alican abi hani geleceğimden değil ya;
niye katılımcı almıyosun listeye anlamadım?
alican abi hani geleceğimden değil ya;
niye katılımcı almıyosun listeye anlamadım?
RR grubundan petitfalcon da geziye katılıyor. Listeye eklenmesi açısıdan ilan olunur.
yani gelme diosun paşam eyv...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
şiiişt millet artcı var dikkate alınız lütfen !
Yarın pankart açtıracaksınız en sonunda yolun stüne "Dikkat Artcı var !" diye
pardon motta60 mesajını görmemişim telefon numaranı aldım arayınca motta mı dicem adın nemotti60 adlı üyeden alıntı
Paşam levent'te bu oluşması gereken grupları organize edecek arkadaşlar varmı grupları kim düzenliyecek ordaki liderimiz kim olacak bunla ilgili açıklamanızı göremedim,varsa hatılatın lütfen...Kim kimin peşinden gidecek bilelim.Yoksa ortalık çorba olur...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bende gelmek istiyorum ama bu gece 23:30 da belli olacak... Ben esenyurttan gelicem BEYLİKDÜZÜ nden geleck arkadaşlar
tam olarak nerede buluşacak ben yeniyim buralarda her semti net bilmiyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlar kendimi iyice acındırayım demin serkan79 a anlattım yaptığımı akli dengemden şüphe duymaya başladı
Ben Afyondan geliyorum sırf bu gezi için Afyondan Eskişehire otostopla geçtim Eskişehirden de istanbula gece 1.30 da trenle gidecem sabah 7,30 da haydarpaşadayım inerinmez ilk işim anadolu yakası buluşma noktasına gitmek olacak. Umarım benim gibi uzaktan gelen bir artcıyı ortada bırakmazsınız.
Bu saatten sonra online olabileceğimi zannetmiyorum. 24 saat Cep telefonum açık olacak Cep: 0544 252 71 65 artcı alabilirim diyen arkadaşlar bana ulaşabilirseler sevinirim..
ee artık alacak kimse çıkmazcsa bende arkanızdan el sallıcam
manyakkCenkKeskin adlı üyeden alıntı
anadolu yakasında toplanacak arkadaslar :
cenk kardeşimiz taktire şayan bi davranışta bulundu ve tee afyondan cıkıp otostopla eskişehire geldi eskişehirden haydarpaşaya gececek bu ne motosiklet.net sevgisi bu ne manyaklık demeyin arkadasın hevesini kursagında bırakmayın zaten toplanma yerine geldigi zaman illaki orda bırakmazsınız ama yinede bende söyliyim dedim ikeadan son durak fazla bi mesafe değil dönüşte ben alırım bu manyagı otostop çekebilecegi bi yere bırakırım afyona döner
E manyaak!serkan79 adlı üyeden alıntı
Ama fazlasıyla saygıyı hakedecek bir manyaklık.
yav manisadan 5 gol yedik şampiyonluk gidiyomu ne
Takma kafana kardeş G.S ye bileniyoruz numara bu bi 5 te biz g.s ye atarız..........mı acaba?serkan79 adlı üyeden alıntı
yav şu bizimkiler misafirlikten gelselerdeee...
dostlar aranıza bizimkilere bağlı olarak katılabilirim...
yarın akrabamızın düğünü + mevlüt + evde ustalar parke yapacaklar...
eğer babamı düğüne + annemi mevlüte + bende evde duracam gibi geliyooo
ya babamı kandırp yada annemi kandırıp vayahut.. ustaları kandırıp sizin yanınıza gelmek istiyoooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm
amca ağzından bal akıyotunoka adlı üyeden alıntı
Yaw piknigin tadı kactı.Yarın hangi moralle gezmeye gitcez bilmiyorum..
Sabah 10.00 da ikea adresini bilmeyen arkadaşlar için anadolu grubundan bazı arkadaşlar oraya giderek olarla ikeaya yönelecekler.Bilginize..........
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
niye abi hayırdırtunoka adlı üyeden alıntı
abi sıkma tatlı canını
yap bir 3 kuruşa 5 köfte
afiyet olsunn...
arkadaşlar afyondan gelecek üşütüğü raptor çetesi olarak biz karşılayacağız bilginize..şuanda eskişehirde 1,30 da trene binecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)