pardon yaa
son güncellemeyi görmemişim
özür
tamam bende geliom yaka kartımla
pardon yaa
son güncellemeyi görmemişim
özür
tamam bende geliom yaka kartımla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bu piknikte zaten para toplıyıp ya sana bir motor alacağız yada susturucualper_tim adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dışardaki havaya bakıp sakın moralinizi bozmayın..
Yarın saat 12.36 pm. itibarıyle hava süper olcak..Pazar sabahıda hafif kapalı gibi olcak ama öğlen saatlerinden itibaren bulutsuz ve pırıl pırıl bir gökyüzü bizi bekliooor..
paşam inşallah dediğin gibi olur yoksa piknik yerine çamur banyosu yapmış oluruz
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
aminnnnnnnnn abi walla harbiden morelim sıfır olmuştu be
Acımadıki, acımadıki
paşa çektin mi bi güncel en şatafatlısından olsun
beylikdüzü ve o düzargah üzerinden gelecek arkadaşlarla isterlerse sabah 9:00 ve 9:30 gibi cevizlibağda buluşalım levente toplu halde gidelim
Ben Beylikdüzünden E6 -Mahmutbey-Fatih köprüsü çıkışında Leventten gelen gruba katılmayı planlıyorum.(Şehir içinde dolaşmak pek işime gelmiyor açıkçası)....
BİDE...NEDEN LEVENTTE TOPLANILIYOR....GİŞE ÇIKIŞI DAHA UYGUN DEGİLMİ...(amacım planları bozmak degil kendi fikrim)
abi bana uyar oraya o saatte ben gelirim de beylikdüzünde ki dier arkadaşlar ses gelemedi daha onlarlada bi kararlaştıralım biz nasıl buluşucaz die beylikdüzünde ordan geliriz cevizlibağa.Hem benim için de daha iyi daha acemi sayılırım 1 hafta oldu da motoru alalı 280 km yol yapmışım ama bisikletten geldik bu günlerebaggio adlı üyeden alıntı
Paşam, sticker ve yaka kartlarını unutmayasın...
Cüneyt Eralp
arkadaslar pazar gunu 11.37 de bı bulut gecıcek bıraz hava bıraz kapıycak.ama 12.34 ıtıbarıyle gunes cıkıyor ve hava acıyorr...ama aksam adogru serınleme var sız guneş yagınızı da alın sıkıda gıyının...
Gerçek motorcu herkesle dost...
007 adlı üyeden alıntı
paşa sana yazıyorum msn den neden cevap vermiyorsun
sıkıcam topuklarına bak valla
Merahabalar... Becerebılırsem ben de gelmek ıstıyorum.. Anadolu yakasında saat kacta nerde bulusucaz.. Bı de ben kımseyı tanımıyorum acemıyım ne yapmalıyım yanıma cekme halatı ve takız da alayım mı
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
zuhtu paşa bende geliyorum hussarımla benide ekleyin... bi arkadaş daha geliyo daha yeni üye oldu.. ben söyledimde yaneee neyse arkadaşta zat 150 le gelcek
ikimizide eklerseniz sevinirim sabah 10:30 da bp deyiz onun nickname "kazkesmez" Saygılarımla
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
ben de geliyorum, büyük bir aksilik çıkmazsa tabii...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
baggio adlı üyeden alıntı
hah tamam işte ben ekürimi buldum ben size katılırım
...tın tın giderim abi....
sanırım şuan en büyük sorunumuz yağmurun yağıp yağmayacağı ama paşanın dediği gibi olursa korkulacak bişi yok ama yinede kendimizi sağlama almalıyız dimi
zuhtu paşa benıde eklermısın bende gelıyorumm selamlar kazkesmez (aslında gazkesmez yazcaktımda yanlıs oldii)
paşaya güven derdin tasan kalmasınNeQs adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)