Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen
Reklamlar
-
09 Haziran 2013, 20:42
Bende motor kiralayarak 15 günlük Türkiye turu yapmayi dusundum. Sahibinden.com adresinden buldugum bir kac yeri aradim verdikleri fiyata kiralama yapacagima motor alirim daha iyi ustelik gezi sonunda da motor bana kaliyor. Kiralama fiyatiyla satin alma fiyati ayni.
Hazır muhabbet acilmisken motorunu 15 gunluk kiralayacak varmi. En az 600 cc olmasi lazim.*
Reklamlar
-
10 Haziran 2013, 11:01
yuh ya, ben bakınıyorum ama durum içler acısı. bu şekilde iş yapıyorlar mı acaba kiralayan firmalar?
-
10 Haziran 2013, 13:11
erays adlı üyeden alıntı
yuh ya, ben bakınıyorum ama durum içler acısı. bu şekilde iş yapıyorlar mı acaba kiralayan firmalar?
evet yapıyorlar hemde acayip.. adamın parası var eşi, ailesi vs izin vermiyor mesela motor almasına, o da 1-2 günlük kiralıyor sürekli.. sezonda çoğu zaman motor bulamazsın kiralayacak özellikle yüksek cc'de.. izmitte bile honda 600f 'e günlük 750 TL verip gezen adam biliyorum
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
11 Haziran 2013, 00:47
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum fakat motosikletimin ön cam sorununa bir çözüm bulamadığım için bir türlü beni de yazın diyemiyorum. cam taktırdım fakat kısa mı geldi artık ne olduysa camdan sıyıran rüzgar tamamen kaskıma vuruyor ve kafamda büyük titreşim yaşıyorum. gv 250 motorum var camsız da o kadar yola dayanamam heralde. 2 3 gün içinde şu cam sorunumu çözebilsem geziye talip olmayı isterim
-
11 Haziran 2013, 01:32
MBHoro adlı üyeden alıntı
evet yapıyorlar hemde acayip.. adamın parası var eşi, ailesi vs izin vermiyor mesela motor almasına, o da 1-2 günlük kiralıyor sürekli.. sezonda çoğu zaman motor bulamazsın kiralayacak özellikle yüksek cc'de.. izmitte bile honda 600f 'e günlük 750 TL verip gezen adam biliyorum
Bir iki günlüğüne o paralar verilir ama adam günlüğünede 250 TL istiyor 15 gün kiralasanda yine 250 TL yazıyor. Toplamda ediyor 3750 TL.
Araba kiraladağında kiralama süresi uzadıkça gün başına düşen tutarda düşüyor..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
11 Haziran 2013, 02:48
birincisi risk daha fazla, ikincisi rekabet yok. araç kiralamayı her köşe başında görebiliyoruz artık ama motor kiralama 1 elin parmağı kadar koca istanbul'da...
bu yüzden adamlar tuttuğuna yapıştırıyor.
bu konuları başka başlıkta konuşsak daha iyi olacak artık. Yola çıkmaya 10 gün kaldı. listede adı koyu olarak yazmayanlar net olarak cevap verirlerse daha iyi olacak.
-
11 Haziran 2013, 10:17
Benim motorum olmadığından şuan için katılamayacağım gibi bir durum söz konusu. en azından şuan için görünen bu :(
-
11 Haziran 2013, 11:51
lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
Yol Arkadaşlarının Listesi
--------------------------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- Baysamin - Kocaeli
6- BurcSumer - İstanbul
7- Ahriman - İstanbul
8- F54 - Sakarya
9- Mezit - Yalova (İzin durumu netleşti mi acaba)
10- Servetsoylu - Kocaeli
11- Saykem - İstanbul
12- Hakan Hasan - İstanbul
13- Roadmaster - İstanbul
-
11 Haziran 2013, 12:04
RR Hakan sende mi gidiyosun bende takipteyim işlerimi netleştirirsem listeye bahil olacağım inş.
-
11 Haziran 2013, 12:59
Bu gezi dışında çeşitli forumlarda 2 gezi daha var haziran sonunda.Balıkesir ve Ereğli motofest gezileri,
Bu üçünden birine mutlaka katılıcam ancak birkaç sorunum var.Bİrincisi kimseyi tanımıyorum,tanışmak lazım gitmeden.İkincisi okadar yola 2-3 günlüğüne katlanamıyabilirim ve dönüşü birkaç gün daha uzatmam gerekebilir. Belfıtığı ameliyatı oldum bir sene olmadı daha,Şu an için takipteyim..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
11 Haziran 2013, 23:30
bir kaç gün oldu siteye üye olalı bu güzergah ilgimi çekmiyor değil.Bende katılmayı çok istiyorum.Bir kaç kez uzun mesafeli (yaklaşık 350-400km) yolculuk yaptım ama 10 motorla yolculuk yapmadım.Yani düğün konvoyu gibi yolculuk??? nasıl oluyor belli kurallar lider varmı sürat limiti kamp yeri vs...aklıma takılan sorular.Cehaletime verirsiniz umarım.Bu arada motorsikletimde cbf150 yani bu gruba uyum sağlıycak bi motormudur oda ayrı bi konu...tarih kesin değil sanırım ben bu konuyu takipteyim kısacası.Ayrıca izmirdeyim ama haziran sonu Eskişehir yada bandırmada olucam bi şekilde sizlere katılmayı istiyorum velhasılı..emniyetli sürüşler.....
-
12 Haziran 2013, 01:08
burak1977 adlı üyeden alıntı
bir kaç gün oldu siteye üye olalı bu güzergah ilgimi çekmiyor değil.Bende katılmayı çok istiyorum.Bir kaç kez uzun mesafeli (yaklaşık 350-400km) yolculuk yaptım ama 10 motorla yolculuk yapmadım.Yani düğün konvoyu gibi yolculuk??? nasıl oluyor belli kurallar lider varmı sürat limiti kamp yeri vs...aklıma takılan sorular.Cehaletime verirsiniz umarım.Bu arada motorsikletimde cbf150 yani bu gruba uyum sağlıycak bi motormudur oda ayrı bi konu...tarih kesin değil sanırım ben bu konuyu takipteyim kısacası.Ayrıca izmirdeyim ama haziran sonu Eskişehir yada bandırmada olucam bi şekilde sizlere katılmayı istiyorum velhasılı..emniyetli sürüşler.....
Oncelikle hosgeldiniz.
Konunun tamamini okursaniz sorulariniza cevap bulacaksiniz
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
12 Haziran 2013, 15:56
istanbuldaki arkadaşlarım, yarın istanbul'a geleceğim birkaç saatliğine dilerseniz buluşup konuşabiliriz.
-
13 Haziran 2013, 10:36
MBHoro adlı üyeden alıntı
istanbuldaki arkadaşlarım, yarın istanbul'a geleceğim birkaç saatliğine dilerseniz buluşup konuşabiliriz.
Ben saat 6'da işten çıkıyorum Mecidiyeköy'den. Kadıköy'e geçeceğim. Sen kaç gibi buradasın abi?
-
13 Haziran 2013, 11:49
o saate kalmam sanırım daha erken geleceğim
-
13 Haziran 2013, 13:29
mesai dışında Anadolu yakasında üsait olurum.Diğer saatlerde malum çalışıyoruz,
-
13 Haziran 2013, 15:19
Saat 1 gibi ciktim yola. Kartalda yagmura yakalandim ust gecidin altinda dinmesini bekliyorum
-
13 Haziran 2013, 15:41
yeni gördüm . aradım ama motordasın sanırım ulaşamadım .
-
14 Haziran 2013, 01:03
1 hafta kaldi
lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
Yol Arkadaşlarının Listesi
--------------------------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- Baysamin - Kocaeli
6- BurcSumer - İstanbul
7- Ahriman - İstanbul
8- F54 - Sakarya
9- Mezit - Yalova (İzin durumu netleşti mi acaba)
10- Servetsoylu - Kocaeli
11- Saykem - İstanbul
12- Hakan Hasan - İstanbul
13- Roadmaster - İstanbul
-
14 Haziran 2013, 01:05
horozoğlu ben malesef gelemiyorum haftaya cumartesi nöbet var hemde gece
size hayırlı yolculuklar birdaha ki sefer inş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)