Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
İstanbul'dan mı geleceksin?
İstanbuldan katılacaklar ya topçularda katılır ya da direk kocaeli 'ne gelirler karadan birlikte geçeriz karar veririz ona
aynen hocam. hatta benim motor da 41 plaka sizin oradan aldığım için topçulardan gelmek yerine izmit'e gelmek daha uygun olur benim için. hem gezinin başında tanışmış oluruz.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Bi aksilik olmazsa 1 mayısda küçük bir tatil planım var. Güzergahimda buna çok benziyor. Çanakkale kısmı yok. Ayvalık ve sonra bergama ordaki duruma görede çeşmeye kadar gidebilirim yada bergamadan geri dönüş tam karar orada belli olacak.
2. plan yurt dışı olabilir.
Hazirana kadar çıkarsak bende gelirim sizinle. Çadırım yatağım hazır.
Haziranin ilk haftasi esim ve kizimla tatile gidecegim. E iside arka arkaya bos birakamam o yuzden haziran sonu dusunuyorum.
-
gelin gelin beklerim, rehber olurum gezdiririm çadır olayları için yer ayarlarız güzel camping yeri var cundada elektrik su duş vs.. rahat edersiniz.
-
bende enerji santralinde çalışıyorum eğer fırsat olursa bende gelirim hem monster almayı düşünüyorum bu aralar benim kanuniyle gidilmez o yol
ama dediğim gibi izin problem inşallah olur olmadı sizi yolcularım
ben kocaeli körfezdenim
-
İstanbul'dayım ama o dönemlerde benzer bir rotayla gezmeyi düşünüyordum. Sizin için sıkıntı olmazsa ben de katılmak isterim.
-
Neden sıkıntı olsun, tabi ki bekleriz.
-
Haziranin ilk haftasi esim ve kizimla tatile gidecegim. E iside arka arkaya bos birakamam o yuzden haziran sonu dusunuyorum.
Listeye benide ekle haziran sonu bana uygun.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
-
Sayı giderek artıyor
süper olacak
-
Kocaeli İl Temsilcisi
bu sene de böyle bir etkinlik güzel olur burak lakin ne zaman kamp gezi lafı geçse geçen yılki acı olay aklıma geliyor rahmetli kardeşimize bir dua ediyorum , bu acı olaydan sonra pek bir şey anlamadık , ama inşallah bu sene kısmet olursa gelmek isterim bakalım zaman neyi gösterecek, 3 gün izin benim iş koşullarına göre zor , hemde haziranda tarih biraz daha yaklaşsın bakalım kim öle kim kala
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Umarım güzel blr gezi olur hepiniz için Güvenli sürüşler
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
bu sene de böyle bir etkinlik güzel olur burak lakin ne zaman kamp gezi lafı geçse geçen yılki acı olay aklıma geliyor rahmetli kardeşimize bir dua ediyorum , bu acı olaydan sonra pek bir şey anlamadık , ama inşallah bu sene kısmet olursa gelmek isterim bakalım zaman neyi gösterecek, 3 gün izin benim iş koşullarına göre zor , hemde haziranda tarih biraz daha yaklaşsın bakalım kim öle kim kala
ayarlarsın sen birşeyler irfan abi sensiz olmaz, hem o tarafta da güzel pistler var alırız kanadı yanımıza wuuuuuw
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
macar_93 adlı üyeden alıntı
Umarım güzel blr gezi olur hepiniz için
Güvenli sürüşler
sağolun sizide bekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
i.canver adlı üyeden alıntı
gelin gelin beklerim, rehber olurum gezdiririm çadır olayları için yer ayarlarız güzel camping yeri var cundada elektrik su duş vs.. rahat edersiniz.
ilkay kardeşim, zaman yaklaştığında bizim için bir campingle grup fiyatı pazarlığı yapabilir misin? ada da bu ortunç otelin solunda bir camping var ya mesela orası yer olarak çok güzel.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
Ulen ben gelemiyom ya nasi kiskandiriyonuz. Saka bi yana Allah yar ve yardimciniz olsun
-
ilkay kardeşim, zaman yaklaştığında bizim için bir campingle grup fiyatı pazarlığı yapabilir misin? ada da bu ortunç otelin solunda bir camping var ya mesela orası yer olarak çok güzel.
dostum bende orayı düşünmüştüm zaten başkada yok ayvalıkta ada camping orası çoğu motor grubu oraya gider tura geldiklerinde buraya, sizin içer gider şu kadar kişi, kaç gün fiyat şu indirim cart curt konuşurum tabii ki ne demek hiç sorun değil bana 5 dakika uzaklıkta
-
F54 adlı üyeden alıntı
Gel gel sende gel sensiz olmaz ama ben baştan söylüyorum 3 günde dönmem ben.!
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
-
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel
11- Mezit - Yalova
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
valla arkadaşlar, öyle özeniyorumki şu gezilere, buna da katılamam ama, inşalah başka bir gezide tanışma fırsatımız olur..
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
-
Haziran gelmedi mi halen?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)