Nevşehir, Kırşehir,Aksaray, Niğde, Kayseri, Konya'da Nereleri Görmeliyiz?
Reklamlar
-
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
-
Chronix adlı üyeden alıntı
doğrudur.. kalitesiz asvalt kullanılıor..en son 2 sene önce geçtim..yolu dümdüz yapmışlardı tam motorluk..ama bozuluyor..tırlar kamyonlar çok yük atıyorlar.. oralara harcanan paranın haddi hesabı yok.. eski tek şerit yolu çok kaliteliydi. kalitesiz asvalt da kullandıkları kesin..
aman hocam dikkat edin..aman..
-
Rica ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
[
Garip1701 adlı üyeden alıntı
doğrudur.. kalitesiz asvalt kullanılıor..en son 2 sene önce geçtim..yolu dümdüz yapmışlardı tam motorluk..ama bozuluyor..tırlar kamyonlar çok yük atıyorlar.. oralara harcanan paranın haddi hesabı yok.. eski tek şerit yolu çok kaliteliydi. kalitesiz asvalt da kullandıkları kesin..
aman hocam dikkat edin..aman..
Şu an ordaki yol yapımı bitmek üzere bozuk olarak 15 20 km lik bir bölüm var tuz gölü yakınlarında.onun dışında yol asvaltı gayet güzel fakat bizim gibi motorcu arkadaşlara pek tavsiye edemiyeceğim çünkü:kamyon,tır gibi araçlar fazlasıyla mevcut ayrıca yolun etrafı çok açık alan olduğu için rüzgar yapabiliyor daha önce moturumla bu yolu kullandım rüzgardan dolayı hızım 40 km/s e kadar düştü siz tahmin edin...
-
-
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
kayserinin yahyalı ilçesinde kapuzbaşı şelaleri var dünyada 2. sırada. dehşet bişey sonra hacer ormanları var nefis oksijeni var harika bir yer..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
dünyanın en yüksek ikinci şelalesi durumundadır.kayseri iline bağlı yahyalı ilçesi sınırlarındadır.şelalenin aktığı yerin rakımı 700 m dir.şelale 70 m yükseklikten ve 7 ayrı noktadan akmaktadır.
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Selam abicim
tuz gölü tarafındaki yol daha düzgün bir yoldur.. niğdeye kadar. doğu tarafındaki yol çok dağlık ve yolları diğerine nazaran daha dağlık virajlıktır.. ( yol asvalt durumunu net bilmiyorum ) aman dikkat edin.. Çok güzel gezi olacağına eminim..
bu arada, Şereflikoçhisarlıyım.. Tabela önünde bi resim istiyorum senden
benim için..
iyi gezmeler şimdiden..
Öyle bir vebal verdin ki Ramazan kardeşim, mecburen fotoğraflarımıza ekleyeceğiz. Peki, yolumuz o tabela önünden geçecek mi?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
geçecek hocam
-
Sabit ayıptır sorması o Celal'in motorun arkadaki jant kapağı gibi duran şey nedir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
ilahi güçler tarafından bize bahşedilen tüpün kafası
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
yok hani kalkan gibi filan duruyor zaten tapınak şovalyesi modunda
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
S.a kardeşlerim arkadaşlarım ve abilerim. Forumda yeni sayılırım. Henüz görebildim gezi sayfanızı. Gezi tarihinizi 2 hafta kadar geçmiş. Ertelediniz mi yoksa iptalmi ettiniz. Bölge hakkında çok çok iyi bilgiye sahip değilim ama, çevremde tanıdığım herkes turizmle uğraşıyor. Mutlaka yapılması gerekenlerin bi listesini toplayıp çıkarabilirim. O tarihte müsait olursam gezinizde de bulunduğum bölgede size eşlik etmek, tanışmak isterim.
Edit: İmla.
-
by_hls adlı üyeden alıntı
S.a kardeşlerim arkadaşlarım ve abilerim. Forumda yeni sayılırım. Henüz görebildim gezi sayfanızı. Gezi tarihinizi 2 hafta kadar geçmiş. Ertelediniz mi yoksa iptalmi ettiniz. Bölge hakkında çok çok iyi bilgiye sahip değilim ama, çevremde tanıdığım herkes turizmle uğraşıyor. Mutlaka yapılması gerekenlerin bi listesini toplayıp çıkarabilirim. O tarihte müsait olursam gezinizde de bulunduğum bölgede size eşlik etmek, tanışmak isterim.
Edit: İmla.
Katılımcılardan 2 kişi esnaf, 3 kişi çalışan, 1 de emekli, Havaların müsait olduğu zamanlarda ortak noktada buluşamadığımız için sanıyorum 23 hazirandan ramazan başlangıcına kadarki süreye, ya da ramazan bayramından sonraki zamana erteledik diyebilirim.
Bize veya başkalarına, hazır bir rota oluşturdukları için yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)