Aynen harita paylaşımı güzel olur. Mesela Google Maps ile Apple Maps lokasyon konusunda farklı düşünüyorlar.
gelmeyi çok isterim ama o tarihte istanbula yeni gelmiş olacağim o yorgunlukla sanırım bu yolu kaldıramam :D
En kısa zamanda şu harita çizme işini öğrenip ekleme yapcam...
Harita öncesi şu bilgiyi vereyim...
Mekan KARTALKAYA yolunda rakım yaklaşık 1600 mt de...Tabelalarda GÖL EVİ olarak yazıyor ve takip ediyoruz...
Çadır kurmayı düşünen arkadaşlar; ne olur ve lütfen kışlık cadırlarınız ve uyku tulumları ile geliniz yoksa küfür edebilirsiniz gecenin bir yarısı soğuktan.. Bolu olm burası soğuk memleket. Samettin dediği yerin haritasını da çizeyim ; yalnız gogle mapstan hedef gösterildiğinde sizi kartalkaya yolunun asfaltından çıkartıp stabilize yola katıyor bu yüzden belli bir yerden sonra ben corelde çizdim;
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Bolu merkezden, sarıalan yaylasındaki köy hizmetlerinin bulunduğu gölete kadar yaklaşık olarak 33 km yolunuz var. Hiç toprak yol yok. sarıalan yaylasına vardıktan sonra kartalkaya istikametine giderken sola bir yol ayrılıyor oradan itibaren yol biraz bozuk ama önemli değil. Vakti zamanında 3-4 kg kadar büyüklükte balık tutmuştum oradan ama şimdi ise tutmak yasak galiba siz yinede ufak birer olta ve ekmek içi ile şansıznı deneyin derim. İstabul- bolu arasındaki 250 km yolu göze alabiliyorsanız eğer gidip görebileceğiniz ender güzellikte yerlerden biri. Aslında daha manyak rotalar ve yerler var ama oraları ben kullanıyorum genelde kimse bilmesin şimdilik
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0
Çok şükür...Ben yapamadım ama...
Fotğrafta görüldüğü gibi B noktasından az ilerde göl var işte orası mekan...
Bu arada yollar gayet iyi asfalt ama maps te yol yok gibi gözüküyor....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Hasan Beyin dedği gibi aslında çok daha güzel yerler var ancak özellikle burayı seçtik çok sessiz kalabalıktan uzak ve kampa çok müsait...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Duyuru
Gelecek arkadaşlar Bolu'dan d100 karayolu üzerinden Ankara istikametine giderek yaklaşık 9-10. km ler civarı Kartalkaya'ya sapacaklar. Yaklaşık 30 km civarı bir yoldur. Kartalkaya'ya 9 km kala Göl evi tabelasını görünce o yöne dönecekler. 2 km sonrada göl eviyle karşılaşacaklar (kamp yerimizle). Telefon numaram : 0542 517 47 54 bu telefondan yol tarifi dahil her türlü bilgiyi alabilirsiniz
son geziden birkaç fotoğraf
ankaradan 3 Arkadas olarak geliyoruz. CUmartesi gunleri calistigimiz icin, gece yolculugu yaparak, aksam saat 20:00 de tekerleri dondurecegiz. tahminen saat 23:00 te kamp yerinde olacagiz. Yanimizda cadir getirecegiz. Oncelikli amacimiz doga ortaminda cadirda kalmak. Bizimle beraber surmek isteyen arkadaslar bize katilabilir.
pazar günü nasıl bi etkinlik var öğrenebilir miyim.
Adamlar kartalkayaya kadar çıkmışlar helal
Kiymetli abilerim. Pazar gununu nasiil eglenceli hale getirebiliriz? Nasil bir etkinlik yapacagiz? Dusunceniz nedir?
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Pazar günü için takipteyim
güzel bir doğa kampı olacağı kanaatindeyim şehir gürültüsünden uzak kafa dinlemelik bir yer.
Ben tercihimi istanbula daha yakın olan iznik gölü olarak güncelliyorum )
Samet hocam otel konusunda yeni gelişmeler var mı otelin adı sanı fotoğrafları v.b birşeyler olsa iyi olurdu,kamp alalına uzaklığı nedir ? Ayrıca rezervasyon durumu nedir ne zamana kadar yaptırmamız gerekiyor ?
Nerde buluşulacak. cumartesinden mi pazardan mı buluşucaz? Bence kuruçay shell ideal buluşma yeri olarak.
Cumartesiden kampa gelecek grup için şöyle düşünüyorum ---Tabi öncelikle kasinleşmiş listemize göre---
1.Ben kendim bulur ve çıkarım diyenler (Gündüz sıkıntı olmaz ancak akşam zifiri karanlıkta sıkıntı olabilir)
2.Beraber çıkalım buluşalım diyenler (Kuruçay Shell uygundur akşam üstü yada gruplar ne zaman gelirse ona göre refakat edecek abimiz olacak)
Pazar için ben beklemede olacağım grup nerden gelecekse ona göre bekleme yeri tayin edeceğiz...Yani hareketlerimiz gelecek arkadaşlara bağlı olacak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)