MT[izmir] Cuma akşamı DenizAtındayız
Reklamlar
-
Sayın modum..her zaman olduğu gibi yanındayız..fakat biz lozana yetişemeyiz.Denizatında görüşmek üzere..
Ataman,senide bekleriz arkadaşım..
Mustafa.sana iyi yolculuklar.kazasız belasız..
Kılıçbalığı,seni Alsancak vapur iskelesinden alırız
Tess,..taman hatırladım sen parkistandan üyemizdin diimii
Akşama buluşmak üzere sevgi dolu günler arkadaşlarım..
Reklamlar
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
Sayın modum..her zaman olduğu gibi yanındayız..fakat biz lozana yetişemeyiz.Denizatında görüşmek üzere..
Ataman,senide bekleriz arkadaşım..
Mustafa.sana iyi yolculuklar.kazasız belasız..
Kılıçbalığı,seni Alsancak vapur iskelesinden alırız
Tess,..taman hatırladım sen parkistandan üyemizdin diimii
Akşama buluşmak üzere sevgi dolu günler arkadaşlarım..
Teşekkürler ama nersinde bekleyim iskelenin size çok iyi eglenceler resimlerseniz daha güzel olur
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Birgün katılıcam mutlaka toplantınıza.Her seferinde aynı kelime oluyor galiba ama ne yapayım denk gelmiyor işte.Bu pazar sabahı İzMir de olucam kısmetse.Ama ne yazıkki akşam dönmem gerekecek.MT İzmir tayfasını yakından takip ediyorum en azından.Motoru ve motorcuyu sevmek bu olsa gerek.İyi çalışmalar.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
ozgur,her zaman aramıza bekleriz arkadaşım.sana hayırlı yolculuklar..bizi izlemeye devam et..sevgi ve saygılarımla..
-
ben de denizaltında buluşuyoruz diyince ya ne güzel izmir grubu dalış yapacak herhalde diye düşündüm. ya yaz gelsene dalsak.hiç dalış yapan arkadaş var mı burada bilmiyorum ama denizin altı harikadır arkadaşlar herkese tavsiye ederim.konu nerden nereye geldi neyse size iyi eğlenceler dileyeyim
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
ben de denizaltında buluşuyoruz diyince ya ne güzel izmir grubu dalış yapacak herhalde diye düşündüm.
ya yaz gelsene dalsak.hiç dalış yapan arkadaş var mı burada bilmiyorum ama denizin altı harikadır arkadaşlar herkese tavsiye ederim.konu nerden nereye geldi neyse size iyi eğlenceler dileyeyim
Bu arkadaşlar aralarına pek yabancı kabul etmiyorlar zaten değil çağırmak selamımızı bile almıyorlar. Neyse
Bak tam sana göre bir konu başlığı, yaz geliyor tabi dalgıçlar kıpırdanmaya başladı.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11370
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Ne demek arkadaşım..kapımız,yüreğimiz herkese açık.hele sen bıyıklı yarı izmirli sayılırsın.Ayvalıkdasın..gezi vetoplantılarımıza bekleriz.MT iZMİİR olarak dalmaya ve papalina yemeye yanına gelebiliriz.sevgiyle kal
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
Ne demek arkadaşım..kapımız,yüreğimiz herkese açık.hele sen bıyıklı yarı izmirli sayılırsın.Ayvalıkdasın..gezi vetoplantılarımıza bekleriz.MT iZMİİR olarak dalmaya ve papalina yemeye yanına gelebiliriz.sevgiyle kal
Şimdilik artçı takıldığım için pek mümkün değil. (kaskım bile var ) Ama teklifin, niyetin bana yeter. Motorumu aldığımda senin gibi arkadaşların arasına katılmaktan onur duyarım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Her zaman bekleriz Bıyıklı yazın bir ayvalık çıkartması yaparız bakarsın
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Her zaman bekleriz Bıyıklı
yazın bir ayvalık çıkartması yaparız bakarsın
Yok abi parasızlığın gözü kör olsun. Tepem atıyor en sonunda alacağım bir mobilet yahu bu ne
Beklerim efendim motorsusuz ama ne yapalım fırsat olursa bende teknemle dolaştırırım sizi.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-kılıçbalığı fahri üye olduğun için herzaman yanımızdasın.
-bıyıklı izmir gurubu sevgi kelebeğidir sakın alınma olmadı biz senin yanına geliriz,tekne gezisine.
-özgürzrolu yazılarınla zaten katılıyorsun.
herkeze yazılarından dolayı sonsuz teşekkürler, bizlere güç veriyorsunuz.
sağlıkla kalın.
-
kuvva adlı üyeden alıntı
-kılıçbalığı fahri üye olduğun için herzaman yanımızdasın.
-bıyıklı izmir gurubu sevgi kelebeğidir sakın alınma olmadı biz senin yanına geliriz,tekne gezisine.
-özgürzrolu yazılarınla zaten katılıyorsun.
herkeze yazılarından dolayı sonsuz teşekkürler, bizlere güç veriyorsunuz.
sağlıkla kalın.
Teşekkürler dostlarım sıcaklığınız okadar çok ve samimi ki inanın kendimi oralarda hissettim .siz eglenmenize bakınnnn herkese selammm
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
okul yüzünden gelemiyoruz. bizim gibi genc kardeşlerinizi aranızda barındırırsanız yazın siz nerede ben orada olurum abisiiiiiiii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler