ben onceden bende gelicem kısmet olursa demiştim ama silinmiş.
benide ekleyin listeye.
ben onceden bende gelicem kısmet olursa demiştim ama silinmiş.
benide ekleyin listeye.
benide ekleyin bende gelicem anadolu yakasındayım
Abi 70 küsür kişi olmuş ben kaçıramam bunu.Zaten ilk defa katılıcam böyle bişeye.Her türlü geliorum.benide alın listeyeeeee
eğer motorlar arasında ufak tefek bişi görürseniz emin olun o benimdir
Listeyi kim yazıyorsa bende gelecegim Beylikduzunden...
ben de beylikdüzündentunoka adlı üyeden alıntı
FutureShock adlı üyeden alıntı
bande beylikdüzünden
...tın tın giderim abi....
maşallah listeye bak pazar a kadar 150 oluruz heralde
hayatımda hiç bu kadar çok motor ile toplu sürüş yapamadım heyecen verici olacak
varmı yedikuleden çıkış yapacak olan
bu arada toplu sürüş kurallarını gözden geçirmeyi ihmat etmeyelim
TOPLU SÜRÜŞ HK. BİLMEMİZ GEREKENLER
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3349
...tın tın giderim abi....
Bu liste yekün olan yani avrupa asya ayrımı yok degilmi..?
beylikdüzünden gelicek olan arkadaşlar ben derim ki uyarsa beraber gidelim buluşma yerine.bizim ordan yol buluşma yeri uzak beraber gidersek daha güzel olur ???
FutureShock bana uyar..Hem daha güsel olur.
kardeş bende de ehliyet yok ama tanıdık polis çok yaparız bişeyler sayısal çıkınca sen motoru al polisi bağlaması bendenCenkKeskin adlı üyeden alıntı
şaka bi yana beni alacak bi motorcu arkadaş çıkmadı hala bekliyorum ben
ayrıca beylikdüzünden gelicek arkadaşlar incirliden geçerken benide alın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yanlız birşey söylemek istiyorum..ARKADAŞLAR LEVENT BULUŞMA NOKTASINDA 10:30 DİYORSUNUZ.BU SAAT BULUŞMA SAATİ DEGİL ORADAN HAREKET SAATİ SANIRIM OYÜZDEN DAHA ERKEN BULUŞMA NOKTALARINDA OLMAYA ÇALIŞALIM..umarım yanlışım yoktur....
Alper_tim benim hatun büyük bir ihtimalle geliyor eger iptal ederse ben seni alırım ama beni yedek yaz..
sanırım pazargünü gideceğimiz yerde şöyle bir muhabbet olacak:
-1 köfte alayım
-kalmadı
-ozaman sucuk olsun
-oda yok
-tavuk?
-yok
-bira ver bari
-kalmadı arkadaşım!
-ot yiyim bari.
alper kaç kilosunalper_tim adlı üyeden alıntı
tamam kardeş yazdım yedeğime seni ilgin için saol seni,nki gelmezse özelden tel alışverişi yapalım bende sora listeye adımı yazdırayım yoksa gelemicemm yaaatunoka adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Kardeş dogru soyledin walla napsak giderken yanımıza bişeylermi alsak(termosta çay,haşlanmış yumurta...vs..)TycOOn adlı üyeden alıntı
şu an 87 yim pazara kadar artmam inş.serkan79 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)