Fuarda Unutulan Motosiklet
Reklamlar
-
Arkadaslar Gecen Hafta Biliyosunuz Fuar Vardi Arkadasin Biri Fuara Motoruyla Gitmiş Yeni Model Motorlari Görünce Akli Basindan Gitmiş Olacakki Kendi Motorunu Fuarda Unutup Gitmiş Motorun Sahipsiz Oldugunu Anlayan Fuar Yetkilileri çareyi Motorun Markasina Bakip Bayii Aramakta Bulmuş şuan O Motor Bi Bayide Sahibini Bekliyo Marka Ve Modeli Asya 150 T1 Renk Gri Sahibi Kimse Gitsin Alsin Motorunu
Reklamlar
-
plaka verseydin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Valla Dün Motor Almaya Gittiğimde Bayideki Cocuk Söyledi Plakasini Yazdim Ama Nereye Yazdim Bilmiyom Kaç Kişi Fuarda Motor Unutmuşturki Buraya üyeyse Utandirmayalim Arkadasi
-
unutan kişi okursa bilir zaten ama arkadaşlarından plakayı bilen varsa diye demiştim. bilmiyosan yapacak bişey yok zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
almıyolarsa ben alırım merak etmeyinnn...
-
Süper.
-
Yuh artık
-
dostum plakayı yazsaydın çok iyi olurdu.çünkü tarifini verdiğin motordan çalınmıştı burdan bir arkadaşın.Bunda bir iş var kim motorunu unutur.
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
arıza falan yapmıştır...yeşilköyde napsın garip...eliyle otobandanmı götürsün...birine emenat etmiştir...oda salladıysa sahipsiz diye bırakmışlardır...bir tane mondıal 125likte kaza yapmış bir şekilde (dağılmış ama iskeletin üstünde sallanıyo parçalar) bebek sahilde bir yalının önünde duruyor 3 gündür...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
HA HAAA hiç gülecegim yoktuu
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw arkadaşlar bu tip olaylar olabiliyor. İnsanlık hali, yada bir hastalık olabilir. Televizyonda seyretmiştim bir iki sene önce. Adam arabasıyla Konya'dan Ankara'ya gidiyor, Ankara'da işini gördükten sonra otobüsle oturduğu şehir Konya'ya dönüyor, arabasını evinin önünde bulamayınca polise çalıntı diye bildiriyor. Akşam olayı karısına anlatınca, karısı salak mısın sen zaten Ankara'ya otomobilinle gittin diyor ve durum böylece ortaya çıkıyor.
-
oha insan nasıl motorunu unutur yaa :D
-
Belki adam gördüğü motorlar karşısında dayanamadı kalp krizi geçirdi ve tahtalıköyü boyladı. Rahmetlinin arkasından konuşmayın. Cık cık cık
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Yuh artık
Hakkaten yuh!
-
demek motorum bayide,ben de çalındı sanmıştım.neyse yarın gidip alayım bari.hangi bayi demiştiniz:D
-
-
Moderatör (forrap)
KIRO-S adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR SİZ CİDDİMİSİNİZ...
BENİM MOTORUM ÇALINDI...
FUARDAN 2-3 GÜN ÖNCE....
ASYA T1 GRİ BAAARIP DURUYORUM....
AŞK OLSUN WALLAAAA
Git bak bence hemen,çalan kişi belki de orada bırakmıştır.Unutma işi gibi gelmiyo bana bu olay çünkü
-
tsahin adlı üyeden alıntı
dostum plakayı yazsaydın çok iyi olurdu.çünkü tarifini verdiğin motordan çalınmıştı burdan bir arkadaşın.Bunda bir iş var kim motorunu unutur.
ARKADAŞLAR SON OLARAK BU MOTORU KİM GÖRMÜŞ...
BEN TAM ANLAMADIM.
ŞİMDİ ÇIKIP GİDECEM...
-
serkan79 arkadaşımız görmüş en son bayinin birinde.
detayları bayinin adını yazsın da hemen bi git bak abi sen.
inşallah senin motorundur, inşallah bulursun motorunu
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler