7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 19 Mayıs 2013 Pazar
Reklamlar
-
16 Mayıs 2013, 13:36
Sen sabahtan akşama kadar tesisin masalarını işgal et, keyif yap, MT haricinde gelecek olan misafirleri bağırıp çağırmalarınla rahatsız et. (ki hepimiz motorcuların bir araya geldiğinde nasıl çostuğunu biliyoruzdur heralde) eğlen çoş, nehrin kenarında ayaklarını suya sok. Doğayla iç içe bir yerde yürüyüşünü yap stres at. Haa bide bunların üzerine otur balığını yemeğini ye çayını iç vs vs... Sonra fiyata abartılı de... Fiyat normal... Ne kadar olacaktı 15liramı. İstanbulda saçma bi yerde yemek yemeğe kalksan o kadar ödüyorsun zaten. Yapmayın ya...
Reklamlar
-
16 Mayıs 2013, 14:33
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
22-7 Tepe Motosiklet Kulübü Üyeleri
23-erdalım
24-piyanist_irf
25-coşkun22
26-ilkayözdemir
27-ayrıntı
28-Nicat+1
29-VİNCENT
30-SelimSeker
31-Arslanfb+5
32-ademtas
33-taskinlar
34-Ahmet37
35-xanka
36-hattat_hasan +1
37-htmetin
38-merkanar
39-ibico
40-Cesim Fatih Sarıgül
41-Fikri Aktaş
42-megavolt
43-Egelim 43
44-zenon+3
45-BROICER
46- Gürsel + 1
47-Kerem +1
48- bily+1
49- zenbora +1
50- Ergunnn +1
51- Alfist
-
16 Mayıs 2013, 14:48
Arkadaşlar merhaba yeni motorun bakımlarını tamamlayabilirsem bende katılmak istiyorum saygılar..
-
16 Mayıs 2013, 18:08
Siparişlerin 1.5 saatte gelmesine ne diyorsunuz. Tamam 35 lira da verilir de, karışılığı var mı acaba
-
16 Mayıs 2013, 18:21
Ben 3-4 kez gittim 1,5 saat sürdügünü hatırlamıyorum. Tabiki normal bi restauranttan uzun sürecektir ve sürüyorda ama hak veriyor ve gerksiz kapris yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. adamlar 50 kişiye aynı anda yemek çıkartıyorlar. Zaten onun için siparişleri gider gitmez alıyorlar. Ve yemek saati akşama kalmıyo zaten saatinde yenmiş oluyo. Önemli olanda budur zaten. Bence 25 lira gibi ufak bi paraya çokta güzel keyifli bi yerde keyifli bir gün geçiriliyor. En azından benim gittiğim zamanlar öyle idi... Ki zaten 2 nin 3 ün hesabını yapanda bence böyle bir organizasyona katılmak yerine e-5 e çıkıp motorla tur atsın yada bi piknik alanı bulup piknik yapsın. Sonra ücret çok geliyo diye orada caz yapmasın emek harcanıyo bi keyifli gün yaşatmak için. Organizasyon sahipleri güç durumda kalmasın garip sorular ve sorunlarla uğraşmasın. Baştan yazılmış işte herşey. Nerden gelinecek nerede buluşulacak nereye gdilecek ücret nedir ne değildir... Herkesin paşa gönlü bilir dimi
i.V.i.B.i
-
16 Mayıs 2013, 18:25
Evet arkadaşlar taksim bibuçukta buluşuyoruz o zaman Hesabın kolcenterı cebinize mesaj olarak geliyor
-
16 Mayıs 2013, 18:27
ninjet adlı üyeden alıntı
Sen sabahtan akşama kadar tesisin masalarını işgal et, keyif yap, MT haricinde gelecek olan misafirleri bağırıp çağırmalarınla rahatsız et. (ki hepimiz motorcuların bir araya geldiğinde nasıl çostuğunu biliyoruzdur heralde) eğlen çoş, nehrin kenarında ayaklarını suya sok. Doğayla iç içe bir yerde yürüyüşünü yap stres at. Haa bide bunların üzerine otur balığını yemeğini ye çayını iç vs vs... Sonra fiyata abartılı de... Fiyat normal... Ne kadar olacaktı 15liramı. İstanbulda saçma bi yerde yemek yemeğe kalksan o kadar ödüyorsun zaten. Yapmayın ya...
kardeşim çok doğru demişsin. bende yıllar yılı yuvacıktayım. karaaslana ailemle pikniğe gideceğim zaman eğer ogün grupda varsa orda kesinlikle oturmam.ki geneldede olur. o yüzden daha ilerideki mangal yerlerine gidiyoruz.
yani grupun gittiği yerin işi azaldığından fiyat gayet makul bence ..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
16 Mayıs 2013, 18:50
ninjet adlı üyeden alıntı
Motorculardan saldırgan bir hayvan gibi bahsetmemek lazım, ben hiç bir gezide etrafı rahatsız eden birini görmedim? (Saldırgan SİNBOcu hariç)dahası da var, bence bu kadar motorcunun geldiği yer ilgi çeker. hem kaçacak müşteri derken? kim nereye kaçıyor? Pitbullarımızla gelmeyeceğiz,hem biz müşteri değilmiyiz? orayı zaten dolduruyoruz. sabahtan akşama kadar da durmuyoruz. o geç gelen yemeklerimizi bekliyor, sonrasında çayımızı içiyor ve dağılıyoruz. en kısa konaklayan müşteri tipiyiz yani.. Dahası ben kocaelide yaşıyorum ve sık sık gittiğim biryerdir, aynı menüye karpuz kavun muz vs gibi meyve tabağı ve birçok ek ile (2 demlik çay,hurma,tereyağı,bal vs) 4 kişi 100 tl veriyoruz. bence bu kadar saldırgan davranmayın adam soru soruyor siz eziyorsunuz 3 kuruşun hesabını yapacaksan gelme diye. yaklaşamınız çok çirkin. etrafa rahatsızlık verir cinsten. belkide 5-10 tl nin hesabını yapıyor? ekonomik gücü okadar? gelmesin mi yani?
-
16 Mayıs 2013, 19:16
Serk21 adlı üyeden alıntı
Motorculardan saldırgan bir hayvan gibi bahsetmemek lazım, ben hiç bir gezide etrafı rahatsız eden birini görmedim? (Saldırgan SİNBOcu hariç)dahası da var, bence bu kadar motorcunun geldiği yer ilgi çeker. hem kaçacak müşteri derken? kim nereye kaçıyor? Pitbullarımızla gelmeyeceğiz,hem biz müşteri değilmiyiz? orayı zaten dolduruyoruz. sabahtan akşama kadar da durmuyoruz. o geç gelen yemeklerimizi bekliyor, sonrasında çayımızı içiyor ve dağılıyoruz. en kısa konaklayan müşteri tipiyiz yani.. Dahası ben kocaelide yaşıyorum ve sık sık gittiğim biryerdir, aynı menüye karpuz kavun muz vs gibi meyve tabağı ve birçok ek ile (2 demlik çay,hurma,tereyağı,bal vs) 4 kişi 100 tl veriyoruz. bence bu kadar saldırgan davranmayın adam soru soruyor siz eziyorsunuz 3 kuruşun hesabını yapacaksan gelme diye. yaklaşamınız çok çirkin. etrafa rahatsızlık verir cinsten. belkide 5-10 tl nin hesabını yapıyor? ekonomik gücü okadar? gelmesin mi yani?
hahaha her zamanki gibi böyle bir saldırgan cevap bekliyordum zaten :X) hiç şasırmadım. Sevgili Serkan sen benim yazdıklarımı bi doğru oku arkadaşım ondan sonra saldırıya geçersin ;) Bende bir motorcuyken motorculardan saldırgan bir hayvan gibi niye bahsedeyim. Dedimki "ki hepimiz motorcuların bir araya geldiğinde nasıl çostuğunu biliyoruzdur heralde" çoştuğumuzu ve o kadar kalabalık olunca fazlaca ses çıkardığımızı belirttim... Terbiyesizlik yapıp sanki küfür etmişim gibi lanse etme durumu oki... başta uslubunu korumaya davet ediyorum seni ondan sonra benim uslubumu eleştriebilirsin ;)
"Kaçacak müşteri" kelimesini nerede kullandığımı ben göremedim sen gösterirmisin??? Bunun üzerinede baya bişey yazmıssın çünkü...
Kimseyide ezmedim. Ben bu ve bunun gibi gezilerin bi çogunda bulundum. Baştan herşey yazıldığı halde oraya gelindiğinde o çok bu çok bende bu kadar var ben şu kadar vereceğim gibi saçmalıklar yaşanıyor ve organizasyonu yapan insanlar zorda kalıyor diye "3 liranın hesabını yapacak olanı zorla götürmüyorlar paşa gönülleri bilir herkesin" baabında konuştum... Ajitasyona gerek yok. Kimseyi ezdiğim yok estafurullah ben kimim ki kimi ezeceğim... Bu motosiklet.net tarafında nhazırlanmış kuralları ücreti yeri vs. KARARLAŞTIRILMIŞ VE BELİRLENMİŞ bir organizasyon. Uyan gelir uymayan gelmez. Bu topigde gelenler ve gelmeyenlerin belirleneceği listesi topigi... Daha gerçekleştirilmemiş bir gezinin eleştiri topiği değil. Yapanlara ayarlayanlarada biraz saygı duyun. Adamalar zaten daha az bir ücrete ayarlasalardı onu yazarardı. Dimi.. Bilmem anlatabildimmi???
i.V.i.B.i
-
16 Mayıs 2013, 20:03
Şimdi hödö hödö yapıyoruz, ayağımızı suya koyuyoruz ( ki hic yapmadım) bu yüzdenmi tarifemiz önceki senelere oranla 10 lira artmış. Zaten niye sürekli oraya gidiliyor onuda anlamış değilim, senede bir kez gezi organize ediliyor oda burası. Toplam üyesi 50 yi geçmeyen forum grupları fıldır fıldır gezerken..
-
16 Mayıs 2013, 20:19
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Şimdi hödö hödö yapıyoruz, ayağımızı suya koyuyoruz ( ki hic yapmadım) bu yüzdenmi tarifemiz önceki senelere oranla 10 lira artmış. Zaten niye sürekli oraya gidiliyor onuda anlamış değilim, senede bir kez gezi organize ediliyor oda burası. Toplam üyesi 50 yi geçmeyen forum grupları fıldır fıldır gezerken..
hocam. yuvacık dağında onlardan daha paragöz işletmeci yokturda ondan. hiçbir işletmeci grup istemez. çünkü gelen ailelerin hepsi geri dönecek ve başka mangal yerlerine gidecekler. ve muhtemelen birdahada gelmeyecekler.
karaaslan mekanı ikiye, üçe bölüp devamlı grup alıyor. zaten çoluk çocuk çalışanlarıda. pek öyle işletme mantığında sayılmazlar.
şahsen ben asla gitmem. ailenle gidiyosun. yan tarafta grup kendinden geçiyor.
diğer mangal yerlerinin hiçbiri grup almıyor onlara gidiyoruz.
sanırım bu yüzden karaaslana gidiyor grup.
ben yuvacıkta oturuyorum zaten. her yaz 20 kere gidiyorumdur barajın oraya.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
17 Mayıs 2013, 05:09
Super Moderator
geziye katılacak arkadaşlar lütfen her ihtimale karşı yanınızda lastik şişirme tüpü bulundurunuz
-
17 Mayıs 2013, 09:32
Avrupa yakası leventte toplaniyoduk ne güzel. Bu sene neden iptal edildi acaba
-
17 Mayıs 2013, 09:39
TanImsIz adlı üyeden alıntı
adı üzerinde "geleneksel" deniliyor...
-
17 Mayıs 2013, 10:12
Kocaeli İl Temsilcisi
takendy adlı üyeden alıntı
la bende peşindeydim, emanet motür cortlamıştı, beklemem dedin gaçtın ya, göfteciden çıktığında biz girmişik,
aha işte bugün o gün....
irfan ağa ile gezdiydik, o biçim...
oğuz benim tek kırmayı getir şu mete yarmasını acilen furmam lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
takendy adlı üyeden alıntı
şimdi n'olcak ben söyleyeyim, gruplaşarak gidelim konvoy uzun olmasın tehlike azalsın diye birkaç ekibe bölüneceksiniz.
öncü grup gazcı büyük cc ler olacak, hepsi birbirini gaza getirip yardıracaklar.
orta grupta ise, orta sikletler ve gazcı olmayan büyük cc ler olacak,
en sonda da küçük cc ler olacak, gazcıların ve ortasikletin arkasından buruk bir şekilde gelecekler,
gidilecek yer ve güzergah belli, katılımcılarda grup sürüş kuralları da belli ama bu hep böyle olmuştur.
katılan 100 kişinin içinde üçerli beşerli minik gruplar halinde gidilir gelinir,
sevmedim, sevemedim,sevemeyeceğim.
iyide hem tüy siklet hemde gazcı hemide 100 cc olanlar ne olacak ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
17 Mayıs 2013, 10:20
bende ordayım abim gelirse artçımla beraber vede başımla :D
-
17 Mayıs 2013, 10:38
Kocaeli İl Temsilcisi
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
İrfan çekmil gibi durmuşsun kardeşim ))))))))))))
vurcam abi bu adamı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
haydi beyler 50 kişicikmi olduk daha yavvv ?????
-
17 Mayıs 2013, 10:49
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
23-erdalım
24-piyanist_irf
25-coşkun22
26-ilkayözdemir
27-ayrıntı
28-uniqe
29-Nicat+1
30-SelimSeker
31-VİNCENT
32-Arslanfb+5
33-Tamer Kılıç
biri bana bir fırsatta bu forumların nasıl çalıştığını anlatabilirse adam gibi cvp yazabilirim...
Görüşme tanışmak üzere..
selamlar
Tamer Kılıç
-
17 Mayıs 2013, 10:53
Kocaeli İl Temsilcisi
arat1969 adlı üyeden alıntı
1-alper_tim
2-GorkeM
3-rahmi34
4-TEKTEKER_RAMÇO
5-TanImsIz
6-cd0345
7-takendy
8-babaçi +1
9-MBHoro
10-dodobiç
11-çelikatlı
12-engin_deniz
13-Rr6
14-bboy_iced
15-ceyhun__22
16-GKN
17-KutlayGül
18-abana1903 +2
19-aSuBaYaH
20-ninjet
21-jawc
23-erdalım
24-piyanist_irf
25-coşkun22
26-ilkayözdemir
27-ayrıntı
28-uniqe
29-Nicat+1
30-SelimSeker
31-VİNCENT
32-Arslanfb+5
33-Tamer Kılıç
biri bana bir fırsatta bu forumların nasıl çalıştığını anlatabilirse adam gibi cvp yazabilirim...
Görüşme tanışmak üzere..
selamlar
Tamer Kılıç
tamer hocam 33 kişiye düşürmüşsün arkadaşları forumu kulanmayı yavaş yavaş öğrenirsiniz helede bir aktiviteye katıldığınızda şıp diye öğreniyorsunuz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
17 Mayıs 2013, 10:57
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)