kardeş sabah cevizlibağda buluşalımda ben karşıya geçiş için vapur diyorum ne dersiniz çünkü yolda uygulama çok varFutureShock adlı üyeden alıntı
kardeş sabah cevizlibağda buluşalımda ben karşıya geçiş için vapur diyorum ne dersiniz çünkü yolda uygulama çok varFutureShock adlı üyeden alıntı
...tın tın giderim abi....
zuhtu paşa benıde eklermısın bende gelıyorumm selamlar kazkesmez (aslında gazkesmez yazcaktımda yanlıs oldii)
zuhtu paşa benıde eklermısın bende gelıyorumm selamlar kazkesmez (aslında gazkesmez yazcaktımda yanlıs oldii)
[QUOTE=ceko35]ya ehliyet olayı beni cok dusunduruyo gercekten... :(
vallahi ben acayip tırsmış durumdayım ne yapsak ki ben gemi ile geçelim diyorum ama bakalım
cenk süpersin valla.emin ol polisler bunları okumuyorlar )))
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ben paşaya güveniyorumda havaya güvenmiyorum ne olur ne olmazCBR1000RR adlı üyeden alıntı
ok cevizlibağda buluşuruz ( tam olarak saat kaçta ? ) karşıya geçmek için vapur tren metro fark etmez benim için.yakalanmıyalım da başka derdim yok.Ya harbiden polisler okuyosa direk adres verdik ya vapurun önünde beklerlerse bizi ? En iyisi fake atalım vapurla gidicez dielim bütün polisler oraya gitsin biz köprüden geçelim heheheheemetemen adlı üyeden alıntı
FutureShock adlı üyeden alıntı
tamam o zaman 09:00 nasıl iyimi yoksa erken mi olur yada msn den yazışalım
Aksi durumda bi terslik olurda ziraa...ledo adlı üyeden alıntı
Havada ne güsel oldu..
TRADER adlı üyeden alıntı
Saat 11:00 de Ümraniye IKEA mağazası otoparkından buluşulacak.
Saat 11:00 de buluşulacak dediysem de aslında 11:00 de kalkılacak galiba. Yani 10:30-10:45 gibi orada olmakta fayda var.
Ben 10:30 da IKEA'da olacağım.
Grubu tanıman zor olmayacaktır. Bir sürü motor birarada gördüğün topluluğa yanaş. Onlar seni içlerine çekerler zati.
Beylikdüzünden katılan varmıı?? Ben yanlızmı geliyorum??
evet hadi bakalım piknikçiler 100 kişiye tamalayalım listeyi yıkılıyor ortalık
ya paşam kıskananlar çatlasın
yaw yapmayın 100 kişi olmayııııınn..ashes adlı üyeden alıntı
yaw bosver ashes cim..çatlayan patlayanı
herkez gelcekmi 10 kişi kalmayalım orda
inş. gelio herkes motorcular birbirini kandırmaz canım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sen naptın buldunmu seni taşıyabilecek güçlü bi motoralper_tim adlı üyeden alıntı
arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım direk son sayfadan girdim..
belkide haberiniz vardır ben gene teyit edeyim..
RR grubuda geliyor piknige heberiniz varmı..
yav okdar konuştuk beylikdüzünden gelenler yapıcağımızı sen nerdeydintunoka adlı üyeden alıntı
yok baba kaldık ortada walla
levent bp ye gelcem sabah alan aldı almazlarsa uğurlayacam sizi
bide son bi umut arkadaşın motoru tamirde yarın çıkarsa arkiyle beraber geliriz artık inş. yarın çıkar motor tamirden birine vermiş motoru düşmüş eleman acemiymiş sadece motor dağılmış
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben tanımıyom iyi habermi kötü habermivedat kaya adlı üyeden alıntı
böle çete basacakmış gibi söledinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)