Ben de varım. Hafta sonu görüşmek üzere..
Ben de varım. Hafta sonu görüşmek üzere..
yok o bence kesin gelecek gelince nedenini anlarsın abidostdark adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
OOO biz emrahla rakı pilanı bile yaptık isterse gelmesinCBR1000RR adlı üyeden alıntı
inşaallah benim hanımı ikna edebilirsem bende eşimle geliyorum tunoko abi kardeş kardeş gideriz ne dersin
anaaa benim kayınçoda geliooo...cdalar adlı üyeden alıntı
İçimi rahatlattınız çocuklar yok hanım eve dönene kadar kaskımın etini yerdi.
Uyar bana Baggio..
Baggio sen motoru satmadınmı???(CBF500 ilanını gormüştüm)
Ben de geliorum ama ehliyetim yok bi sorun olurmu ? köprüde çeviriolar die duydum motorları.köprüden geçerken ehliyetli biri alırmı motorumu off stres yaptım :(
Arkadaşlar bugün mecidiyeköyde motorları çeviriyorlardı geziye gelicek olan ehliyetsiz arkadaşlar dikkatli olsun pazar günleri kararmasın sonra!!!!
peki ehliyetsiz arkadaşlara bir teklifim var acaba nasıl olur
bizler köprüden geçmeyip arabalı vapur yapsak ters mi olur acaba bi fikri olan varmı
...tın tın giderim abi....
abi ordan direkt bağlanırsınız teme olur biraz gezersiniz iştemetemen adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
ya ehliyet olayı beni cok dusunduruyo gercekten... :(
dün işyerinden bi kac motor sevdalısı ama arabaları olan arkadaşlarla konusuyorum..
-olm gelsenize hafta sonu baya bi motorcu piknik yapıcaz, bizim buraya cok yakın bi yer.. cok guzel olucak..
- ya abi gelmek isteriz ama bizim motorumuz yokki kimseyi tanımıyoruz napıcazki orda...
- e olm siz gonulden motoru seviyosunuz.. muhabbet yapıyosunuz.. adı ustunde piknik orda ne yapmayı planlıyosunki.. piknik yapıcaz acık havada deşarj olucaz bi pazarımızı keyifli geciricez motorcu arkadaslarla tanışıp iki muhabbetin belini kırıcaz.. ne yani ben de kimseyi tanımıyorum ama gidicem işte..
- abi ben cekinirim ne bileyim yaa.. eşim bilmemne de gelmek ister..
-e olm oraya zaten arabalarıyla eşleri cocuklarıyla insanlar gelicek.. gelin işte yaa ne yani napıcaksın pazar gunu başka??
-evde oturucam.. napayım..bilmiyorum yaa..
- iyi evde oturun a.k. ehehhee.. ben piknige gidiyom.. naparsanız yapın..
aha işte boyle bi diyalog.. ne zaman biriyle konussam bu akşam buluşma var tanışıcaz arkadaslarla iki kelam edicez eglenicez gelin, bilmemne.. yok abi cekiniyom.. oyle sap sap napayım orda muhabbetleri..
motosiklet camiası adam yiyo kardeşim.. çekinin gelmeyin toplantılara buluşmalara pikniklere ehehhee..
KSK FOREVER ... 35½
benimde bi motorcu arkadaşım var aynı lafları oda demişti
yeriz biz adamı yeriiiizz..
arkadaşlar eğer arabalı vapurla gelicekseniz bende haremde sizleri beklerim ne yazık ki şile yollarını pek bilmiyorum:( eğer bi saat verirseniz ona göre buluşup gideriz
ceko abi öle diosunda yapı meselesi bee
yok ben çok konuşan ve çok adam tanıyan biriyim herkzezle tek tek tanışmayı severim muhabbetim olsun insanları tanıyam herkez motorcu
Acımadıki, acımadıki
avrupa yakası buluşma yerinden gideceğimiz yer kaç saat sürecek bilen varmı ? Ve beylikdüzünden gelen arkadaşlar beraber çıkmayı düşünüyorsak.Saat kaçta nerede buluşucaz ?
abiler hanım ok dedi geliyoruz levent'den tonoko abi yok henüz satamadım ama 10,300 veren olursa hemen satıp cbf250 alacam
Zaten piknikte yemek yetmiyecek yeni gelenlerden birkaçını keselim
1.etapta Anadolu grubu ile bulusacagınız yer yaklasık 15 dakika.Devamında yaklasık 30-40 daikalık bir etap var..FutureShock adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar bende geliom ama beni listeye nie yazmıyonuz yaaa
beni kimse artçı almıcak mı
ben bi şekilde gelicem walla
ayıp oluyo hee ismimi yazın listeye
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)