Benden ööööööööööğğğğğğğğğğğğ
İstersen sana gelirken ızgara balık getireyim....
Benden ööööööööööğğğğğğğğğğğğ
İstersen sana gelirken ızgara balık getireyim....
arkadaşlar eğer kokoreç yiyeceksek ben gelirim yok biz kokoreç yemiycezde arkadaşlarımızı ziyaret edeceksek yine gelirim bu durumda ben gelirim
çok selam edin kankamıza...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tess'e ne zaman gidiliyor? Bi bilgi veren yok muuuuuu????
Mr. mod. Uyuyormuuuuuu??????
Ya uyuyordur ya da yemek yiyordur.
I'M BACK !!!
marko abi ne zaman gidileceği henüz belli olmad tess hala hastane de hastaneden bi çıksunda hayırlısıyla gidicez inşallah
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Karakız sen ufaksın, bilmezsin bu arkadaşları, buluşarak gideceğiz diye yer ve zaman anlaşırsın, ekerler; ayrı giderler sen buluşma noktasında ağaç olur kök salarsın. 1.5 saat sonra sıkılıp ararsan, onların ayrı saatte gittiğini ama sana haber verme gibi extra bir duruma ihtiyaç hissedilmediğini inanmmamakta direnen beynine inat kendi kulaklarınla duyarsın.
yorum yok .......................
TABURCU OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!
doktorum artık yalvarmalarıma dayanamayıp,sürekli düşen tansiyonuma ve kolumdaki büyük ödeme rağmen beni eve yollamaya karar verdi.
merak etmeyin.moralim süper,sonuçta evdeyim.hastanelerden nefret eden biri olarak eve dönüşüm cennete gelmişim gibi hissettirdi.beni sık sık aryan,msj yazan,ziyaretime gelen ve yanıma gelemese de kalbi benimle olup dualarını eksik etmeyen herkese çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.
hepinizi seviyorum.
e artık eve geldiğime göre fırlamalıklarıma kaldığım yerden devam edebilirim
Çok şükür Tomrisciğim..evine hoşgeldin.tekrar geçmiş olsun.değerli ailenede çok selamlar yolluyorum..hepberaber seni görmeye geleceğiz..kendine iyi bak.
tess biliyorum, sen başarırsın bu olayyın altında kalmazsın.... moralini yüksek tut... seni herzaman yanımızda hissediyoruz sende bizim yanında olduğumuzu bil
ziyarete gelirken getirmemi istediğin bişee varmı?, hani mesela tatlı türü bişe istersen gidelim en güzelinden alayım veya .......... ne bileyim işte, hasret kaldığın bişee varsa tutalım alalım gelelim gelirken........
canıım çok mutlu oldum eve çıkmana nihayet kurtuldun hastaneden en kısa zamanda seni ziyarete geleceğiz
Hastaneden çıkmana çok sevindimmm, bende zamanında yoğun bakımda kalmıştım 2 gün. hiççç çekilmiyor. sonra normal oda da 2 gün kaldım ve 3. gün yalvardımda doktora eve gelmiştim. evde çok daha hızlı iyileştim.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Everything goes the way it should...
tess çok sevindim evine döndüğüne işallah ziyaretine gelcez
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
herkesi de beklerim kapım açıııııııııııııııııııııııııııııık.
Geçmiş olsun Tess
Evine geleme imkanımız yok
geçmiş olsun dileklerimizi buradan kabul et
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
tamam yaww!
gelmeyenleri de öpüorum
oh ya hayırlısıyla eve kapağı attınmı daha cabuk iyileşirsin fakat kontrolleri aksatma kardeşim (e artık eve geldiğime göre fırlamalıklarıma kaldığım yerden devam edebilirim gibi çümleler ilerde meşhur olunca magazin basınında malzeme olarak kullanılabilir)lütfen biraz daha dikkatli olalım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)