Çanakkale de şehitlik kısmı ve diğer tarihi yerleri bu yaz içinde eşimle tekrar gideceğim için pas geçiyorum.
Asos' da http://www.yelkenkamp.com/kamp.asp da kalmayı planlıyorum güzel yere benziyor...burda da oda kiralamayı düşünüyorum...
yolculuk için şu an bir engel görünmemekte..tabi bu işler kısmet ve henüz vakit var...programdan sonra yanıma almam gerekenlerin listesini ve motora son bakım ve kontrollerini yapmak kalacak...
herkese kazasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
http://goo.gl/maps/9DcbE
Reklamlar
-
10 Haziran 2013, 15:42
-
10 Haziran 2013, 15:53
Güzel bir gezi olacağa benziyor. Şimdiden iyi yolculuklar
-
12 Haziran 2013, 15:05
Ben de Fazer'la uzun tur planlıyorum da bakalım yanıma yandaş bulabilirsem. Antalya taraflarına akıcam inşallah, bayramda..
-
12 Haziran 2013, 15:07
cihan54 adlı üyeden alıntı
Ben de Fazer'la uzun tur planlıyorum da bakalım yanıma yandaş bulabilirsem. Antalya taraflarına akıcam inşallah, bayramda..
ben de güneyden izmir planlıyodum ama o sıcaklarda hiç göze alamadım açıkçası...
-
12 Haziran 2013, 15:13
Ben de o şekilde bağlayabilirim bakalım. Antalya-Fethiye-Bodrum-Didim-Çeşme üzerinden turu tamamlıyım diyorum.
Erhanım, insanın Fazer'ı olunca istekleri bitmiyor yaaahu
-
12 Haziran 2013, 15:15
Ben de o şekilde bağlayabilirim bakalım. Antalya-Fethiye-Bodrum-Didim-Çeşme üzerinden turu tamamlıyım diyorum.
Erhanım, insanın Fazer'ı olunca istekleri bitmiyor yaaahu
o rota esasında daha cezbedici ama yol üstü bakınacak çok yer olunca uzunca da bi zaman gerektiriyo...dediğin gibi şöyle bi akasım var fazerla..diyarbakır-ankara tadı damağımda kaldı, çok kısa geldi valla
-
12 Haziran 2013, 15:18
Lazım lazım, yol istiyo alet.. Bu taraflardayken birşey lazım olursa; her türlü Cevoo
-
12 Haziran 2013, 15:21
Lazım lazım, yol istiyo alet.. Bu taraflardayken birşey lazım olursa; her türlü Cevoo
eyvallah...aslında cuma öğlen çıkıp akşam sizin o taraflarda konaklayabilirim...sapanca/sakarya farketmez...ertesi gün de rahatça geçerim gemlik mudanya tarafına...akşam da görüşmek için daha müsait olur ama cuma öğle sonrası için izin durumuna bağlı...
o rataflarda kalmalık nereyi önerirsin...ucuz yollu...
-
12 Haziran 2013, 15:23
Ayıp oluyo ama
-
12 Haziran 2013, 15:26
Temmuz ayında planladığım izmir kuşadası ve ötesi nin tam tarihini belirlemedim. Uygun olursa dahil olabilirim.
-
12 Haziran 2013, 15:30
kazasız belasız bir yol geçirmeniz dileğiyle.Gezi ile ilgili paylaşımları bekliyor olacağım
-
12 Haziran 2013, 15:32
Ayıp oluyo ama
noldu la..?
-
12 Haziran 2013, 15:34
Olm geliyosun dibimde para verip otelde kalmayı düşünüyosun. Biz neciyiz be olm burda Eğer müsait zamanın olursa, buralarda konaklaman olursa misafir ederim seni..
-
12 Haziran 2013, 15:43
scooboy adlı üyeden alıntı
Temmuz ayında planladığım izmir kuşadası ve ötesi nin tam tarihini belirlemedim. Uygun olursa dahil olabilirim.
beklerim hocam...
-
12 Haziran 2013, 15:49
Fazer ile tek teker yapmama izin verirsen bende kalabilirsin
-
12 Haziran 2013, 15:51
Erhan bakma sen buna. Fazerda ayakları yere değmiyo bile. 150 xtreme max'ı kullanmayı öğreniyo daha
-
12 Haziran 2013, 16:33
Olm geliyosun dibimde para verip otelde kalmayı düşünüyosun. Biz neciyiz be olm burda
Eğer müsait zamanın olursa, buralarda konaklaman olursa misafir ederim seni..
eyvallah kardşe saolasın..rahatsızlık vermek istemem...şartların falan uygun olmayabilir...davet edersen de icabet ederiz uygun ortamda
saolasın tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Erhan bakma sen buna. Fazerda ayakları yere değmiyo bile.
150 xtreme max'ı kullanmayı öğreniyo daha
valla o motoru denemek istedim de tırstım yükseklikten...fazerda değmiyoken onu kullanıyosa takdir ederim doğrusu
-
12 Haziran 2013, 16:36
erro adlı üyeden alıntı
eyvallah kardeş saolasın..rahatsızlık vermek istemem...şartların falan uygun olmayabilir...davet edersen de icabet ederiz uygun ortamda
saolasın tekrar
valla o motoru denemek istedim de tırstım yükseklikten...fazerda değmiyoken onu kullanıyosa takdir ederim doğrusu
Sıkıntı olmaz. Birlikte iftar yapar sahura kalkarız hem Akşam nargileye gideriz. Sen gel ayarlarız her türlü. Sonuçta hafta içi olmuyo, haftasonu ben çalışmıyorum zaten.
-
12 Haziran 2013, 16:45
Sıkıntı olmaz. Birlikte iftar yapar sahura kalkarız hem
Akşam nargileye gideriz. Sen gel ayarlarız her türlü. Sonuçta hafta içi olmuyo, haftasonu ben çalışmıyorum zaten.
eyvallah kardeşim...vakit yaklaştıkça detaylandırırız..daha netleşir durum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)