arkadaslar ben daha sitenizin yeni uyesıyım!!!
biz her pazar mavisehirde sahil yolunda toplanıp sohbet edıyoruz cok hos ve guzel oluyor arzu eden arkadasları bekler ve tanısmak ısterız yaklasık 15 20 motor oluyoruz saygılar gorusmek uzere!!!
arkadaslar ben daha sitenizin yeni uyesıyım!!!
biz her pazar mavisehirde sahil yolunda toplanıp sohbet edıyoruz cok hos ve guzel oluyor arzu eden arkadasları bekler ve tanısmak ısterız yaklasık 15 20 motor oluyoruz saygılar gorusmek uzere!!!
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
kardeş bende yeni üyelerdenim size nasibze yazın takılırız ok?
skyrider adlı üyeden alıntı
sky rider dostum. saat kaç gibi buluşuyorsunuz. gelip tanışmak isterim. muhabbet ederiz. ben Bostanlıdayım...
Everything goes the way it should...
Dostum, selam...
Davetin icin cok tesekkurler....Ben de soracagim saat kaç gibi toplanıyorsunuz?
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
E davet var saat yok .. sonra gelelimde boş mu dönelim öle ..
arkadaslar cok ozur dılerım saat olayını atlamısım kusurabakmayın saat 13:00 14:00 engec oralarda olup aksam saat 18:00 19:00 a kadar takılıoruz bekleriz!!!
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
İzmir in en güzel tarafı bu havaları...
Bir daha ki sefere...teşekkürler...
Keyifli ve güvenli sürüşler....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
eyvallah abı sagol kusura bakmayın bugun bıraz gec oldu artık ama onumuzdekı haftalarda olur ınsallah
bu pazar olmazsa öbür pazar kesin gelirim. Baraka cafenin oralarda bulurum sizleri heralde. Zaten pazara kadar haberleşiriz yine dostum... Davetin için teşekkürler...
Everything goes the way it should...
skyrider dostum biz foça kamptan yeni geldik....
hemen bilgisayar açtım eve girer girmez senin mesajı okudum.. çok yorgunum.. vallah bu saat te daha takılıyonuz mu onuda bilemiyorum.. neyse artık...
daha sonra görüşmek üzr..
Ehliyeti aldıktan sonra bende sizlerle olmayı isterim...
arkadaslar herzaman beklerız ıstedıgınız zaman geleblırsınız bız dedıgım gıbı her pazar bı aksılık cıkmazsa oralarda oluyoruz barınagın hemen karsısında trafıge kapalı alanda teknelerın orda bulabılırsınız kendınze ıyı bakın mutlu aksamlar
skyrider aramıza hoş geldin, toplantılarımızada bekleriz,
sevgi ve saygıyla kal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)