7-9 Haziran Batı Karadeniz
Reklamlar
-
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 7 Haziran Cuma öğleden sonra küçük bir Batı Karadeniz turu planımız var. ALLAH izin verirse planımız 3,5 gün üzerine kurulmuştur.
1 nci Gün
İstanbul' dan çıkış, Safranbolu, Bartın Amasra. Amasrada konaklama
2 ni Gün
Amasradan Çıkıp, bir tarafı orman bir tarafı denizle sarılı Karadenizin en güzel kıyısından Cide' ye. Cide' den sonra deniz manzarısını biraz bırakıp çam ve meşe ormanlarının arasından Pınarbaşı, Kastamonu, Sarımsağı ile meşhur Taşköprü ve Son durak Boyabat.
3 ncü Gün
Bu gün hem geri dönüş yoluna çıkmadan önce istirahat etmek, hemde müthiş doğal güzellikleri ve Meşhur cezaevini gezip görmek için Sinop' a, oradan da ardı arına sıralı 25-30 tane Şelalesi bulunan Erfelek'e. Buradaki istirahat ve yemekten sonra Geceyi geçirmek üzere Gerzeye geçiyoruz.
4 ncü gün
Sabah İstanbul' a doğru yola çıkmak üzere güzergahımı şöyle olacaktır.
Kargı, Tosya, Ilgaz, Çerkeş, Gerede, İstanbul....
Bu güzergahlarda bize eşlik etmek isteyen, veya o tarihlerde şurada karşılaşırız bende oralardayım diyenler olursa, birlikte sürmek, sohbet etmek ve çay içmek için her zaman hazırız.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
Sadık bey,ilk günkü sürüşünüzü Akçakoca,Alaplı,Ereğli,Zonguldak üzerinden yaparsanız daha eğlenceli bir sürüş yapmış olursunuz.Ereğli yollarını yenilemişler,otobandan farksız olmuş,tünellerle stabil hale getirmişler.Üstelik denize paralel.Bir tavsiye...
-
bu kadar gelmişken Samsun a da uğrayın
https://www.facebook.com/events/330433517085129/
-
audioslave adlı üyeden alıntı
Sadık bey,ilk günkü sürüşünüzü Akçakoca,Alaplı,Ereğli,Zonguldak üzerinden yaparsanız daha eğlenceli bir sürüş yapmış olursunuz.Ereğli yollarını yenilemişler,otobandan farksız olmuş,tünellerle stabil hale getirmişler.Üstelik denize paralel.Bir tavsiye...
Haklısınız ancak ilk akşamki konaklama yerine ulaşım için karanlıkta çok fazla sürmek istemedik, bu nedenle söylediğiniz güzergahı başka bir hafta sonuna erteledik. Ancak güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler.
dental_land adlı üyeden alıntı
bu kadar gelmişken Samsun a da uğrayın
Gönlümden geçmiyor değil, ancak grubun rehberi konumunda olduğumdan geri kalanların performansına bağlı hareket etmek zorundayım bakarsın bir sürpriz yaparız
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
04 Haziran 2013, 07:23
Amasra da ikamet ediyorum geldiğinizde görüşmek, buluşmak, tanışıp, sohbet etmek; Elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim... haberleşelim...
-
04 Haziran 2013, 09:21
Sahil şeridi candır. cide-pınarbaşı-kastamonu-taşköprü- sinop yerine sahil şeridinin müthiş asfaltında sürüş yapın. ağaçların sıklığından yol gözükmesin, güzel güzel koylarda fotoğraf çekmekten yorunulsun,tatlı virajlarda elin yere değsin vs vs bence inebolu-abana-çatalzeytin-türkeli-sinop daha renkli olur.
Tavsiye ederim, müsait olsamda bende gelsem ama bu ara çok gezdim
-
04 Haziran 2013, 11:01
9 haziranda
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri-2.html#post3053758
Bizde bolu tarafında kampta olacağız eğerki boludan 20-30km içeri doğru gelmek isterseniz tanışmak güzel olurdu?
-
04 Haziran 2013, 13:35
Çıkış saatimiz nedeni ile bu söylediğini maalesef yapamayacağız, daha makul bir saatte yola çıkabilseydik aklımdan geçmiyor değildi. Tanışmak sohbet etmek çok isterdim. Kısmet başka zaman başka yerde artık
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
04 Haziran 2013, 14:41
ereğli zonguldak arası 10 km civarında bozuk yol var oradan gelmeyi düşünürseniz eğer fakat akçakoca ereğli arası keyifli sürüş yaşamış olursunuz zonguldaktan amasra veya safranbolu tarafınada yollar güzel
-
04 Haziran 2013, 17:26
Güzel bir gezi
Eğer Gerze'de olursam görüşmek isterim, bir çayımı içersiniz.
Yolunuz açık olsun Allah'a emanet olun.
-
04 Haziran 2013, 17:35
epey uzun yolunuz var özellikle son gün yorucu olacağa benziyor bi okadar da güzel. yolunuz açık olsun kazasız belasız sürüşler ;)
-
08 Haziran 2013, 02:49
Çok bekledim bu akşam ararsınız diye ama ses seda çıkmadı...
-
12 Haziran 2013, 09:19
Amasra' da bizi karşılayıp büyük misafirperverlik gösteren ve sohbeti ile günümüzü daha da güzelleştiren Doğan kardeşim teşekkür ederiz. En kısa zamanda raporumuzu hazırlayıp yayınlayacağız.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
12 Haziran 2013, 09:40
Abicim ben teşekkür ederim, sizleri tanımak güzeldi ve çok keyifli bir akşam oldu benim için... En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle bunu saymıyorum
-
12 Haziran 2013, 15:56
doganmizrap adlı üyeden alıntı
Abicim ben teşekkür ederim, sizleri tanımak güzeldi ve çok keyifli bir akşam oldu benim için... En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle bunu saymıyorum
Sevgili Doğan, misafirperverliğin, arkadaşlığın, ilgi ve alakan için sonsuz teşekkürler. Umarım bize de bunun karşılığını verebilecek bir fırsat çıkar da yeniden görüşürüz..
Forever FENERBAHÇE..
-
12 Haziran 2013, 19:05
Fanatik adlı üyeden alıntı
Sevgili Doğan, misafirperverliğin, arkadaşlığın, ilgi ve alakan için sonsuz teşekkürler. Umarım bize de bunun karşılığını verebilecek bir fırsat çıkar da yeniden görüşürüz..
Forever FENERBAHÇE..
Abicim gerçekten sizleri tanımak çok güzeldi... Allah büyük mutlaka tekrar bir araya geliriz ALAYINA ISYAN, ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)