16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...
Reklamlar
-
artcı olmak isteyen kim vardı ben tekim ama acemiyim benimle gelmek isteyen gelebilir zaten bugün gaz takıldı motor durmadı duvara girdim kolum şişti ya ama o kadar kötülediginiz asya dagılmadı bakmaya korktum ama ön camurlukta ufak bi çizik vardı sadece
Reklamlar
-
sabah kahvaltı var mı arkadaşlar anadolu yakası için?
-
"skullhunter",yaz abicim benide listeye! Eşimi ikna çabalarım sürüyor.Büyük ihtimal onunla gelicem.Arabayla gelicem gerekirse ikea'da boşta kalan arkadaşlardan alabilirim.
-
gokhanerciyes68 adlı üyeden alıntı
sabah kahvaltı var mı arkadaşlar anadolu yakası için?
ya olm sen zaten ıkea nın orayı aklından cıkart once bızlesın sabah kahvaltıyı beraber yaparız army_0666 sen ve ben baska gelmek ısteyen varsa buyursun arkadaslar 09:30 da baglarbasında
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Halo farketmez dediğimizi yemeyiz eşimizi evde bırakır artçı arkadaşlardan birini alır senin gibi teyyare tekli gibi gelmeyiz.
heeeeyt delikanlılık ölmemiş beeee
sözünü yeme ama aynadaki ben olucam
ayrıca teyyare bildiğimiz teyyaremi
şaka bir yana muro cum seni bilen bilir zaten
işin espirisi piknikte konuşuruz uzun uzun yanlız lütfen motoru çok parlatıp gelme
biliyorsun ben yamurdan yamura yıkatıyorum malum epeydirde yamura
yakalanmadım
-
ya arkadaşlar.. avrupa tarafındayım yani köprüyü geçmek gerekecek.. ve gelirsem ilk kez motorla köprüyü geçeceğim motor daha rodajda (250 km'de) 40-45 km/s hızı geçemiyorum.. ehliyetim var ama daha plakayı çıkartmadım.. geziye katılsam mı ne dersiniz? yada katılmakla çok mu risk alırım? tabi katılırsam avrupa grubuyla birlikte geçmeyi düşünüyorum..
-
ilnapoli adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar.. avrupa tarafındayım yani köprüyü geçmek gerekecek.. ve gelirsem ilk kez motorla köprüyü geçeceğim
motor daha rodajda (250 km'de) 40-45 km/s hızı geçemiyorum.. ehliyetim var ama daha plakayı çıkartmadım.. geziye katılsam mı ne dersiniz? yada katılmakla çok mu risk alırım? tabi katılırsam avrupa grubuyla birlikte geçmeyi düşünüyorum..
plakanın olmaması sakat ama sen abilere sor
-
Super Moderator
düşünmen yeter kardeş
walla allah razı olsun rüzgarınoğlu dün akşam çok ilgilenmişsin saol ben akşamları giremediğim için şimdi gördüm bakalım herşey nasip kısmet inş. birini bulup gidicez arabalı olan da yokk ki bu tarafta ben avrupa yakasındayım cumaya kadar bulucaz inş. birini sizlerle tanışmayıda çok istiyorum bu arada gelirsem yaka kartınıda takıyorum di mi
Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
KArdeşim senin için birşeyler yapmak istedim ama malesef kusura bakama....
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
hasır isteyen :)
vınvın adlı üyeden alıntı
biz araba ile gidiyoruz 2 kişiyiz . seni de alırız
baska gelen varsa kalkıyooooor
eh ben de bu iyiliğinize karşılık yerlere rahat rahat yayılın diye size de hasır getiricem detaylar için özel msj attım,cevap verirsen sevinirim...
yaşasın pazar günü için önümde engel kalmadı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
yaz paşam listeye eyong (olcay) hiç bir toplantıda yok bu sefer mecbur
-
arkadaşlar bende geliyorum...
kasksız gezen kaskkafalılardan mısın..........
-
erhan abi powerbyaydın da eklermisin abi
-
Çok gelmek istiorum bende.Ama pazar günleride dersane var :( ama kız arkadaşım da gelmeyi kabul ederse yemişim dersaneyi atlarım gelirim valla.Siz benide yazın bi kenera
-
benide yazın listeye ayrıca crazyusuf ta gelecek.
-
pazar 10.30da avrupa yakası buluşma noktasında olacağım.görüşürüz
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
Efendim benide ekleyiniz listeye
-
Super Moderator
Artçi:)
Eyong adlı üyeden alıntı
Ya acaba ben şimdi çoluk çocuk mu gelsem? Yoksa çocuu üşütürüz korkusuyla vazgeçip tek mi gelsem? Tek geldiimdede o koca yolu arabayla çeker miyim? Acaba bende birine artçı mı olsam
kardeş sen nerden gelicen arabayla avrupa yakasıysa ben gelirim yanında artçı olarak;)
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
arkadaşlar 100'e az kaldı ha gayret
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
Süper Moderatör (BBRR)
liste 73 kişi olmuşta ... son dakika katılımları ile 100 ü bulur ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler