Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

13 Temmuz çıkışlı Ankara-Çanakkale-İzmir-Ankara

REKLAM ALANI
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    güzel gezi olacağa benziyor..Hayırlı yolculuklar şimdiden

bende bu ay sonu ankaraya geliyorum motorla inşallah
    erro bunu beğendi.
    birGarip..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    erhan ve cihan izmire gelirseniz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu edecektir. özelden numaraarımızı paylaşalım

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı mkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan ve cihan izmire gelirseniz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu edecektir. özelden numaraarımızı paylaşalım
    üstad ben her halükarda izmire gelicem...motorlu ya da motorsuz...yılda 4-5 sefer geliyorum zaten...benim ailenin bi çoğu orda...görüşürsek iyi olur tabi...yolluyorum özelden numaramı

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı mkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bayramda yapacağım turda izmirden geçicem. Görüşürüz hayırlısıyla yahu, oralara kadar geldi de uğramadı dedirtmem
    "CaRPe DieM"

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan bakma sen buna. Fazerda ayakları yere değmiyo bile. 150 xtreme max'ı kullanmayı öğreniyo daha
    Benim altımda fazer olsa, sen nasıl motor kullanılır öğrenirsin. Hatta utancından başka memlekete göç edersin.
    Marifet asfaltta gitmekte değil.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Ben geçen yaz motorla önce çanakkaleye gittim geldim daha sonra birde şenerle beraber gemlik-akçay-bozcaada yaptık ve hep çadırda kaldık o geziyi çok özlüyorum
    Bozcaadaya geçerken feribot ücreti geliboluya göre biraz tuzluydu ama karşıya geçmeye değer. Bilet alırken sorarlarsa motor kaçlık diye 250cc dersin anlamayan bir adamdır muhtemelen Karşıda zaten sanıyorum bir tane çadır kampı var. Çadır kiralayabilirsin yada bungalovlar var. Ama yanında çadırın olursa iyi olur çünkü oralarda boş yer bulamazsın. Bizim bebelerden birini daha kandır beraber gidin derim ben

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    paylaşımları beklıyoruz fotoları eksik etmeyin Bende yazın sonuna dogru izmir ankara sinop samsun yapmayı planlıyorum hayırlısı.

Bu arada öglen sıcagına dikkat edin izmir öyle sıcakki bu aralar saat 11-4 arası aslvalt yumuşuyor ve lastikler virajlarda yolu tutmuyor.. kazasız belasız..

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçen yaz motorla önce çanakkaleye gittim geldim daha sonra birde şenerle beraber gemlik-akçay-bozcaada yaptık ve hep çadırda kaldık o geziyi çok özlüyorum
    Bozcaadaya geçerken feribot ücreti geliboluya göre biraz tuzluydu ama karşıya geçmeye değer. Bilet alırken sorarlarsa motor kaçlık diye 250cc dersin anlamayan bir adamdır muhtemelen Karşıda zaten sanıyorum bir tane çadır kampı var. Çadır kiralayabilirsin yada bungalovlar var. Ama yanında çadırın olursa iyi olur çünkü oralarda boş yer bulamazsın. Bizim bebelerden birini daha kandır beraber gidin derim ben
    hakkaten bak unutmuştum sizin gittiğinizi..bi detaylı görüşelim mevzuyu...çadırı yanımda yük etmek istemiyorum açıkçası...gerçi akşam saatlerinde orda olacam yer konusu sıkıntı olabilir ama pansiyon vs olacağını düşünüyorum...

valla birilerini kandırmaya çalışıyom ama ramazan dolayısıyla pek gönüllü yok...gelmek isteyen olsa bile tarihler uyacak m o var..

ramazan dolayısıyla mekanlar sakin olur diye düünüyorum..gitmeden rezervasyon yapıcam zaten..

Motosikleti
    tracer 900
    evet beyler yok mu gelen

Motosikleti
    tracer 900
    evet beyler yok mu artıran, güzergah üzerinde katılmak eşlik etmek isteyen...

12 temmuz cuma öğleden sonra saat 16:00 gibi çıkmayı planlıyorum...

Motosikleti
    tracer 900
    yarın akşam 17:00 sularında Ankara-Sakarya arası teker döner....hafta boyunca güzergah üzerinde takılmak isteyen olursa başım üzerine

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın akşam 17:00 sularında Ankara-Sakarya arası teker döner....hafta boyunca güzergah üzerinde takılmak isteyen olursa başım üzerine
    Ankara-Sakarya Erhanımın ilk durağı Sakarya. Onu misafir edip cumartesi sabahı yoluna göndericem hayırlısıyla işin güzel yanı da, iki kırmızı Fazer ABS yanyana boy gösterecek inşallah
    erro bunu beğendi.
    "CaRPe DieM"

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)