evt rr gurubunun bi kısmı katılcak aramıza siteyi takip ettiklerini duydum bizim programa uyacaklar
evt rr gurubunun bi kısmı katılcak aramıza siteyi takip ettiklerini duydum bizim programa uyacaklar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tunoka adlı üyeden alıntı
beylikdüzünden gelen var tabiiki
...tın tın giderim abi....
vedat kaya adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar geliyoruz.
Diğer gezi olayını kimse ayrımcılık, aykırılık olarak algılamamıştır umarım. Bazı arkadaşların endişeleri sebebiyle öyle bir oluşuma gittik ama bir yandan aklımızda buradaydı. Diğer arkadaşların anlayışlarına sığınarak rotamızı buraya, yani olmamız gereken yere çevirdik. Bizim gelişimizi haber değeri varmış gibi buradan duyurmuş olmanız da bu sitenin "sen" ve "ben"lerle dolmadığını, burada mükemmel bir "biz"in olduğunu gösterdi.
kesinleşen liste topu topu 5 kişi. Diğer arkadaşlarda çağrıya henüz cevap vermediler ama geleceklerine inanıyorum.
Lütfen listeye ekleyiniz;
1- demonicdreams
2- kaldera
3- cuk_o
4- myway
5- gyazıcı
ben olsam tamircinin başında beklerimalper_tim adlı üyeden alıntı
mümkünse kesici bi aletle yap uleyn pazartesiyi görmek istiyosan pazara yetiştir motoru gibi
walla akşam bi buluşcaz aradım servise bakıcak oda inş. yapılır motor
burda olmadı ama levent bp de bi arki bulucaz artık artçı olmak için yoksa ben yürüyerek gelicem kafayı bozdum walla illa gelicem
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
inşallah motorun tamir olur..valla kardeşim ben inşallah gelicem geziye ve tekim..daha önce hiç iki kişi kullanmadım motoru yoksa seve seve alırım seni..bp ye gelince konuşalım..deneriz ya düşeriz ya pikniğe gideriz..alper_tim adlı üyeden alıntı
kardeş tamirdeki motor arkinin walla benim değil
ama senin motorun aynısı 600f
olmazsa beraberde gideriz ne olcek düşmeyiz merak etme
ama bi şartım war uçurmak yok beni
Beylikdüzünden nasıl gitmeyi planlıyorsunmetemen adlı üyeden alıntı
yok yaa ucurmam ..küçük cc li motorlar aramızda olacak tahmin ediyorum ortalama 70- 80 kmyle yol alırız..ben 75 kg yım sen ????alper_tim adlı üyeden alıntı
fazla motor tecrubem yok sen nasılsın o konuda ..
düşe kalka gideriz..
arabalı biri alırsa ne aalaaa..
arkadaşlar beni listeden silin lütfen, pazar günü çalışıyorum.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Haberimiz yok Vedat kardeşim, kaç kişiler RR Grubu... Konvoy bayağı uzun olacak galiba...vedat kaya adlı üyeden alıntı
crato adlı üyeden alıntı
Skullhunter Kardeşim,
crato yu silermisin üzüldük pazar çalışıyormuş...
Cüneyt Eralp
Gereği itinalı yapılır..007 adlı üyeden alıntı
Alper_tim buldun en sonunda artcı kendine sanırım bak bulamassan haberim olsun ben pikniğe yürüyerek gidecem muhtemelen daha belli değil ama o gün orada buluşalım birlikte yürürüz
Beni artcı alabilecek arkadaşlar msj filan bişiler yapın Help me!!!
70 kg 1,68 boy Kumral Tekgöz beyaz tek Göz kahve rengi bi canlıyım
Paşam, tekstilci arkadaşlarla konuştum. Sana özel tam korumalı Paşa Montu yaptırıcam... Madalyalarla pırpırları sen eski ceketinden söker takarsın artık... Yakışırrr kardeşime... Bide diyorum ki Pazar bizden 1 YTL toplada, bi piyango yap orda... 100 kişi olucaz gibi gözüküyor. 100 YTL kazanalım hem şamata olur...
Cüneyt Eralp
raptor çetesi nide ekleyin gruba arkadaşlar..geliyoruz
iyi gezin biz çorludan kalkıp nasıl gelelim. günümüz yolda geçecek ama bu tarafta geziniz oldumu bili nki bende geleceğum.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
arkadaşlar bende varım şirinevlerden çıkacam yola bizim oradan geçen olursa beraber gidelim yolu falan karıştırırım ben şimdi şile derken çatalcada bulmayım kendimi
ataköy metro duragında bekle beraBER gidelimmotti60 adlı üyeden alıntı
slm millet benim gelip gelmeme durumum belli oldu üzgünüm gelemiyorum hepinize bol bol eğlenceler arada bi kulağımı çınlatırsanız sevinirim çok isterdim gelmeyi ama kusura bakmayın yine böyle güzel bi organizasyonda görüşmek üzere esen kalın mutlu kalın , aman dikkat edin kendinize kazasız geziler
Selamlar ben de 11 de Ikea'da olacağım, grupla da ilk kez tanışma fırsatı bulacağım heyacan bastı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)