Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen

REKLAM ALANI
    MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Varsa ne olacak ki ?

Gideceğimiz bölgede ve güzergahda cep telefonları gayet iyi çalışıyor.
    dostum konu cep telefonunun çekmemesi değil.. bilahare uzun uzun konuşuruz bu mevzuyu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizi Ayvalık girişinde zevk'le karşılarım ;)
    tostlu karşılama isteriz
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum konu cep telefonunun çekmemesi değil.. bilahare uzun uzun konuşuruz bu mevzuyu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

tostlu karşılama isteriz

siz gelin de tostlar kolay

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    bence iyi organize olmalıyız, muhakkak gezi günü öncesi görüşelim.
    herkeste olması halinde fazla olacak malzemeler var, bunları pay edelim bence. herkesin bir çantası olsun. hem aynı malzemeleri taşımamış oluruz hem de herhangi birimizin ihtiyacı olabilecek her şeyi yanımıza almış oluruz. mesela çadır gereksiz fazla olur.
    mutlaka görüşelim
    darpgen bunu beğendi.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Konunun basinda belirttim zaten mutlaka gorusuruz. Bu hafta sonu cmt veya pazar kimler gelebilir? Goruselim. Istanbul halki gelebilir misiniz?
    Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Ben şimdilik buralardayım gibi gözüküyor, gelirim işim çıkmadığı sürece her zaman..
    ortada buluşşak da olur ya? hoş, izmit istanbul arasında ortada takılacak yer yok..

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    kimler gelebilir cumartesi öğlenden sonra?

KutlayGül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl 650, CBF 1000 ABS
    Merhaba fotoğraf konusunda yardımcı olurum. Bir süredir amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum ve gezi fotoğrafları çekmeyi çok isterim. Bir tane de kameram var fakat pek kaliteli değil. GoPro tarzı birşey bulmaya çalışacağım. Cuma akşamı İstanbul'da buluşmaya gelebilirim. C.tesi için de gelmeye çalışırım ama başka bir planım var ve henüz netleşmedi. Boşuna söz vermiş olmayım. Güvenli sürüşler

Motosikleti
    CBR 250 R
    Ben de gelebilirim ama şu saat ve kesin diyemiyorum.. belli olmayan işlerim var
    Bir gün + Bir gün daha..

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben gelebilirim. Ama bu tür organizasyonları yapmak okadar insanı bir araya getirmek çok çaba gerektiren birşey ve bunun üzerime kalmasını istemiyorum. Organizasyon konuşmayacaksak çay içmeye ateş almaya gelirim ))
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    geçtiğmiz cumartesi pazar ayvalık cunda gezimiz oldu 3 kişi gittik. yemek ve konaklamayı cunda'da degıl ayvalık merkez yada sarımsaklı tarafında yapmanız malıyetı %50 düşürecektir. buyrun belki fikir olur ?

http://www.motosiklet.net/forum/etki...max-250-a.html
    MBHoro bunu beğendi.

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    dostlar yarınki buluşma nered olcak
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Bende İstanbul/Pendik'deyim. O günlerde büyük ihtimalle Ayvalık tarafında olacağım. Bilmem 4 teker kabul eder misiniz ama bir kaç saatliğine de olsa yanınıza uğrayıp tanışmak isterim. Şimdiden keyifli tatiller sizlere
    Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.

Motosikleti
    V-Strom DL 650

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostlar yarınki buluşma nered olcak
    Sadece sen ve ben. Saat 2-3 gibi çıkalım istersen. Aslında yarında olabilir.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçtiğmiz cumartesi pazar ayvalık cunda gezimiz oldu 3 kişi gittik. yemek ve konaklamayı cunda'da degıl ayvalık merkez yada sarımsaklı tarafında yapmanız malıyetı %50 düşürecektir. buyrun belki fikir olur ?

http://www.motosiklet.net/forum/etki...max-250-a.html
    birde şu fotoğraflar açılsa

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yüksek çözünürlük olsada göerbileceğin çözünürlük bilgisayarının gösterdiği ile sınırlıdır. Bunu bir türlü fotoğraf paylaşanlar kabul etmiyor. Israrla yüksek megapikselli fotoğraf yukluyorlar.
    MBHoro bunu beğendi.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Sadece sen ve ben. Saat 2-3 gibi çıkalım istersen. Aslında yarında olabilir.
    ben 15.30 'a kadar çalışacağım malesef.. şu anda dersteyim.. çıktıktan sonra buluşabiliriz ve hem sohbet hem planlama yapabiliriz. Sizin Kocaeli'ne gelme şansınız nedir? Yemekler benden..

Siz gelin sayı artar bu arada..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Benim için herhangibir sorun yok. 2-3 den sonra boşum ve motorla yol yapmak istiyorum. Yanlız sıkıcı olacağı için birilerinin çıkmasını beklıyorum. Sen musaitsen saat 4-5 gibi orda olacak şekilde programlayalım.

Bugun konusunda ısrarlı değilim. Yarın pazar müsaitsen yarında olabilir. Yarın tekde gelsem sorun olmaz.

Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Benim için herhangibir sorun yok. 2-3 den sonra boşum ve motorla yol yapmak istiyorum. Yanlız sıkıcı olacağı için birilerinin çıkmasını beklıyorum. Sen musaitsen saat 4-5 gibi orda olacak şekilde programlayalım.

Bugun konusunda ısrarlı değilim. Yarın pazar müsaitsen yarında olabilir. Yarın tekde gelsem sorun olmaz.
    Yarın hanımla bahçeye sebze ekeceğiz o yüzden bugün gelirsen saat önemli değil..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

bana numarasını gönderen arkadaşlardan istanbulda olanları arayalım bir istersen..
    Sinan Er bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Saat ve yer belli mi?
    Bir gün + Bir gün daha..

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)