sadece pil eksik. onuda aldımmı, ben tamamım . bir de çadırı denemedim .
sadece pil eksik. onuda aldımmı, ben tamamım . bir de çadırı denemedim .
Arkadaşlar selam
Motorumu sattım, inş. gezi tarihine kadar temiz bir şey bulup almayı planlıyorum olmazsa kiralama mı yapsam? kaçırmak istemiyorum bu geziyi?
Motoru olmayip gelmek isteyene itina ile ybr kiralanir
Ne durumda gezi ve katılım arkadaşlar?
tvs en iyisi bi kere hacı. cbr versene bir tur
sana cbr mbr yok git kendine bi motor al artık eray
şaka bi yana ne yaptın motor olayını kardeşim
Beyler Allah nasip ederse haziranın 23 ünün sabahı ben altınoluk yolcusuyum orda yazlık var yıllık izne çıkıyorum. Orda 1 hafta kaldıktan sonra 28 haziranda Balıkesir motosiklet festivaline katılacağım. Eyer yola 28 haziranda çıkar ve festivale uğramak isterseniz mutlaka görüşelim.
Temmuz ılk haftası bende oralardayım . Yollarda 34 plakalı ufacık kırmızı bır subaru vıvıo gorursenız selam vermeden gecmeyın , o benım ısteee
Ben ilk tatilimi tamamladim ve eve dondum. Yol yapmaya 14 gun kaldi son yoklamadan beri kimse gelecegim yazmamis. Cepten giriyorum su anda pcden girince listeyi kopyalarim son yoklamalari aliriz artik.
Motoru olmayanlarda bulsun artik birseyler
kiralık motor araştırdım da nasıl fiyatlar var öyle ya?
yanlışlıkla yazmışlardır diye düşündüm, sanki audi falan kiralıyoruz. yuh ya..
bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan var mı?
herkese selamın aleyküm öncelikle, bu gezi için tvs apache 2012 model motorum öncelikle uygun mudur? size ayak bağı olmak istemiyorum. bir de buluşma sabah 6 demişsiniz yalovada. istanbul'dan gelecek arkadaşlar kaçta çıkacak yola ? bana da bilgi verirseniz bende eksiklerimi tamamlayıp katılmak istiyorum. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. hayırlı akşamlar...
Ybr'yi vereyim dedigimde ciddiye almamistin kiralama fiyatlari yuksektir heleki yaz geldi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Dostum konunun onceki sayfalarinda tum detaylar var. Ortak bulusma noktasi yalova. Henuz diger noktalar icin bulusma kararlastirilmadi.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
tvs ile katılacaktım güya ama yorar diye düşünüyorum
bakalım artık, kiralık motorlar acaip uçuk hakikaten
kiralayan var mıdır ki o rakamlara ya.
hem de yeni alacağım motora test olur
lütfen katılım durumunuzu bildirin arkadaşlar.
Yol Arkadaşlarının Listesi
--------------------------
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- KutlayGül - İstanbul
3- Sinan Er - İstanbul
4- Darpgen - İstanbul
5- Mrt89 - Kocaeli
6- Erays - Kocaeli
7- Baysamin - Kocaeli (Motoru sattı o zamana kadar alır mı acaba?)
8- BurcSumer - İstanbul
9- Ahriman - İstanbul
10- F54 - Sakarya
11- Mezit - Yalova (İzin durumu netleşti mi acaba)
12- Servetsoylu - Kocaeli
13- Saykem - İstanbul
14- Hakan Hasan - İstanbul
15- Roadmaster - İstanbul
benim motor bulma durumuma bağlı katılım durumum. :(
İstanbul'dan gelecek arkadaşlar nereden geleceklerini yazarsa buluşma noktası ayarlayabiliriz. Ben Kadıköy'den geleceğim.
selam abi biz arkadaşla inegölden katılmak istiyoruz tabi bi aksilik olmassa bursadan geçerken alırsınız bizi isterseniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)