Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

8-9 Haziran Bolu motosiklet günlükleri

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göhhan Bey buyrun gelin son 1 hafta kala tam listeyi hazırlayacağım...
    Pazar günü gelenler ve çadır kuracaklar için sayı konusunda bir kısıtlama olmasada ,cumartesi otelde konaklayacaklar için belli bir kontenjan var gelen sayısına göre
    tekrar bi düzenleme yapılacak...Saygılar...
    Ben muhtemelen Cumadan çıkmayı planlıyorum,
    cuma akşamı çadırı kurup pazar günü dönüş,
    ki siz muhtemelen herkez ile birlikte cumartesi günü mekana intikal edeceksiniz,
    bunun için bir harita yahut mapsden bir güzergah paylaşabilirmisiniz?
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Aynen harita paylaşımı güzel olur. Mesela Google Maps ile Apple Maps lokasyon konusunda farklı düşünüyorlar.

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    gelmeyi çok isterim ama o tarihte istanbula yeni gelmiş olacağim o yorgunlukla sanırım bu yolu kaldıramam :D

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    En kısa zamanda şu harita çizme işini öğrenip ekleme yapcam...
    Harita öncesi şu bilgiyi vereyim...

Mekan KARTALKAYA yolunda rakım yaklaşık 1600 mt de...Tabelalarda GÖL EVİ olarak yazıyor ve takip ediyoruz...

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Çadır kurmayı düşünen arkadaşlar; ne olur ve lütfen kışlık cadırlarınız ve uyku tulumları ile geliniz yoksa küfür edebilirsiniz gecenin bir yarısı soğuktan.. Bolu olm burası soğuk memleket. Samettin dediği yerin haritasını da çizeyim ; yalnız gogle mapstan hedef gösterildiğinde sizi kartalkaya yolunun asfaltından çıkartıp stabilize yola katıyor bu yüzden belli bir yerden sonra ben corelde çizdim;

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Bolu merkezden, sarıalan yaylasındaki köy hizmetlerinin bulunduğu gölete kadar yaklaşık olarak 33 km yolunuz var. Hiç toprak yol yok. sarıalan yaylasına vardıktan sonra kartalkaya istikametine giderken sola bir yol ayrılıyor oradan itibaren yol biraz bozuk ama önemli değil. Vakti zamanında 3-4 kg kadar büyüklükte balık tutmuştum oradan ama şimdi ise tutmak yasak galiba siz yinede ufak birer olta ve ekmek içi ile şansıznı deneyin derim. İstabul- bolu arasındaki 250 km yolu göze alabiliyorsanız eğer gidip görebileceğiniz ender güzellikte yerlerden biri. Aslında daha manyak rotalar ve yerler var ama oraları ben kullanıyorum genelde kimse bilmesin şimdilik

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0
    Bolu'lu Lynx bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En kısa zamanda şu harita çizme işini öğrenip ekleme yapcam...
    Harita öncesi şu bilgiyi vereyim...

Mekan KARTALKAYA yolunda rakım yaklaşık 1600 mt de...Tabelalarda GÖL EVİ olarak yazıyor ve takip ediyoruz...
    benim araştırmalarım sonucu bulabildiğim yer şurası

http://goo.gl/maps/M2UwW
    ama doğrumudur bir teyid edebilirmisin Samet?
    ANGARAJ

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim araştırmalarım sonucu bulabildiğim yer şurası

ama doğrumudur bir teyid edebilirmisin Samet?

Çok şükür...Ben yapamadım ama...
    Fotğrafta görüldüğü gibi B noktasından az ilerde göl var işte orası mekan...
    Bu arada yollar gayet iyi asfalt ama maps te yol yok gibi gözüküyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çadır kurmayı düşünen arkadaşlar; ne olur ve lütfen kışlık cadırlarınız ve uyku tulumları ile geliniz yoksa küfür edebilirsiniz gecenin bir yarısı soğuktan.. Bolu olm burası soğuk memleket. Samettin dediği yerin haritasını da çizeyim ; yalnız gogle mapstan hedef gösterildiğinde sizi kartalkaya yolunun asfaltından çıkartıp stabilize yola katıyor bu yüzden belli bir yerden sonra ben corelde çizdim;

http://j1305.hizliresim.com/19/x/nl7rf.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Bolu merkezden, sarıalan yaylasındaki köy hizmetlerinin bulunduğu gölete kadar yaklaşık olarak 33 km yolunuz var. Hiç toprak yol yok. sarıalan yaylasına vardıktan sonra kartalkaya istikametine giderken sola bir yol ayrılıyor oradan itibaren yol biraz bozuk ama önemli değil. Vakti zamanında 3-4 kg kadar büyüklükte balık tutmuştum oradan ama şimdi ise tutmak yasak galiba siz yinede ufak birer olta ve ekmek içi ile şansıznı deneyin derim. İstabul- bolu arasındaki 250 km yolu göze alabiliyorsanız eğer gidip görebileceğiniz ender güzellikte yerlerden biri. Aslında daha manyak rotalar ve yerler var ama oraları ben kullanıyorum genelde kimse bilmesin şimdilik

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0

Hasan Beyin dedği gibi aslında çok daha güzel yerler var ancak özellikle burayı seçtik çok sessiz kalabalıktan uzak ve kampa çok müsait...
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

kanlıcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mr
    Duyuru
    Gelecek arkadaşlar Bolu'dan d100 karayolu üzerinden Ankara istikametine giderek yaklaşık 9-10. km ler civarı Kartalkaya'ya sapacaklar. Yaklaşık 30 km civarı bir yoldur. Kartalkaya'ya 9 km kala Göl evi tabelasını görünce o yöne dönecekler. 2 km sonrada göl eviyle karşılaşacaklar (kamp yerimizle). Telefon numaram : 0542 517 47 54 bu telefondan yol tarifi dahil her türlü bilgiyi alabilirsiniz
    son geziden birkaç fotoğraf

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    ankaradan 3 Arkadas olarak geliyoruz. CUmartesi gunleri calistigimiz icin, gece yolculugu yaparak, aksam saat 20:00 de tekerleri dondurecegiz. tahminen saat 23:00 te kamp yerinde olacagiz. Yanimizda cadir getirecegiz. Oncelikli amacimiz doga ortaminda cadirda kalmak. Bizimle beraber surmek isteyen arkadaslar bize katilabilir.

Motosikleti
    2014 XTZ660 Tenere
    pazar günü nasıl bi etkinlik var öğrenebilir miyim.

Motosikleti
    Adamlar kartalkayaya kadar çıkmışlar helal

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Kiymetli abilerim. Pazar gununu nasiil eglenceli hale getirebiliriz? Nasil bir etkinlik yapacagiz? Dusunceniz nedir?

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı gokhan0679 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kiymetli abilerim. Pazar gununu nasiil eglenceli hale getirebiliriz? Nasil bir etkinlik yapacagiz? Dusunceniz nedir?
    Şuanda Pazar için alternatifler oluşturmaya çalışıyoruz...Herkes cumartesiden gelebilse pazar için yorgunluk olmaz bolu çevre turu atabiliriz,
    ancak çoğunluğun pazar günü geleceği düşünülürse,onunda çaresi varBakalım dediğim gibi sizi burdan mutlu mesut göndereceğiz...
    htmetin ve gokhan0679 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Pazar günü için takipteyim

lazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba 165-25
    güzel bir doğa kampı olacağı kanaatindeyim şehir gürültüsünden uzak kafa dinlemelik bir yer.
    htmetin bunu beğendi.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben tercihimi istanbula daha yakın olan iznik gölü olarak güncelliyorum )

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Samet hocam otel konusunda yeni gelişmeler var mı otelin adı sanı fotoğrafları v.b birşeyler olsa iyi olurdu,kamp alalına uzaklığı nedir ? Ayrıca rezervasyon durumu nedir ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor ?

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Samet hocam otel konusunda yeni gelişmeler var mı otelin adı sanı fotoğrafları v.b birşeyler olsa iyi olurdu,kamp alalına uzaklığı nedir ? Ayrıca rezervasyon durumu nedir ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor ?
    Otelin adı GÖL EVİ Kamp alanı Otelin dibi yada göl yanı yada siz nereye isterseniz Rezervasyon olayı bizde katılım durumuna göre sayı vereceğiz...Saygılar...

Motosikleti
    Nerde buluşulacak. cumartesinden mi pazardan mı buluşucaz? Bence kuruçay shell ideal buluşma yeri olarak.

Motosikleti
    KLE 500
    Cumartesiden kampa gelecek grup için şöyle düşünüyorum ---Tabi öncelikle kasinleşmiş listemize göre---
    1.Ben kendim bulur ve çıkarım diyenler (Gündüz sıkıntı olmaz ancak akşam zifiri karanlıkta sıkıntı olabilir)
    2.Beraber çıkalım buluşalım diyenler (Kuruçay Shell uygundur akşam üstü yada gruplar ne zaman gelirse ona göre refakat edecek abimiz olacak)

Pazar için ben beklemede olacağım grup nerden gelecekse ona göre bekleme yeri tayin edeceğiz...Yani hareketlerimiz gelecek arkadaşlara bağlı olacak...

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)