Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
bence iyi organize olmalıyız, muhakkak gezi günü öncesi görüşelim.
herkeste olması halinde fazla olacak malzemeler var, bunları pay edelim bence. herkesin bir çantası olsun. hem aynı malzemeleri taşımamış oluruz hem de herhangi birimizin ihtiyacı olabilecek her şeyi yanımıza almış oluruz. mesela çadır gereksiz fazla olur.
mutlaka görüşelim
Konunun basinda belirttim zaten mutlaka gorusuruz. Bu hafta sonu cmt veya pazar kimler gelebilir? Goruselim. Istanbul halki gelebilir misiniz?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Ben şimdilik buralardayım gibi gözüküyor, gelirim işim çıkmadığı sürece her zaman..
ortada buluşşak da olur ya? hoş, izmit istanbul arasında ortada takılacak yer yok..
kimler gelebilir cumartesi öğlenden sonra?
Merhaba fotoğraf konusunda yardımcı olurum. Bir süredir amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum ve gezi fotoğrafları çekmeyi çok isterim. Bir tane de kameram var fakat pek kaliteli değil. GoPro tarzı birşey bulmaya çalışacağım. Cuma akşamı İstanbul'da buluşmaya gelebilirim. C.tesi için de gelmeye çalışırım ama başka bir planım var ve henüz netleşmedi. Boşuna söz vermiş olmayım. Güvenli sürüşler
Ben de gelebilirim ama şu saat ve kesin diyemiyorum.. belli olmayan işlerim var
Bir gün + Bir gün daha..
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
geçtiğmiz cumartesi pazar ayvalık cunda gezimiz oldu 3 kişi gittik. yemek ve konaklamayı cunda'da degıl ayvalık merkez yada sarımsaklı tarafında yapmanız malıyetı %50 düşürecektir. buyrun belki fikir olur ?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...max-250-a.html
dostlar yarınki buluşma nered olcak
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Bende İstanbul/Pendik'deyim. O günlerde büyük ihtimalle Ayvalık tarafında olacağım. Bilmem 4 teker kabul eder misiniz ama bir kaç saatliğine de olsa yanınıza uğrayıp tanışmak isterim. Şimdiden keyifli tatiller sizlere
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html
http://www.motosiklet.net/forum/dona...-gezileri.html
Özellikle el işaretlerini okumanızı tavsiye ediyorum.
Yüksek çözünürlük olsada göerbileceğin çözünürlük bilgisayarının gösterdiği ile sınırlıdır. Bunu bir türlü fotoğraf paylaşanlar kabul etmiyor. Israrla yüksek megapikselli fotoğraf yukluyorlar.
Benim için herhangibir sorun yok. 2-3 den sonra boşum ve motorla yol yapmak istiyorum. Yanlız sıkıcı olacağı için birilerinin çıkmasını beklıyorum. Sen musaitsen saat 4-5 gibi orda olacak şekilde programlayalım.
Bugun konusunda ısrarlı değilim. Yarın pazar müsaitsen yarında olabilir. Yarın tekde gelsem sorun olmaz.
Saat ve yer belli mi?
Bir gün + Bir gün daha..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)