gecen sene gelmiştim cok guzeldi fakat bu sene motorumun cok ufak olması nedeniyle gelemiyorum keyifli geziler
gecen sene gelmiştim cok guzeldi fakat bu sene motorumun cok ufak olması nedeniyle gelemiyorum keyifli geziler
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
+2 benide eklerseniz sevinirim.
Geçen sene katılmıştım. Gözlemlerim:
Opetteki buluşma çok ateşliydi. Geç kalanları ve yapılan açıklamaları dinlerken güneşten neredeyse buharlaşıyorduk, yanlış hatırlamıyorsam sürüşe liderlik yapacak kişilerden birisi de geç kalmıştı.
Toplu sürüş çok zevkli ve adrenalin doluydu. Motorların arasında slalom yapanlarmı ararsınız, dibinden geçip aynana vuranlarmı, sigara yerine egzoz çekmek için ensende gidenler mi ararsınız, hepsinden bol bol var ki giriş sayfasındaki koca koca yazılmış uyarılar geçen sene de vardı.
Tesis güzeldi. Motor parketme kısmı biraz sıkıntılı, malum mahşer yeri gibi kalabalık oluyor. Alabalık yiyenlerde, köfte yiyenlerde halinden memnundu. Bir süre sonra insanlar minik gruplar helinde tesisten ayrılmıştı.
Bu sene gider miyim, açıkçası bilmiyorum. Gelecek olsam ismimi yazarım ama kesinlikle grup sürüşüne katılmam. Kendi başıma yada 1-2 arkadaşımla güvenli bir şekilde seyahat eder gider balığımı yer sonra çıkar giderim. Grup sürüşüne katılmayacaksan neden geliyorsun ki gibisinden bir soru aklınıza gelebilir, maksat tesiste arkadaşlarla buluşmak.
Gidecekler için naçizane tavsiyem, toplu sürüşte çok çok dikkatli olun. Her an domino taşı gibi yıkılan motor sürücülerine denk gelebilirsiniz.
İyi eğlenceler şimdiden.
Şööle bize de daha yakın bir yerde olsaydı iyiydi....
Toplaşıp gelirdik....
.Kaynaşırdık....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben bu sene gidemiyorum yedigün konserleri ile ilgili 1 aylık şehir dışı işim olduğundan dolayı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Geçen sene ve ondan önceki sene bu sıkıntılar mevcuttu. Açıkcası bende gruptan ayrı, yada en arkada bir başıma gelmeyi tercih etmiştim. İnşallah bu sene bunlar olmaz. Forumlarda çokca şımarık insanın olduğunu biliyordum, ama bunları motor üzerindeyken şovlarını soytarılığa çevirmelerine tahammül edemem.
tabiki motorum olsada olmasada her sene katıldığım gibi bu senede kaçırmak yok.. Alpercim tam üstüne mesaj atmışım ) yaz benide listey
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-Kutlay Gül
17-Ninjet
18-
19-
20-
i.V.i.B.i
bu seneki gezimizde katılacak arkadaşlarımız umarım bana yardımcı olurlar da
aramızdaki sorumsuz davrananları guruptan çıkartırız
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
kendinizi kalan yerden ekleyerek devam edebilirsiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
22-
23-
24-
25-
26-
27-
28-
alper shoei yide getiriyimmi sana artçı olurrr ) gurubu toplar, gurup sürüşünü bozanları ısırır )
i.V.i.B.i
yok eğitimi tam seni ısırmıycak söyledim sen kimi tut dersen onu tutucakmış :D heves etti çocuk yaa :DD
i.V.i.B.i
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
22- 7 Tepe Motosiklet Kulübü Üyeleri
23-
24-
25-
26-
27-
28-
7 Tepe Motosiklet Kulübü
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
22- 7 Tepe Motosiklet Kulübü Üyeleri
23-erdalım
24-
25-
26-
27-
28-
Vaybe bizim buraya geliyorsunuz... Ancak ehliyete yaşım tutmutor :@ .
İnşallah kazasız belasız geçer. Aman ha iyi giyinin. Yuvacık soğuktur. Yaza aldanmayın . Mazallah çarpar adamı.
3 sene sonra aranızdayım..
bazen ve bazı durumlarda katı kurallar olmazsa olmazlar arasına giriyor ister istemez ama bu kurallar biliyoruzki hepimizin sağlığı sıhhati ve emniyeti için , de komiserim sende gelecenmi ? alper tim ne durumda , küfteleri kim ısmarlayacak bunlar hep sorunlar arasında
bu arada ben ne söyleyecektim hıhhhh tamam aklıma geldi benim kaskım var , eldivenlerimde var lakin havadan gelsem mahzuru varmı
bi zahmet cızıttırıverin benide bu sene 3. senem geleneksel olarak gene bir çok dost görecez hadi hayırlısı
cümleten kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
arkadaş sende bir durduğun yerde duramazmısın , bir geliyorsun pir kayboluyorsun en sonunda yakalarsam kör destereyle dalacam haaa habarın ola
ohhhhhh yavrum benim gelsin güveçte küfteler, gitsin tereyağlı mıhlamalar balıklar , yanında eşi dostu görmekte ekmekli kadayıfı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
nie birinci sıraya adını yazdın ? ne iş
oooooo alper senmiydin , pardon tanıyamadım bir an
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
nasıl yani nerdesinki sen agam ? asıl bana uzak bir uzak bir uzakki sorma ama ben ışık hızıyla geldiğim için toplamda 35 dakka çekiyo yol .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)