Pazar gunu,benimle birlikte motor surmek isteyen varmi?.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Mangalda yapariz. Hem surus, hem mangal.
Pazar gunu,benimle birlikte motor surmek isteyen varmi?.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Mangalda yapariz. Hem surus, hem mangal.
Bizde çok iyi hazırlanmıştık ama malesef yağmur bize bi nebze ama size çok sıkıntılı olacak...Dediğim gibi tarihleri takip edin bu güzellikleri
hepberaber yaşayacaz ...Sadec bu haftalık iptal ediyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
Erkan Bey motorlu yada motorsuz her türlü gelin tanışalım...Bolu kadrosunu kaliteli motorcularla geliştirme çabamız devam ediyor...Takipte olun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Gökhan bey hevesiniz kırılmasın...Takipte kalın inşallah sonucu akılda kalıcı ,10 numara bi program olacak...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
ben istanbuldan katılacaktım kardeşim. istanbul'da şu anda hava muhteşem ancak orada nasıl bilemiyorum ama iptal olmasaydı sabah 5 gibi çıkıp kendimi zorlamadan gelecektim tıngır tıngır. ama kimse olmayınca iptal ettim. istanbul'da etkinlik yapan olursa ya da turlayıp gezmek isteyen numaram: 0553 254 57 92 / 0 531 886 47 97 / çaldırın ararım ya da mesaj atın.
ben cumartesi pazar çalışmıyorum yani izinliyim. ve havalar cıvıl cıvıl ama bir tane motorcu arkadaşım da yok ve kendim gezmekten sıkılıyorum. yok mu istanbul'dan hiç kimse ??
Ankaradan da arkadaslar beni arayabilir. 0535 606 64 67..
Duruma gore ortak bir rota belirleyebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Ve sunu soyleyim, geziyi iptal ettigimize degmeyecek. Bence bu kadar korkacak ve buyutecek bir durum yok bence. Sonucta orasi otel. Cadirda kalamasakta otelde kaliriz. En fazla Otelci mutlu olur. Kendine guvenen gelirdi. Guvenmeyene zaten parada versen gelmez. Ben cok uzuldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
Haftaya okullar kapniyor, ve bircok kisi ramazan oncesi tatile cikiyor.
Benim dusuncelerim bunlar. Bence gidelim.
Gökhan bey durum şöyleki bizi etkileyen hava sıcaklıkları yoksa korkacak bi durum yok biz sizin için söylüyoruz...
Hem o kadar yol geleceksiniz hemde soğuk siz bilirsiniz...Otelde kalacaksanız sıkıntı yok ama kamp işini bir kere daha düşünün derim...
Pazar günü hava güneşli gözüküyor uyarsa buyrun gelin her türlü eşlik ederiz yeni rotalar hazırlarız...
İptalden kasıt tamamen yaylanın sıcaklık belirsizliğidir yoksa biz ekip olarak gönülden hazırız...
Eğer gelmek isterseniz ona göre tekrar bi program hazırlayalım...Cvplarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar bende alanya'dan bugün 14'30dageldim gezi iptal olmuş ,artık ilerki tarihde toplanmak dileğiyle herkese kazasız sürüşler....
Bolulu lynx kardes ve hemserim, ilgine ve sicak yaklasimina gercekten cok tesekkur ederim. Nasip degilmis. Birsonraki geziyi sabirsizlikla bekliyorum. Sanirim gezinin erteleme tarihi ayin 15-16 sinda olacak. Her iste vardir bir hayir.
Slm arkadaşlar bende 18 yada 19 hazıranda iki haftalık tura çıkacağım Edirneden çıkışlı şu an rota tam belli değil ve tekim eğer aranızda bu tarihler arasın tur kamp buluşma vs yapacak arkadaşlar varsa katılabilirim yoksada tek başıma kendime göre bi doğaclama yapıcam.Birlikte olursak daha eğlenceli ve zevkli olacağına inanıyorum.
Bugun ankarada hava guzeldi. Yagis yoktu.
Dünde öyle güzeldi, ben bi 90 km çıkardım
Arkadaşlar Boluda hava pek güzel değildi.Hatta bir ara dolu bile yağdı . Allahın izniyle ihşallah bu kampı mutlaka yapacağız .Perembe günü hava raporuna bakarız bence ono göre karar veririz.Önemli olan birkaç gün sonra olması değil zevk alarak kamp yapmak.Çevre güzel yaylalar harika.hoşcakalın..
Arkadaşlar dün Bolu'da Maşallah bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı...Pazar için hava durumu güneşliydi Böyle güneşli bi hava istemezsiniz
İptal etmemiz çok isabetli bi karar olmuş... Emin olun tam bir eziyet olacaktı ,Allahın sevdiği kullarmışız neyse...
Gezi yapmak için değil zevk almak için yol yapacak dostlar ,yakın zamanda tekrar bilgilendirme yapcam yeni tarihler hususunda...Sağlıcakla kalın...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)