MT[izmir] Cuma akşamı DenizAtındayız
Reklamlar
-
Bu hafta cuma toplantımızı Alsancak DenizAtı'nda Yapalım arkadaşlar Bornova teras cafe ve alsancak ömer ağa sanırım raf ömrünü yitirdi deniz atına lozandaki Atatürk meydanında buluşarak topluca gidelim
Toplanma saati : 19.30
DenizAtı na Oturuş saatimiz : 20.00
Görüşmek üzere.......
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
busefer ben liste başıyım beni yaz abi bengeliyorum...
bütün izmirli motorcuları görelim artık...... havalar ısındı uyuyan motorlar uyanmıştır artık... hadi izmirliler gösterin kendinizi ....
-
yaa nie benim bilmediğim yerlerde toplanıonuz yaaaa ben nasıl gelicem orayı bana tarif edin bakiim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
allahımmmmmmmmm sen izmiri öğrenene kadar ben evin yolunu unutcam zaten sen kıpırdama yerinden biz seni alırız
-
bende geleyim hastayım ama konuşalım biraz dertleşelim kenan beni özlemiştir
-
Ulen beni İzmir'e getirtcekler illa. KARAKIZ sen merak etme ben sana gerekirse haritasını bulur gonderirim. Olmadı benim motoru da gonderiyim yaya kalma. Yok olmaz diyosan arabayı gonderiyim ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
sen gelsen yeter hayatım benim için önemli olan o
kenan napiim öğrenemiom işte alla alla
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
Selamınaleyküm, bende geleyim mi?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Gel Gel ataman seni herkes özledi eminim konuşacak çok şey var
-
Kadıköy'e geliyosunuz zannettim.
-
lastik patladı hala yapamadım artçı olarak gelirim ama
-
ben cuma iş çıkışı yola çıkıyorum bodrum'a ,size iyi eğlenceler,saygılar sevgiler
-
bu sefer gelicem.
biraz gecikicem ama mutlaka uğramalıyım.
karakızımı,modumu,menajerimi ve diğer herkesi müthiş özledimm.
-
Kenan ben nerde bekleyim seni beni nerden alıcan abi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
ben gelemiyorum herzamanki gibi.
beklemeyin beniiii.
üzgünüm ama naaapiim,alışkanlık olduu yani
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
satışşşş,, zaten hiç geldiğini göremiyoruz ki....
TESS motor almasaydın çoktan gruptan düşmüştün ama motor alman bi parça telafi etti durumu ama böyle giderse ... ...
-
slm arkadaşlar 1 en fazla 2 haftaya 150 rs alıcam ve size katılacağım az kaldı sabırsızlanıyorumm
-
Ben kalan kredimi Foça kampı için harcayacağım için sanırım gelemem. İyi eğlenceler.
-
Karakız 18:30 da hazır ol. Ben keananla 18:15de çıkıcam karşıyakadan. Geçerken alırız seni. Nası bi geçmekse Bornova üstündünden Alsancak. Ah Karakız Ah
-
TenTen35 adlı üyeden alıntı
Karakız 18:30 da hazır ol. Ben keananla 18:15de çıkıcam karşıyakadan. Geçerken alırız seni. Nası bi geçmekse Bornova üstündünden Alsancak. Ah Karakız Ah
İzmir'imin sabırlı ve cefakar motorcuları.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler