Telefondan biraz karisti ortalik )
Yuvacığa otomobili ile gelecek olan üyemiz var mı?
peki kocaeli grubu ile istanbul grubu kandira giselerinde kacta bulusacaklar?
İzmitten katılabilirim , saat kaçta nereden katılınabilir ?
Bende izmitte oturuyorum fakat bu aksam sapancaya gitmem gerekti
Yarin size burdan katilicam
İzmit grubu nerde bulusucak ?
osman bu icq hala kullanıyon mu ya ? :p
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Merhaba arkadaslar yarin ki gezi icin 1 adet kask lazim iyi yada kotu, sonradan katilcak bir arkadas icin. Getirebilcek bir arkadas var mi acaba? Opet ten teslim alirim, yuvacikta teslim edicem. Varmidir yardimci olabilcek
Arkadaslar Gaziosmanpaşa dan nasıl gelebilirim opete- 2.kopruden gectikten sonra hangi istikametten gitmeliyim.
Görkem eger Opet e gelebilir isen ordan seni alırım ben araba ile gidicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Gorkem Eger gelirsen bana 05326617876 dan ulaşabilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tahminen 11:30-12:00 gibi
2. köprüyü geçtikten sonra sanırım ümraniyeyi felan geçiyorsun sonra yeşil tabelalı ankara tabelası olacak orası tem otoyoluna gidiyor
otoyola girdikten sonra 18 km gidiyorsun ve ilk benzin istasyonu mehmetçik tesisleri
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
22-7 Tepe Motosiklet Kulübü Üyeleri
23-erdalım
24-piyanist_irf
25-coşkun22
26-ilkayözdemir
27-ayrıntı
28-Nicat+1
29-VİNCENT
30-SelimSeker
31-Arslanfb+5
32-ademtas
33-taskinlar
34-Ahmet37
35-xanka
36-hattat_hasan +1
37-htmetin
38-merkanar
39-ibico
40-Cesim Fatih Sarıgül
41-Fikri Aktaş
42-megavolt
43-Egelim 43
44-zenon+3
45-BROICER
46- Gürsel + 1
47-Kerem +1
48- bily+1
49- zenbora +1
50- Ergunnn +1
51- Alfist
52- arat1969
53-quat
54- Salih+1
55- ercankarakus
56- melih_salpat
57-
Bende şimdi yola çıkıyorum
Kazasız belasız bir gezi olur inşallah
bir ben yokum yuh bana
sultanbeyli mevkiinde otobandan geçen motorların sesleri gelmeye başladı kulağıma. motor satıldı ben gidemiyorum kuduruyorum
cuma gunu bi motor baktım iyi olsaydı alıp hemen gelecektim artık baska baharlara
yine her yıl olduğu gibi yeni simalarla tanışamamış olmanın verdiği sıkıntıyı yaşadım bu bir kusur değil elbette lakin aramızda bir arkadaşımız adına çok üzüldüm gözümün önünde canlı canlı gerçekleşti her şey ve bir arkadaşı daha kaybettik resmen canlı canlı .... kız arkadaşına evlenme teklif etti tanımasamda (tebrik ederim ) şaka bir tarafa allah tamamına erdirsin ama 15 yıl sonra yine yuvacıkta buluşup bu günkü teklif hakkında görüşlerini tekrar almak isterim
geçen yıla göre ciddi anlamda katılımda zayıflık var , gözlemlediğim o yönde lakin herşeyede kafayı takmak istemem doğrusu tek tabanca yalnız başıma geldim ve yine yalnız başıma döndüm güzel gündü teker çeviren tüm dostlara teşekkür ederim , dostlarımızı görüp 2 çift laf etmekle kalmayıp , yüz yüze hiç tanışmadığım kardeşlerimlşe tanışmış olmak günün piyangosuydu benim için bundan mutluyum
bir kaç resim atayım ve sonra alperdeki videoyu bekleyeyim kalın sağlıcakla.
Allah iyiliğini versin İrfan bi arkadaşı daha kaybettik deyince sırtımdan totoşa doğru buz gibi ter yürüdü irkildim resmen la 7. si gerçekleşen bu etkinliğe gene katılamadım üzgünüm ama benimde bir teselli ikramiyem konuğum vardı Metehandro bizde onla takıldık gezdik tozduk dolaştık coştuk gene çok güzel geçmiş anlaşılan paylaşım için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)