Bekliyoruz bakalım yolculuk için arkadaş bulabilirsem 3 gibi çıkacağım.
Bekliyoruz bakalım yolculuk için arkadaş bulabilirsem 3 gibi çıkacağım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Haziran başında Burhaniye'ye gidebilirim. Ama ayarlayabilirsem sizin çıkış tarihinizede denk getirmeye çalışıcam.
Konuştum emreyle 3 de buluşup yola çıkacağız. Seka parkada haritadan baktım yeri kolay. Parka gelince ararım seni
Bugun, sinan, emre ve burc istanbuldan geldiler. Sohbet ettik tanistik. Zahmet edip geldiniz sagolun.
Organizasyon gunu bulusma yeri ve saati konusuldu. 21 haziran cuma gunu saat 08:00 de yalovada bulusacagiz.istanbuldan gelenler eskihisar - topcular uzerinden gelecek.
Sayinin artmasini guvenlik nedeniyle istemiyoruz, bu yuzden yeni katilim alamayacagiz.
Cunda da bir aksam raki - balik yapan bir yere gidecegiz bu yuzden adam basi 40-50 tl bu is icin butce ayiriniz. Ha icmem diyeni bilemem.
Baska unuttugum birsey yoktur umarim.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
06:00 da Yalovada buluşacağız.
Pardon kafa gitti.
21 haziran cuma sabahi saat 6 da yalova' da bulusup yola cikiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
Pardon kafa gitti.
21 haziran cuma sabahi saat 6 da yalova' da bulusup yola cikiyoruz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
katılımın olması, kalabalık olmak güzeldir... ama yolun belli kısmı balıkesirden sonrası özellikle tek şerit o yüzden dikkatli gitmek gerekecek.. upuzun bir konvoy çok güvenli olmayabilir. O yüzden daha fazla artmasın dedik zaten 20 kişiye yaklaştı.
Bu arada bana telefonunu atar mısın mert bende yok, lazım olduğunda arayıp ulaşabilelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
bu arada 19 Mayıs 'ta ki yuvacık gezisine gelenler var mı? eğer gelecekseniz, görüşemediğimiz arkadaşlarlada bir tanışalım, sohbet edelim. Ben o kalabalığa gelmem diyen varsa başka birşeyler yaparız.
Bence bişey olmaz opmvoy sürüşü kendine güvenenler katıılır zaten en fazla kilometrelik konvoy olur laf söyleyende olmaz sanırım söylesede sallayan olmaz
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Birşey olmaz diyerek başlanan bütün işlerde hep bir tedirginlik duyarım.
arkadaşlar yarın çalışmıyorsanız görüşelim... Yalova'da ya da Karamürsel'de de olabilir veya İstanbul
Yarın Ayvalıka yola cıkıyorum. Kamp yapmayacağım otelde kalmayı planlıyorum. Öğlene doğru yola cıkacağım. Dönüş pazar günü.
Ararım seni neler yapılır sorarım
tabi ya gez sen... Tamam sen git konuşuruz telefonla.. birde bu konuyada yazan ayvalıktan arkadaşlar vardı onlara bir seslen istersen.. yardımcı olsunlar sana..
iyi eğlenceler.. tek mi gidiyorsun bu arada? dikkat et
Tek motor ama yanlız değilim acelemde yok. Geze geze gideceğim Yolun zevki bu şekilde çıkıyor. Ayvalıktaki arkadaşlar uyumuş olabilir sanırım seslenmekte geç kaldım.
Yolun açık olsun hocam..
Bir gün + Bir gün daha..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)