MT[İzmir] Salı Günü Tess'i Ziyarete Gidicez
-
Reklamlar
-
kusuruma bakma kardeşim daha şimdi öğrendim nazara geldin nazara gecmiş olsun diyelim ve inşallah birdaha böyle bir duruma düşmezsin allah daha beterinden korusun .ayrıca herhangi bir ihtiyac olursa mesaj veya msn den ulaş ilaç doktor hastane fark yapmaz
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun.
-
SELAM
Henüz izmir grubuyla tanışmak nasip olmasada, sen dahil sizden kimseyi göremeseemde çok üzldüm hgeçmiş olsun.. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun..
-
selam arkadaşım çok geçmiş olsun.bunu şükür demek lazım bence daha kötüsü olabilir .Adanadan istediğim birşey olursa ben burdayım.kendine dikkat et
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize varlığınız yeter
-
Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun,umarım bir an önce iyileşirsin...
-
nekadar sahsen tanısmasakda gecmısolsun tess
abı sana ulasamıyorum egeknn bugun mavisehirdeyiz beklıoruz
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
-
Tees bende gruba katılmadım ama üzüldüm .Acil şifalar dilerim.
-
-
-
bence eve çıktığı zaman gidelim ziyaretine hem tess le rahat rahat muhabbet ederiz.
-
Tess,dualarımız seninle..her zaman yanındayız.moralini bozma..ameliyatdan sonra yanındayız..değerli ailenede selam ve saygılar.
-
Bence önce "geliyoruz" deyip, sonra işimiz çıktı diyelim. Görür o zaman gününü...
-
skyrider adlı üyeden alıntı
nekadar sahsen tanısmasakda gecmısolsun tess
abı sana ulasamıyorum egeknn bugun mavisehirdeyiz beklıoruz
Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin.....
Bu yazını yeni okudum zaten hafta sonu foçadaydık başka bir zaman inşallah bundan sonra sıkça görüşürüz
Toplantı ve gezilerde de aramızda olman dileğiyle
-
eve çıktığı zaman daha uygun olur, bence
-
Amelyat olduğu hastaneye akşam gitmek olmaz bence de murat abinin dediği gibi topluca gitme işini evine döndüğünde yapalım kaldığı hastaneyi duyururuz ayrıca ziyaret etmek isteyen elbetteki gidebilir...
-
*******Arkadaşlar*******
Tess ziyareti bugün iptal anlaşılan.
Onun yerine Sacit ile Gülgüne kaza ziyaretine gidiyoruz 19:30 da atatürk stadı ile yeni garaj arası kartal durağı kartal kokoreççide buluşup gidiyoruz gelmek istiyenlerin bilgisine...
-
Kokoreç te yicezmi??
-
arkadaşlar tess arkadaşımız buca devlet hastanesi ortopedi bölümünde yatıyo bilginizee...........
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler