güzel gezi olacağa benziyor..Hayırlı yolculuklar şimdiden
bende bu ay sonu ankaraya geliyorum motorla inşallah
güzel gezi olacağa benziyor..Hayırlı yolculuklar şimdiden
bende bu ay sonu ankaraya geliyorum motorla inşallah
birGarip..
erhan ve cihan izmire gelirseniz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu edecektir. özelden numaraarımızı paylaşalım
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ben geçen yaz motorla önce çanakkaleye gittim geldim daha sonra birde şenerle beraber gemlik-akçay-bozcaada yaptık ve hep çadırda kaldık o geziyi çok özlüyorum
Bozcaadaya geçerken feribot ücreti geliboluya göre biraz tuzluydu ama karşıya geçmeye değer. Bilet alırken sorarlarsa motor kaçlık diye 250cc dersin anlamayan bir adamdır muhtemelen Karşıda zaten sanıyorum bir tane çadır kampı var. Çadır kiralayabilirsin yada bungalovlar var. Ama yanında çadırın olursa iyi olur çünkü oralarda boş yer bulamazsın. Bizim bebelerden birini daha kandır beraber gidin derim ben
paylaşımları beklıyoruz fotoları eksik etmeyin Bende yazın sonuna dogru izmir ankara sinop samsun yapmayı planlıyorum hayırlısı.
Bu arada öglen sıcagına dikkat edin izmir öyle sıcakki bu aralar saat 11-4 arası aslvalt yumuşuyor ve lastikler virajlarda yolu tutmuyor.. kazasız belasız..
hakkaten bak unutmuştum sizin gittiğinizi..bi detaylı görüşelim mevzuyu...çadırı yanımda yük etmek istemiyorum açıkçası...gerçi akşam saatlerinde orda olacam yer konusu sıkıntı olabilir ama pansiyon vs olacağını düşünüyorum...
valla birilerini kandırmaya çalışıyom ama ramazan dolayısıyla pek gönüllü yok...gelmek isteyen olsa bile tarihler uyacak m o var..
ramazan dolayısıyla mekanlar sakin olur diye düünüyorum..gitmeden rezervasyon yapıcam zaten..
evet beyler yok mu artıran, güzergah üzerinde katılmak eşlik etmek isteyen...
12 temmuz cuma öğleden sonra saat 16:00 gibi çıkmayı planlıyorum...
yarın akşam 17:00 sularında Ankara-Sakarya arası teker döner....hafta boyunca güzergah üzerinde takılmak isteyen olursa başım üzerine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)